yaşamak için umudum bile yookk

sizin önünüzde okul aşaması iş aşaması vardı, sözleri verdi ama yakın zamanda gerçekleşemicekti zaten. bide bana bak.. ilişkim bitti 10gün önce. verilen sözlerin kurulan hayallerin yapılan planların acısı yokmu sanıyosun. elbette acıyo insanın canı. seni hiç bişeye degişmemler. asla yalnız kalmıcaksın ne olursa olsun seninleyim söz, söz.. diyen bi adam! şimdi yok.. ve herşey evlilige bikaç adım atmaya başlamışken bitti.. söylemek istedigim yaşadıgın acıdan daha büüyükleride var. benimki degil burda okumuyo musun. canı cigeri bildigi eşi aldatıyo hatta hamile haliyle aldatılanlar var... kötünün kötüsü var. kendini biraz rahatlat. bizim söylemelerimizle olmaz ..

Son düzenleme:
Ben 2 kere aldatıldım.
Hele bi tanesi seviyordu ya hemde öyle böyle değil ölüyordu benim için
Sonra benle çıkarken başka-larıyla- da çıkıyormuş.
Bilmiyordum..
Sonra gitti benden ne acılar çektim nasıl bittim dedim var ya yok böyle bişey dedim amam bu sondu bu bile yalan söylediyse bitmiştir iş.
Evliler bile aldatıyor çocuk haklı demiştim daha 16 17 yaşındaki sevgilisiyle ne kadar zaman devam edicek çcuğun çevres kız dolu derdim tabii gidicek başkasına aşık olucak derdim bi ara düşün yani..
Aradan 3 ay geçti şimdiki sevgilimle başladım unutmuştum onu unutmak zorundaydım..
Biz sevgilimle 6. ayımızda ayrıldı bu beni aldatan 2.şahıs geldi dön bana yok bilmem ne sevemedim senden başkasını olmuyor falan
Dülayy dön bana noluurrr dülllaayyyy modundaydı
Dönmedim o ayrıldığım sevgilimin adını verip ben onu seviyorum dedim.
Bu delirdi sevemezsin inanmıyorum yok bilmem ne falan falan
İnan inanma bişey ifade etmiyorsun dedim aradan 2 hafta geçti ayrıldığım sevgilimle barıştık.
Bida haber yoktu diğerinden 3 4 ay sonra hortladı sevgilime ilettim konuştular aradan 1 ay geçti yine aynı durum falan bi kaç ay sürdü.
Yolda görüyordum falan bişey ifade etmiyordu..
Ama bana ondan kalan tek şey artık güvene sorunum var..
O 6.ayda barıştığım sevgilimle devam ediyorum ama güvende sorunlarım var tabii şimdiki sevgiliminde yaptıkları az değil ama.
Her giden bi miras bırakıyor cidden.. Tüm hayatını etkileyecek türden miraslar...
Öyle işte..
Kaldı o miras sonra o mirasın üstüne ekleme yapılıp mirasın değeri düşmedi artı..
Sanırım değerini kaybetmesini istediğim tek miras budur..
ALLAH yardımcın olsun inşALLAH gerçekten kısmetindeki kişiyle karşılaşırsın mutlu olursun..

üzüldüm canım yaumarım atlatırrsın..ama bak 2 yıllık ilişkinin acısıyla 3 aylık ilişkinin acısı bir deil ki..insan unutamıor malesef bi andaohoooo bana da ne sözler vermişti hanii?şimdi o sözleri yeniden baskasına verior..

böylelerinin de ayağı taşa değmiyo en çok ona sinir oluyo insan yani yaptıklarını ödememesine

okadar bedduam nere gidiyo anlamadım

3 aylık ilişki az geldiyse tatlım 7 yıllık bi ilişkinin acısınıda cektim oda geççti. anlattım ya ilk yorumda.. biraz aç gözlerini ne diyeyim sana ...

