ben birşeyin peşinde değilim siz bana yapıştınız .. sizin derdiniz ne ?beğenmiyorsanız gidin ..Konu sahibi tamam hepimiz kezbanız köylüyüz kabul ediyoruz hala neyin peşindesin?
aynı sınıfta olamazsın zaten ...boş yere komplesk yapma ..sen avrupalı modernsen ben kezban olmaya gönüllüyüm zaten
yeter ki seninle aynı sınıfta yer almayayım
aynı sınıfta olamazsın zaten ...boş yere komplesk yapma ..
Gidiyorum da sürekli bildirim geliyor yorumlarını okudukça kendinle ne kadar çeliştiğini görüp eğleniyorum.ben birşeyin peşinde değilim siz bana yapıştınız .. sizin derdiniz ne ?beğenmiyorsanız gidin ..
kimin olduğu belli kezban dedim diye ağlaıyorsunuz sabahtan berii kezbancıkkkkkkompleks=sen zaten
aynen ...samimiysen adınla hitap edilir değilsen hanım denir olay biter .Koca koca oglanlarin abla mabla demesinden nefret ediyorum. ABLA ABLANDIR KES SU ABLA LAFINI diyorum. Ayni anadan babasan dogmadik koylulugun luzumu yok
iyi eğlenceler sana .nerde çeliştim parson ?Gidiyorum da sürekli bildirim geliyor yorumlarını okudukça kendinle ne kadar çeliştiğini görüp eğleniyorum.
zaten "vermek" kelimesi o yüzden tırnak içinde.oo so what ?ingilizcede biliyoruz ... ok baby i got it ..
ekşi sözlük kadın düşmanı mı ?
vermemek mi ?hani bir kadının ağzına vermek kelimesi çok yakışıyor cidden ..
aynı erkekler bacılarını mı ?
sen kezbanı çok yanlış anlamışsınız .. kimse seks yapmayana kezban demiyor bence ekşide . kezbanın ne olduğu belli .
Ay cok komiksin yahmm hangi dilleri biliyorsun şekerim ..parlez vous français ?
saygı abla demekle olmaz zaten ...
bana alaturka geliyor böyle şeyler modern düşünüyorum galiba ondan ...
2-3 yaş için demekde komik oluyor ..
ben alaturka düşünce tarzına sahip değilim sanırım ondan ..
bende çok genç gösteriyorum ... benden 2 yaş küçük kuzenim benden yaşlı duruyor ... herkes şaşırıyor görünce .
faceden demin yazmış da ondan takıldım ....yoksa aklımda yoktu yani ... bilmem hep rahatsız olurdum ama dile getirmedim .. ben kuzenlerime adınla hitap ediyorum ordan anlaması gerek ama sanırım kendini küçük göstermek istiyor benden ..
abla abla derken arkadaşlarım duydu bir kere bu kız senden çok mu küçük ne ablası diyorlardı ..
canım ne yiyecek içimi .... zaman geçsin biraz fikir alayım diye konu açtım ..
29 yaşındayım .. gayet fit hoş bir fiziğim var ..çevremde hep beğenilen imrenilen biriyim çok şükür ....iki tane yabancı dil konuşuyorum .. yurt içi dışı sürekli geziyorum eğleniyorm hayattan keyif alıyorm ...
yani ne yiyecek içimi ?sadece abla lafını samimi bulmyorum okadar ....sen benim konumla niye bu kadar ilgilendin anlamadım ...benden sana kavga çıkmaz hadi by ...
ne diyorsun sen bee ...ne evde kalması sen kimsin ?
yarın kocam dövüyorr yetişinnnndiye konu açarsın butaya .. terbiyesiz
ben senin gibi liseyi bitirip kocaya varmadım ...
okudum ettim çalıştım dünyayı gezdim sen ne anlarsın allahın kezosu yaa kalkmış bana konuşuyor ..
