Çok haklısınız ben eşime başta söyledim almayalım ev yatırım yapalım dedim ailesi destek verdi az buçul maddi anlamada yardımcı oldular ama artık onlarda edemiyor yardım öyle çok iyi değil durumları sarma konusunda çok düşündüm dile getirdim ama yarısı bitti değer mi satmaya bilmiyorumKusura bakmayın ama karı-koca hiç akıllıca davranamamışsınız maddiyat konusunda. Daha ev borcunun yarısı bitti diyorsunuz. Şu gençliğinin en güzel yıllarına borç ödeme isteği bana çok garip geliyor. Hadi girdiniz ev borcuna illa evimiz olsun dediniz o zaman çocuğu erteleyecektiniz. Siz de işe girer çalışır iki kişi borcu öder üstüne bir miktar kenara para koyardınız çocuğu öyle düşünürdünüz. Siz çalışmadığınız için bankadan kredi çekemezsiniz. Hala da kendince haklı altını altın olarak alacak elbette. 4 yıl borcu geri ödememek için uzun bir süre. Bence aile apartmanına taşının eğer böyle bir imkanınız varsa oturduğunuz evi kiraya verirsiniz. Durumlar düzelene kadar belli bir süre dişini sıkacaksınız artık. Diğer seçenek evi satmak ama o zaman bunca şeyi boşuna mı çektiniz o da saçma olur
Kardeşim senin en azından annen sabreder halası eşimin oda haklı ama olmayıncada olmuyorAyni durum bizde de var hemde aynisi 4 yil onfe ev alırken 80 gr bilezik aldik annemden 7.5 bin TL idi şimdi 40 oldu daha da ödemek gibi bir durumumuz yok malesef....2 yil sonra ancak öderiz ozamana korkarım ki 100 bin olur...
Yani hadi annemden aldik bekliyor sagolwun acelesi yok diyor ama 7.5 iken 100 olacak neredeyse bide onun için mi kredi çekeceğiz maaşa.gelen zam belli ama altın artisi ne olacak belli değil
Banka verirse bu ihtimali düşünüyoruzKredi çek öde bence altın düşmez ki
4 sene olmuş altın borç alalı baya 4 sebe..yani 4 senedir kadına borcunu ödemeyip altın bizi yaktı demeniz de garip. Kadin kaç senedir borcunuzu ödemenizi bekliyordur. Parayı seviyorsa gece uyuyamiyodur belki. Hadi siz de borclusuniz sikintidasinizdir o ayrı da kadın iyilik yapmış üstüne sıkıntıda bir de garip yani. Baya 4 sene yani alırken ne düşünüyordunuz bilmiyorumEvet kredi çekince en azından bankaya aylık öderiz laftan sözden kurtuluruz
Bu borcu eşim aldı benim haberim bile yoktu tapu işleri vs için almış ve 4 senedir nerdeyse kaç banka kapadık ödeyerek şimdi madem paranız yoktu ev almasaydınız diye düşünürsünüz belki ama bende hiç ev alma taraftarı değildim ve bu kadar borçlandığını bilmiyordum eşimin.. Gerçekten sağolun çok güzel rencide etmişsiniz4 sene olmuş altın borç alalı baya 4 sebe..yani 4 senedir kadına borcunu ödemeyip altın bizi yaktı demeniz de garip. Kadin kaç senedir borcunuzu ödemenizi bekliyordur. Parayı seviyorsa gece uyuyamiyodur belki. Hadi siz de borclusuniz sikintidasinizdir o ayrı da kadın iyilik yapmış üstüne sıkıntıda bir de garip yani. Baya 4 sene yani alırken ne düşünüyordunuz bilmiyorum
Ben niye rencide edeyim doğruyu söyledim sadece. Niye evi aldınız madem de demem evlenmeden önce alınmış biye başka şeyler yaptınız derdim ama o da olmuş artık. Siz bir an önce borcu ödemeye bakın 4 yıl olmuş bırakın hala kar mı ediyor zarar mı onu da o düşünsün. Şu an dediginiz gibi kar ettiğini düşünmuyordur zaten.Bu borcu eşim aldı benim haberim bile yoktu tapu işleri vs için almış ve 4 senedir nerdeyse kaç banka kapadık ödeyerek şimdi madem paranız yoktu ev almasaydınız diye düşünürsünüz belki ama bende hiç ev alma taraftarı değildim ve bu kadar borçlandığını bilmiyordum eşimin.. Gerçekten sağolun çok güzel rencide etmişsiniz
Ben ödemicez falan mı dedim?Hala karli olmuyor zaten borc vermis kendi elinde olsaydi su an yine bu degerde olacakti. Odemeniz gerek bence. Yazik kadinin malini almissiniz.
