ayne işte bende deli divane seviyodum öl dese ölcem o kadar..bana da demişti gel üniye yanıma gizli nikah kıyalım inanki bu aşkla yok diemezdim..ben yalvarmadım terk ettim ama tabi öğrendikden 2 ay sonra terk ettim.bi anda bırakılmıo malesef..sende ucuz kurtulmusssun canım ya.ne güzel üni bitirmişsin mesleğin var..bende çok istiyorum hedefimi tutturmayı..amiin allah razı olsun canım..doğru kişi daha fazla acı çekmeden bulur beni inşallaahh
üzüldüm canım yasizin önünüzde okul aşaması iş aşaması vardı, sözleri verdi ama yakın zamanda gerçekleşemicekti zaten. bide bana bak.. 3 aylık ilişkim bitti 10gün önce. verilen sözlerin kurulan hayallerin yapılan planların acısı yokmu sanıyosun. elbette acıyo insanın canı. seni hiç bişeye degişmemler. asla yalnız kalmıcaksın ne olursa olsun seninleyim söz, söz tüm insanlıgımla! diyen bi adam! şimdi yok.. ve herşey evlilige bikaç adım atmaya başlamışken bitti.. söylemek istedigim yaşadıgın acıdan daha büüyükleride var. benimki degil burda okumuyo musun. canı cigeri bildigi eşi aldatıyo hatta hamile haliyle aldatılanlar var... kötünün kötüsü var. kendini biraz rahatlat. bizim söylemelerimizle olmaz ..
üzüldüm canım yaumarım atlatırrsın..ama bak 2 yıllık ilişkinin acısıyla 3 aylık ilişkinin acısı bir deil ki..insan unutamıor malesef bi anda ohoooo bana da ne sözler vermişti hanii?şimdi o sözleri yeniden baskasına verior..
Ben 2 kere aldatıldım.
Hele bi tanesi seviyordu ya hemde öyle böyle değil ölüyordu benim için
Sonra benle çıkarken başka-larıyla- da çıkıyormuş.
Bilmiyordum..
Sonra gitti benden ne acılar çektim nasıl bittim dedim var ya yok böyle bişey dedim amam bu sondu bu bile yalan söylediyse bitmiştir iş.
Evliler bile aldatıyor çocuk haklı demiştim daha 16 17 yaşındaki sevgilisiyle ne kadar zaman devam edicek çcuğun çevres kız dolu derdim tabii gidicek başkasına aşık olucak derdim bi ara düşün yani..
Aradan 3 ay geçti şimdiki sevgilimle başladım unutmuştum onu unutmak zorundaydım..
Biz sevgilimle 6. ayımızda ayrıldı bu beni aldatan 2.şahıs geldi dön bana yok bilmem ne sevemedim senden başkasını olmuyor falan
Dülayy dön bana noluurrr dülllaayyyymodundaydı
Dönmedim o ayrıldığım sevgilimin adını verip ben onu seviyorum dedim.
Bu delirdi sevemezsin inanmıyorum yok bilmem ne falan falan
İnan inanma bişey ifade etmiyorsun dedim aradan 2 hafta geçti ayrıldığım sevgilimle barıştık.
Bida haber yoktu diğerinden 3 4 ay sonra hortladı sevgilime ilettim konuştular aradan 1 ay geçti yine aynı durum falan bi kaç ay sürdü.
Yolda görüyordum falan bişey ifade etmiyordu..
Ama bana ondan kalan tek şey artık güvene sorunum var..
O 6.ayda barıştığım sevgilimle devam ediyorum ama güvende sorunlarım var tabii şimdiki sevgiliminde yaptıkları az değil ama.
Her giden bi miras bırakıyor cidden.. Tüm hayatını etkileyecek türden miraslar...
Öyle işte..
Kaldı o miras sonra o mirasın üstüne ekleme yapılıp mirasın değeri düşmedi artı..
Sanırım değerini kaybetmesini istediğim tek miras budur..
ALLAH yardımcın olsun inşALLAH gerçekten kısmetindeki kişiyle karşılaşırsın mutlu olursun..
3 aylık ilişki az geldiyse tatlım 7 yıllık bi ilişkinin acısınıda cektim oda geççti. anlattım ya ilk yorumda.. biraz aç gözlerini ne diyeyim sana ...
