yaşamak için umudum bile yookk

ya zaten başka bi şansım yok ki üniye gitmekden başka..ama işte hedefim gerçek olsun istiyorum..istanbula gidicem dersaneye baslıcam annem tonlarca para safr edecek benim için dersaneye yurda..onun emeklerini boşa çıkarmak istemiyorum asla..ayy ne güzel olurdu onun mutsuzlugunu izlemek ama içimde el vermior ki mutsuz olmasını istemeye sanki o mutsuz olunca ben daha cok üzülecem gibi ooff

insan ne kadar yıkılıyor değilmi?o kadar sev emek ver seni baska bi kıza tercih etsin..off cookk zor ya cok zor..bide üstüne gidip evllenmesi gerçekten cok daha zor..ama bak ne güüzel doğru kişiyi bulmuşsun güzel bi hayatın varumarım hep böle devam eder..bende bu şansızlık varken sanmıyorum

allah razı olsun cok sağol..eve 19 umayeni giricem..yasım küçük ama dertlerim o kadar büyük ki..tasıyamıyorum artık..evet malesef hiçbi şekilde geri dönüşüm olmazdı..hiç umudum yok ki iyi birinin gelip beni bulacağına dairumarım kalmaz yanına çünkü ben bu kadar mutsuzken onun bu kadar mutlu olması beni isyana sürüklüyo nerdeyseben herkesi kendimden daha değerli gördüğüm için tüm bunlar oluyor zaten..umarım toparlanırım çünkü artık pişman olmak istemiyorum

ozamana kadar unutursun zaten... üzüntü vs. hiç bir duygu olmaz... ne üzüldüm ben bu adam için vay be der geçersin... sen sadece gelecek için güzel hayaller kur...

ozamana kadar unutursun zaten... üzüntü vs. hiç bir duygu olmaz... ne üzüldüm ben bu adam için vay be der geçersin... sen sadece gelecek için güzel hayaller kur...

umarım öle bi zaman gelirki ona nefret bile hissetmem...ahh hayaller olmasa zaten hayat geçmez ki..tonlarca hayalim var inşallah gerçek olur hepsi

hemde nasıllll.... koskoca 2 yıl çöpe gitti... ona ayırdıgın saatlere derdi oldugunda ondan çok üzüldüğün zamanlara emeklere acıyorsun...sanki hiç yaşanmamış gibi hiç sevmemiş sanki benii bunları düşünüp düşünüp ağlıyosun.... ama işte hayırlısı buymuş şimdi düşünüyorum da iyiki ayrılmısız az önce bi arkadaş yazmış o ilerde göbekli çoluk cocuklu olcak sen daha iyi yerler olcaksın diye :)) face de gördüm bir kızı olmuş göbek yapmışş tanıyamdım bile bildiğin çökmüşş :)) aynı yaştayız 21.. o şimdi 30 yaşında gibi duruyo hayattan silleyi yemişş gibi... şimdiki sevgilim ise filinta gibi oğlan valla çıtırrr :)) Allahım diyorum iyiki ayrılmışız... bende şanlı sayılmazdım ama şansım döndü işte sana da öyle olcak emin ol yeterki neşeni yaşam enerjini kaybetme

en umutsuz olduğun anda bi ışık verirmiş Rabbim insanların kalbine.umarım o ışığı çok geç olmadan far edersin de toparlarsın.
inanmadan hiç bi şeyi gerçekleştiremezsin.daha yaşın küçük olduğu için isyana sürüklendiğini düşünebilirsin ama eminim ki kalbin öyle söylemiyor.
biraz kendini dinle.olumlu şeyler düşünmeye çalış.bırak onu düşünmeyi yaptıklarını düşünmeyi.herkes dışardan mutlu gözükür ama kimin ne derdi var ne sıkıntısı var yada ne düşünüyo asla bilemezsin.o yüzden dışardan yargılama kimseyi.o benden daha mutlu deme hiç bi zaman.
hayatımız pamuk ipliğine bağlı.o yüzden hayatın tadını çıkarmayı dene.pozitif ol biraz.bakış açını değiştir.

amiiiiiinnn inşallaaahh..olumlu şeyler düşünüyorum ..mesela bu günlerin biteceğini ilerde çok mutlu olacağımı..ama sonra kendi kendime "kimi kandırıyorsun" diyorum..haklısın o konuda bende dısardan herkese mutlu görünüyorum ama içim bi o kadar mutsuuuzz...sabit fikirliyim ne yazıkkii.(umarım dediklerini basarırım..