Ben ödemicez falan mı dedim?
Malını almışsınız nasıl bir cümle ya biz zaten şuan birikim yapıp ödeme derdindeyizHala karli olmuyor zaten borc vermis kendi elinde olsaydi su an yine bu degerde olacakti. Odemeniz gerek bence. Yazik kadinin malini almissiniz.
Bir de kafası rahat olacaktı kadının üstüne.Hala karli olmuyor zaten borc vermis kendi elinde olsaydi su an yine bu degerde olacakti. Odemeniz gerek bence. Yazik kadinin malini almissiniz.
Keşke daha önce yapabilseydik evet halası haklı ama aynı zamanda karlıda
Bence gezme tozmadan arttırıp halaya her ay 1 bilezik alıp veriniyi maaşı var çok şükür mesaide olunca yetiyor bin şükür
Bende bu şekilde düşündüm ama eşim istemiyor oraya gitmek oturduğumuz daire ferah büyük cadde üzeri açık önü aile apartmanı çok kalabalık ve ailesi ile dip dibe olmamı istemiyor
Allah kolaylık versin bir daha kimseye muhtaç etmesin.Arkadaşlar merhabalar..
Biz eşimle nişanlılık döneminde bir daire aldık eşim baya borçlandı kredi borcumuzu yarısı kaldı yarısı bitti diğer bankalardan çektiği kredileri kapadı iyi maaşı var çok şükür mesaide olunca yetiyor bin şükür ama eşim 4 yıl öncesi halasından 60 gr bilezik borç almış ve şuan 28 bin küsür yapıyor halası da sürekli eşimi arıyor mesaj atıyor zamanında biz ev alırken bankalara çok borç yaptığımız için kredi de çekmiyoruz 1 sene falan ben bu ay başladım birikime mesela bu ay yarım altın aldım bir tane önümüzdeki ay daha fazla alıcaz inşallah sizce böyle birikim yaparak mı ödeyelim yoksa ben kendi adıma kredi mi çekeyim ben çalışmıyorum banka verir mi bilmem bilmiyorum kafamız karışık altın yaktı bizi 4 ay zamanımız var ve borç verecek kimse yok ailesinin durumuda çok iyi değil eşimin ev aldığımıza çok pişmanım gerçekten ben alma demiştim eşime aile apartmanında oturmak istemedi şimdi sırtımızda yük gece gündüz uyuyamıyorum ne yapıcaz bilmiyorum
Ben olsam bir tane bilezik kaç gr ise. Birikimimi bir bilezik al halaya ver. Sonra diğer bileziği al halaya ver şeklinde peyder pey yapardım. Çalışmadığınız için banka size kredi vermez.Arkadaşlar merhabalar..
Biz eşimle nişanlılık döneminde bir daire aldık eşim baya borçlandı kredi borcumuzu yarısı kaldı yarısı bitti diğer bankalardan çektiği kredileri kapadı iyi maaşı var çok şükür mesaide olunca yetiyor bin şükür ama eşim 4 yıl öncesi halasından 60 gr bilezik borç almış ve şuan 28 bin küsür yapıyor halası da sürekli eşimi arıyor mesaj atıyor zamanında biz ev alırken bankalara çok borç yaptığımız için kredi de çekmiyoruz 1 sene falan ben bu ay başladım birikime mesela bu ay yarım altın aldım bir tane önümüzdeki ay daha fazla alıcaz inşallah sizce böyle birikim yaparak mı ödeyelim yoksa ben kendi adıma kredi mi çekeyim ben çalışmıyorum banka verir mi bilmem bilmiyorum kafamız karışık altın yaktı bizi 4 ay zamanımız var ve borç verecek kimse yok ailesinin durumuda çok iyi değil eşimin ev aldığımıza çok pişmanım gerçekten ben alma demiştim eşime aile apartmanında oturmak istemedi şimdi sırtımızda yük gece gündüz uyuyamıyorum ne yapıcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?