3 yıl önce 19yaşımdyken buraya farklı bi nickle üyeydim. ayrılıyo muyuz diye konu açmıştım ilk ozaman 6 yıl olmak üzereydi sorunlar vardı falan filan.. başka konularımda vardı. aynen senin gibiydi düşüncelerim yazdıgım yorumlaronları hatırladıgım için kendimi gördügüm için yardım etmeye calıştım sana...
böylelerinin de ayağı taşa değmiyo en çok ona sinir oluyo insan yani yaptıklarını ödememesine
okadar bedduam nere gidiyo anlamadım
Ya anladin mi simdi erkeklerin ne kadar yalanci oldugunu.elde etmek istedikleri seyi elde edene kadar yalancilardirr..biz kadinlar ise sevmiyorsakkk kimseye musallat olmayizz.sen ne yapican o serseriyi unutucannnnn.o sana donse evlensenizzz sence ne olacak karninda cocugunl a o ise baska kadinlarla seni aldatacak.buna emin ol.sen ne mi yapican.okuyacaksinnn meslek sahibi olacaksinnn...o zmnnnn seveceksiiiiinnnnn....bos verrrr...yol ver gitsin rezil
ayne işte bende deli divane seviyodum öl dese ölcem o kadar..bana da demişti gel üniye yanıma gizli nikah kıyalım inanki bu aşkla yok diemezdim..ben yalvarmadım terk ettim ama tabi öğrendikden 2 ay sonra terk ettim.bi anda bırakılmıo malesef..sende ucuz kurtulmusssun canım ya.ne güzel üni bitirmişsin mesleğin var..bende çok istiyorum hedefimi tutturmayı..amiin allah razı olsun canım..doğru kişi daha fazla acı çekmeden bulur beni inşallaahh
canım hepsini bende yaşadım merak etme hem burda aşk acısı yaşamayan yoktur herhalde.
ve herkes yeniden sever. sevgi sonsuz bir duygudur. bi yerde bitmez kimsede kalmaz, aşkta öyle.. sen sadece onu unutmak istemiyosun. eger ilk ayrılıgınsa oyüzden de sanırım atlatamadın. onu unutmak istemekle bu durumu kabullenmekle başla. eger hala o mutlu ben neden degilim o beni neden böylece bıraktı falan diye düşünürsen ne ondan uzaklaşabilirsin ne de atlatabilirsin..
söz atmak nedir ? aile arasında olan bişey mi ?
Canım sana özelden yazdım ama..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzel dileklerin için cok tesekkür edeerimm.allah razı olsun.bende hep beni aldatmaz diordum ama hhanii işte bu kadar seven bile aldatıyorsa ben artık kime güvenebilirim ki?bend kimseye güvenemiorum herkesin sölediğinde bi yalan arıyorum..ne yazıkki...bana kalan tek mirası sadakatsizliği..ama hiç şüphelenmemiştim ayrı şehirlerde olmamıza rağmen o kdar emindimki..malesef yanldım..2 kez aldatıldım diorsun ya sen şimsi 2.aldatanlla mı berabersin?
Canım sanırım seni en iyi ben anlayabilirim.
Neredeyse aynı şeyi yaşadım.
Ben lise 3 e giderken başladık.
O zamanlar ben lise son sınıftım sevgilim üniversite 2 ve başka şehirde.
O kadar güzeldi ki her şey bu kadar ideal bir erkek olamazdı.
Ve Tanrı mükemmel erkeği yarattı derdim kendi kendime
Ondan başkasıyla asla olamam asla sevemezdim bu kesinlikle böyleydi benim için.
Bu insanla 4 yılımı geçirdim.
Bir ara ayrıldık ama o durmadan arıyor mesajlar atıyor barışmak için ölüp bitiyor.
Beni ne kadar sevdiğini bensiz asla bir hayat geçiremeyeceğini söylüyor.
Sevgili gibi konuşuyoruz sürekli ama sadece ben evet barıştık dememişim.
Bi gece aradım ve telefonu bi kız açtı.
''Ben sevgilisiyim bir daha arama'' dedi
Nasıl üzüldüm nasıl hastanelik oldum.
Geçmez sanıyordum ama öyle bir geçti ki.
İyi ki de bitmiş, şimdi gerçekten sevdiğim sevildiğim ve değer gördüğüm bir ilişki yaşıyorum, şükürler olsun.