21 yasında ve bi baba mı?needen o kadar erken evlenmiş ki ya?sen unutmayı basarmıssın baksana yazıgın bile gelio onla geçirdiğin günlere..keşke benimde yazıgım gelse onla gecen günlere ama benim onsuz gecen günlere yazıgım gelio ne yazıkki..evet onun bu kadar yapdıklarına karsı mutsuz olmasını isterdim acıkcasıkeşke benimde şansım dönse..ahh şans nerdesiinnn

Yaşın gereği böyle düşünmen,üzülmen,onu hayatının merkezine koyman doğal ama,en güzel yıllarını bir hiç uğruna ağlayarak geçirmen doğal değil.Olur.Aşık olursunuz,seversiniz,fedakarlıklar yaparsınız ama bir taraf bitirmek ister ve biter.Üzülürsün ağlarsın ama yoluna bakarsın.O mutlu sen mutsuzsun diye birşey yok.Sen önce istikbalin için çalış,üniversiteye gir oooooohooo daha neler yaşayacaksın bu hayatta ve üzüldüğün şeylere güleceksin.
Bir daha hiçbir erkek için,her istediğine TAMAM deme.Kişiliğin kendi hayatın üzerinde ambargo uygulanmasına izin verme.O çocuk adam olsa,sana hakaret etmez.Bu insan için mi üzülüyorsn.

bende çok şasırdım kız buna pat diye kaçtı buda muhtemelen evlenmek zorunda kaldı çünkü askerden önce düşünmüyodu evlenmeyi daha asere gitmeden önce evlendi hayatını mahfetti anlıycagın yüzünde öyle bir ifade var yaşlanmış gibi... hiç 21 yaşında durmuyo... herkes ektiğini biçer emin ol seninki de çokk yasatıgının bin kaını yaşar... öyle kolay degil canım kendine biraz zaman ver... ben zamanla unuttum şimdiki tanıştıgım çocukla hayata tutundum... sadece sabır kafanı başka işlere ver gelecegi düşün genciz daha önümüzde upuzun yol var neler yasıycaz neler

acaba yaşımdan dolayımı bu kadar acı çekiyorum bilmiyorum ki((o yokken hayat o kadar anlamsız geliyor ki bana cok canım yanıyor.üniversiteye gitmek zorundayım çünkü hayat baska nasıl geçer ki?tek çarem bu.ya ama tamam demediğimdede sen beni sevmiyorsun diordu .sevgime inanması için tamam diordum bende..bissürü hakaret etti daha bunlar ne ki.

allah büyük konusturmasında kızda evde kalmakdan mı korkmus hemen kaçmıs töbe töbehayata cok erken baslamıs ama gercekden sevenin ahı tutarmıs işte seninkide onu tutmus..oda şimdi pişmandır ama ses cıkaramıodur..yaşasın valla o ne zaman bana yasattıklarını yasarsa adaletin var olduguna inancam.doğru ve beni çok seven biri olsa bende hayata tutunurum belki..haklısın zamana ihtiyacım var..belki 1 yıl..belki 3 yıl..hayat süprizlerle dolu aslında cok haklısın canım

Hepimiz aynı yollardan geçtik canım bu kadar insan geçer diyorsa buna inan çünkü geçiyor
Allah rahmet eylesin babanın ölümünden sonra eski sevgilinden destek görmüş olman da gözünde büyütmene sebep olmuş
geriye dönüp baktığında ben onun kadar beni seven birini görmedim ki dediğin adamın aslında seni sevmediğini ya da sevgisinin bittiğini ve ondan kurtulduğun için şanslı olduğunu anlayacaksın
Biraz zaman ver kendine bu süreçte acını yaşa bitir ama sakın derslerinden ödün verme çünkü mutluluk sadece erkekten ibaret değil geleceğini sağlam zeminlere oturtursan çok mutlu olursun kendini sevip değer verirsen karşındaki de sana aynı oranda değer verir bunlar ekmeğine katık olsun sakın unutma

Bundan sonra da asla bir erkeğin kölesi olma yat deyince yatan kalk deyince kalkan... Senin de bir beynin mantığın var doğru olduğuna inandığın şeylerin sonuna kadar arkasında dur kimseye oyuncak etme kendini

Hadi şimdi derin bir nefes çek içine umutla dol ve rahatla unutma sen de o da ektiklerinizi biçeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…