3 yıl önce 19yaşımdyken buraya farklı bi nickle üyeydim. ayrılıyo muyuz diye konu açmıştım ilk ozaman 6 yıl olmak üzereydi sorunlar vardı falan filan.. başka konularımda vardı. aynen senin gibiydi düşüncelerim yazdıgım yorumlar onları hatırladıgım için kendimi gördügüm için yardım etmeye calıştım sana...

güzel dileklerin için cok tesekkür edeerimm.allah razı olsun.bende hep beni aldatmaz diordum ama hhanii işte bu kadar seven bile aldatıyorsa ben artık kime güvenebilirim ki?bend kimseye güvenemiorum herkesin sölediğinde bi yalan arıyorum..ne yazıkki...bana kalan tek mirası sadakatsizliği..ama hiç şüphelenmemiştim ayrı şehirlerde olmamıza rağmen o kdar emindimki..malesef yanldım..2 kez aldatıldım diorsun ya sen şimsi 2.aldatanlla mı berabersin?

çok teşekkür ederim herkes yardım etmeye çalısıor..7 yıllık mıee peki nasıl atlattınki?dile kolay 7 yıl yaa

böylelerinin de ayağı taşa değmiyo en çok ona sinir oluyo insan yani yaptıklarını ödememesine

okadar bedduam nere gidiyo anlamadım

aynen yaa dünya kötülere ait sanki...şimdi bilsem oda acı cekior insan dicek ilahi adalet ama yookk hanii mutlu coookk mutlu..

erkeklerin sadece allah bir dediğine inanmak lazım .gerisi yalan yalan yalann..inşallah unuturum en büyük dileğim bu benim de..kafamı derslere verebilsem okicamdaaa

Gizli nikah..Ozaman böylesi daha hayırlı olmuş...Gizli nikah adı altında senle beraberlik yaşayıp terkedebilirdi..

unutmak istememek..acı çekmeyi istemek gibi bişey..neden böle bişi istiim ki?evet ya aile arasında zaten 2 .ayda attım sözü..

Hayır o dönmek isteyen oydu..
Şimdikinde aldatılma yok

ya bu olayları okudukça geriliyorum sanırım çoğu insanın başından geçmiş bu tarz olaylar aldatılmaa offf...bende yaşadıgım için çok iyi biliyorum acısını malesef

hiçç bi şey senden daha değerli değil. Kısacık hayatını küçük hevesler için mahfetme. Aynı yaştayız ve bende bi çok şey yaşadım ve sonunda ne öğrendim biliyo usun kardeşim???? ---> bu dünyada 1 tane sen var yani bi sen daha yokk anlıyo musun onun için her şeyi bırak ve kendin için yaşa köpekkk gibi çalış ve hayatını yaşa. Kimseye müdanan olmasın. Ayrıca senin sevmekten başka suçun yok. Bırak o utansın be....

Canim oncelikle cok kucuksun daha nele neler yasiyacaksin universitede karsina daha iyi anlasabilecegin ve sevip sevilecegin insanlar cikacak.senin kucuklugunden hayati pek tanimamandan faydalanmis unide tabiki hayatini yasayacak o kadar azki universiteye gelip eski liseli sevgilisini ve iliskisini unutmaya.yani hic uzulme bitanem.babana Allah rahmet eylesin.sen derslerine bak hayat erkekler uzerine planlar hayalle kurulamayacak kadar kisa sen okuluna dersine isine bak rabbim sana en iyilerini nasip eder.unutur gidersin hic uzulme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepimiz yaşadık ölcez sandık ölmedik sen de anlıcaksın zamanı gelince şimdi ne desek boş daha fazla kurcalamamaya çalış yeter

erkeklerde hiç gurur yokk galiba..gidip istedikleriyle cıkıp bizi aldatıorlar sonrada dönmek istiyorlar..tuhaf yaratıklar..inşallah cok mutlu olursun canım şimdikiyle.

Bu tip durum sadece erkeklerde yok kızlarda da var..
Ne yazık ki piyango bizede vurdu neyse vardır bi hayrı.
İnşALLAH canım çok çok sağol. Tüm iyi dileklerinin yüz bin katı senin olur inşALLAH

ahh canım onda utanma olsaydı aldattığı halde bu kadar sözü sarf eder miydi bana hiç?haklısın ama bende özgüven sıfııırrr malesef...herkesi kendimden üstün görürüm..kendime değer vermem ..yasadıklarımdan dolayı mı böle oldum bilmiyorum tek sucum sevmek ve asırı derecede sadık olmakdüşün erkek arkadaslarımla tokalasmıodum..sırf ona ihanet olur die.. o kadar sadık aldım ama sonu hüsraannnnzaman bana öğretecek kendimi sevmem gerekdiğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…