Sen istiyorsun. Çok istiyorsun. Harikasın. İstediğinine gün gelecek başaracaksın.
Çok çok ağır bir deprasyom geçiren annem vardı benim. Vardı diyorum çünki artık iyileşti. O derece kötüydüki aklını oynatmış gibi. Ama hep istedi. İyileşmeyi istedi. Dirensi. Zikretti. Namaz kıldı. Çalıştı. Uyudu. Uyandı. Yemek yedi. Banyo yaptı. Yani hasta olmayan insanların yaptığı herşeyi hastayken yapabilmeyi başardı. Şimdi eskisindende güçlü. Hala ilaç kullanıyor ama azalttı. Hala depresyonun etkileri var ama çok çok hafif. Çok şükür. O istedi ve başardı. Sen istiyorsun ve başaracaksın. Çok değerlisin. Allah seni sevmediği için değil çok sevdiği için imtihan ediyor. İmtihan ederken üzülüyor emin ol, Allah'ın merhametinin derecesini duymuşsundur. O sana kıyamaz. Seni iyileştirecek ve sabrettiğin için mükâfatını fazlasıyla alacaksın. İnsansın, insan olduğun için tıpkı diğer insanları sevdiğim gibi senide seviyorum. Değerlisin. Değerinin hatrına sabırlı ol ve mücadeleyi bırakma lütfen. Başaracaksın. İstediğin hayata kavuşacaksın, Rabbin sana yardım edecek inan bana. Bu dünyanın bile bir sonu varken, acıların sonu olmaz mı? Var. Herşeyin bir sonu var canım. Dayan. Psikolojik bir rahatsızlığa tanık olmasam bunları sana yazmazdım. Çok çok hatta çok fazla zor olduğunu biliyorum. Ama geçecek bunuda tecrübeyle öğrendim. Geçecek. Sevgiler