Demem o ki inan bana ge-çe-cek
Sadece sabret. Bir gün doğru insan hayatına girdiğinde sen bile inanamayacaksın buna
Bunu benim hikayemden yola çıkarak görebilmen için böyle uzun yazdım
canım çok yanıyor..aşk acısı çekiyorum...bundan 1 yıl öncesine kadar gayet iyi bi hayatım vardı..canımdan cok sevdiğim ve beni çok seven(ya da ben öle sanıordum)bi sevgilim vardı..ben memlekette lise son..o ünide 2.sınıftı..son yılımdı sınava hazırlanıyordum onun yanına gitmek için..babamı kaybettim..hayatım karardı...her gece yorganın altına saklanıp ağladım..o zor dönemde bana hep destek oldu ve anlayış gösterdi...gel zaman git zaman beni aldattığını öğrendim..hayatım 2.kez karardı..ölcek gibi oldum...bana senden başkasıyla olmaz sensiz yaşayamam diyen adam bensiz öyle de bi yaşamış ki..üni günlerini öylede bi sefayla sürmüş ki..aklımın ucundan geçmezdi...kız arkadaslarımla bile görüşmemi istemiyordu..face kullanmamı istemiyordu..hepsine tamam dedim...nereye gitsem izin alıp öle giderdim..ne dediyse eyvallah dedim..ama gel gör ki o çıkdıgımız ilk günden zaten bi face kullanıomus..tesadüfe bakın ki bi ben yokum o facede!kızlar ekliydi çoğunuda tanımıordum üniden galiba..neyse ben ayrıldım..bana demediğini bırakmadı..bizim memleket küçük yer ha deyince buluşamazsın o sıkıntıların arasında onu görmeye gidiyordum ben ..sırf onun sesini duyabilmek için doğunun soğuğunda kar yağarken balkona çıkıp konusdugumu bilirim..daha neler neler...tüm bunlara rağmen bana kaldırıp yakın arkadaslarımdan birinin ismini söyleyerek ben gidip x le evlencem.zaten senle evlensem bi ayda boşardım seni..anneme söliim akşam x e gidip yüzük takalım dedi..daha birsürü şey tam hatırlayamıyorum..en son bana "konuşma be sana da sevginede sen sevgiden bahsedecek en son kişisin" dedi..bunun üzerine hattımı kırdım..çok deil 3 gün sonra yeni bi ilişkiye başladı..aradan zaman geçti..gidip sözlendim belki olurda unuturum die..olmadı..yapamadım ..unutamadım..2.ayda sözü attım.sonra sahte bi face acıp ona msj attım kendimi tanıtmadan.şu an çıkdığı kızı 3 yıldır seviyormus ama bu yıl yeni çıkmıslar..kii biz ayrılalı 1 yıl bile etmedi..şimdi o kız varya hayatında facesinde 1 kız dahi yok..ben varken gizli face kullanıp bissürü kız ekliydi..peki benim ne suçum vardı?şimdi o çoooookk mutlu ..benimse hayatım cehenneme döndü..bu mu adalet?seneye üni sınavına giricem bi hedefim var türkçe öğretmenliği..ama derse aklımı veremiyorum tüm bu sorunlar yüzünden ..biliyorum ki ben onu hiç unutamicam ..sevgisine inandıgım tek kişiydi..çünkü öylesine hissettrimişti ki bana sevgisini öle bi güven vermişti ki bana..haayatım mahvoldu napıcam ben şimdi?kusura bakmayın uzun oldu ama o kadar doluyum ki
Hayır o dönmek isteyen oydu..
Şimdikinde aldatılma yok
erkeklerde hiç gurur yokk galiba..gidip istedikleriyle cıkıp bizi aldatıorlar sonrada dönmek istiyorlar..tuhaf yaratıklar..inşallah cok mutlu olursun canım şimdikiyle.
hiçç bi şey senden daha değerli değil. Kısacık hayatını küçük hevesler için mahfetme. Aynı yaştayız ve bende bi çok şey yaşadım ve sonunda ne öğrendim biliyo usun kardeşim???? ---> bu dünyada 1 tane sen var yani bi sen daha yokk anlıyo musun onun için her şeyi bırak ve kendin için yaşa köpekkk gibi çalış ve hayatını yaşa. Kimseye müdanan olmasın. Ayrıca senin sevmekten başka suçun yok. Bırak o utansın be....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?