Kızlar merhaba bayıldım muhabbetlerinize bayadır sessiz sessiz kuytuda takip ediyorum sizi:)spor egzersiz bilginize hayran kaldımmm.
Tanışalım mı?

Belki şu garibana da bir yol gösterirsiniz

29 yaşındayım kamuda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum 11 yıllık beraberliğimin son 3 yılı evli olarak geçmektee

fazla kilolarımdan ve sigara bağımlılığımdan kurtulamaya çalışıyorum kurtulmayı becerebilirsem bir bebiş istiyorum.102.6 ile başladım geçen yıl al ver vs 85 kg indim nihayet.Boyum 1.73.ilkokuldan lise sonuna kadar lisanslı voleybolcuydum kas yogunluğum fazla imiş üniden bu yana hatta evlendikten sonrası ağırlıklı olmak üzere çooook hareketsiz bir yaşamın içerisindeim.Küçük bir ilçedeyim spor salonu lüxüm olmadığından evi bilimum spor malzemesiyle doldurdum.Her hafta çılgın planlar yapıp sonrası hüsran.nerden nasıl başlayacağımı kestiremiyorum spora.Engin bilgilerinize ihtiyacım var evdeki malzemelerim
Koşu bandı
Eliptik bsiklet
Trambolin
Revoflex,Twister,dambıl,ip
Pilates seti(büyük top küçük top lastik çember herbişeyi var:)
Var var var da ben hangisinden ne zaman nasıl yapacağımı bilemiyorum.ha bi de videolar(leslie,slim in 6 ,jillian vs) ve mekik squat vs gibi şeylerde var benim yerimde olsanız nasıl bir program yapardınız:)Yaardımlarınza ihtiyacım var.