Yaşamak ne kadar zor, pahalı?

Çok haklısınız ben eşime başta söyledim almayalım ev yatırım yapalım dedim ailesi destek verdi az buçul maddi anlamada yardımcı oldular ama artık onlarda edemiyor yardım öyle çok iyi değil durumları sarma konusunda çok düşündüm dile getirdim ama yarısı bitti değer mi satmaya bilmiyorum

Kardeşim senin en azından annen sabreder halası eşimin oda haklı ama olmayıncada olmuyor

Evet kredi çekince en azından bankaya aylık öderiz laftan sözden kurtuluruz
4 sene olmuş altın borç alalı baya 4 sebe..yani 4 senedir kadına borcunu ödemeyip altın bizi yaktı demeniz de garip. Kadin kaç senedir borcunuzu ödemenizi bekliyordur. Parayı seviyorsa gece uyuyamiyodur belki. Hadi siz de borclusuniz sikintidasinizdir o ayrı da kadın iyilik yapmış üstüne sıkıntıda bir de garip yani. Baya 4 sene yani alırken ne düşünüyordunuz bilmiyorum

Bu borcu eşim aldı benim haberim bile yoktu tapu işleri vs için almış ve 4 senedir nerdeyse kaç banka kapadık ödeyerek şimdi madem paranız yoktu ev almasaydınız diye düşünürsünüz belki ama bende hiç ev alma taraftarı değildim ve bu kadar borçlandığını bilmiyordum eşimin.. Gerçekten sağolun çok güzel rencide etmişsiniz

Ben niye rencide edeyim doğruyu söyledim sadece. Niye evi aldınız madem de demem evlenmeden önce alınmış biye başka şeyler yaptınız derdim ama o da olmuş artık. Siz bir an önce borcu ödemeye bakın 4 yıl olmuş bırakın hala kar mı ediyor zarar mı onu da o düşünsün. Şu an dediginiz gibi kar ettiğini düşünmuyordur zaten.

Evet hayat pahalı ve altın da muhtemelen daha da çok yükselecek.
Ama ben sizin tavrınızı yanlış buldum. Halayı 'karlı' bulmanız bana çok yanlış geldi. Altının yükselmesi hala yüzünden değil ki, kadın napsın.
Ben sizin yerinizde olsam bankaya borçlanır, el borcumu öderdim. Hem onların iyiliği, hem kendi iyiliğim için.

O bileziği size verse de vermese de kadın karda olacaktı. Altın onun altını. Sizden kar almıyor yani. Çok yanlış bakıyorsunuz. Size yardımcı olmuş. Şu zamanda kim kime altın verir?
Size altınını vermese de altın arttığında kadın karda olacaktı. Siz ona yüksek bir meblağ ödemiyorsunuz, kadının zaten var olan altını GERİ veriyorsunuz. Bunun farkında olmanızı öneririm

Hala karli olmuyor zaten borc vermis kendi elinde olsaydi su an yine bu degerde olacakti. Odemeniz gerek bence. Yazik kadinin malini almissiniz.

Keşke daha önce yapabilseydik evet halası haklı ama aynı zamanda karlıda

o altınlar kendi elinde kalsaydı da zaten karlı olacaktı. çok abesle iştigal bu yazdığınız. sanki kadın sizden durup dururken fazlasını istemiş gibi.
ayrıca kadın 4 sene zaten altın olduğu için ses etmemiştir. nasılsa kaybı olmayacak diye. eğer nakit borç alsaydınız emin olun 4 sene beklemezdi.

iyi maaşı var çok şükür mesaide olunca yetiyor bin şükür
Bence gezme tozmadan arttırıp halaya her ay 1 bilezik alıp verin
Artık kaç bilezik yapıyor onu bilmiyorum ama yarım altın alıp bozdurup bilezik yapana kadar hem çok zaman geçer hem de hala haklı olarak aramaya devam eder
O zaman 200 tl olan altın şimdi 900 tl daha da artacak daha fazla yüzgöz olunmadan ödemelisiniz

Halaya hediye eder mi sandiniz acaba
Hic istemeyecek sandiniz herhalde

Bende bu şekilde düşündüm ama eşim istemiyor oraya gitmek oturduğumuz daire ferah büyük cadde üzeri açık önü aile apartmanı çok kalabalık ve ailesi ile dip dibe olmamı istemiyor

Maalesef her şey aynı anda olmuyor, siz ferah dairenizden ve keyfinizden ödün veremiyorsunuz bir de nerdeyse 4 sene verdiği borcun ödenmesini bekleyen halayı suçlu çıkaracaksınız. En başta yeni evi kiraya verseydiniz çok hızlıca kapatırdınız borcunuzu, hala iyi ki şimdi istemiş yoksa siz daha ödemeyi düşünmezdiniz.

4 senedir birine borçlu kalmayı nasıl başarıyosunuz merak ediyorum
evin karşısında artık komşu olduğumuz markete 1 tl eksiğim kalsa içim içimi kemirir..

Allah kolaylık versin bir daha kimseye muhtaç etmesin.

Ben olsam bir tane bilezik kaç gr ise. Birikimimi bir bilezik al halaya ver. Sonra diğer bileziği al halaya ver şeklinde peyder pey yapardım. Çalışmadığınız için banka size kredi vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…