benim adım sevgican canım başka birşey değil ..oku çalış kendine gel ..o güvendiğin kocan yarın kapıya koyunca ne yaparsın sonra ?avrupa deyince niye bozuldun anlamadım .. sen ortadoğlu kalabilirsin ben avrupalı olmak isteyebilirim kime ne .. niye zoruna gitti
tamam kezoşşş .. sanada KİB . hayır kibleyince ben banlanınca senin kezbanlığından bir azalma olmayacak o yüzden benim banlanmamım senin üstünde bir tesiri yok
hadii bebeğim . gerçekler zoruna gitti dimi . ben herkesin dilinden konuşabilcek kapasiteye sahibim . sen bundan anlarsın kezoşşş hadi öptümm muahhh
köyüne selamlarrr
tabi benim hayatım sana hayal gibi geliyor haklısın .. hayatında bir kere bile tek başına ayakta kalamadığın için garip tabi senin için seni anlıyorum
kezoşlara kezoş derim adamına göre muamele baby got it?
eğleniyoruz kezbanım ... çıldırmış halim yok gayet eğlendim sizle ...kezoş deyimi gücüne mi gitti
kezbana kezban dedim diye assınlar beni ....
valla cennet mahhalesinde olan bence sensin ....zaten oralar sana yakışır kezbann
hanımefendiyim .. ama kezbana kezban dedim diye mahhalle kızı mı oldum
bencede harikasınız ...kezoş olduğunu kabullenmekte bir erdemdir BRAVO
imdattt kezoşlar konumu sebote etti . ah kezoşlar ah köyünüz değil ama burası ..
önce onlar başlattı .. onlar kompleskli evde kalmış derken ok ki asla evlliği kompleks yapmam istesem yarın evlenirim neyse bunlar anlamaz bende anladıkları dilden konuştum ....kezban oldukları çok açık belli ve bunu kompleks yapıp nette insanlara saldırıyorlar ...
güzelim kezoşluğunu adriana lima arkasına saklayamazsın ama ....
fake profil
kesinliklee .. ayrıca köy ve kezban deyimlerinden niye alındınız bu kadar anlamadım ..sonuçta bu sizin gerçeğiniz ...
herkes yerinde güzeldir ...alıncak birşey yok . aşağılama yok ki bunlarda ..
zaten kezoş deyimini bizim gibiler köylü kızlarına söyler ..
alaturka olduğunu kabul etmiyorlar saygı diyorlar bilmem ne diyorlar . hadi herkese saygı duyuyorum .. abartıyorlar . cevap yazmıyorum hala yazıp sinirimi bozmaya çalışıyorlar akıllarınca . amaaa nedense KEZBANA a alınıyorlar niyeee çünkü KEZBANLARRR ...
ayy canımmm kırıldın mı ?üzüldüm .. ama ne yapayım kezbansan kezbansındır ...adriana lima fotosu koyunca oraya adriana olmuyorsun ama yazık inanmış ...
kezban niye hakatet oldu ki onu anlamadım ...ayy çok eğlendim kızlar sizle iftar vakti
kezban şu demek .. böyle bazı kızlar vardır taşradan geldiği halde kendini bir halt sanan yada köyden gelip şehirde tozutan ..
asla köylüleri aşağılamam kesinlikle . kezban köylü demek değil çünkü . kezban böyle kendini uyanık sanan olur olmaz insanlara bulaşan saç baş yolan tiplerdir benim gözümde . okumayan çalışmayan üretmeyen sürekli dedikodu yapan kültürsüz cahil ama bir okadarda kendini yukarda gören bir grup insandır ..
oppss babyy ...ben köylü kızlarını aşağılamadım . kendini uyanık sanana köylü kızlarına lafım ..
hmm hangi dilleri biliyorsun şekerim ..parlez vous français ?
kezbanın anlamı belli herkesde biliyor ...
ay ne çok kezban var burda .. hepside konumda .. yahu dalga geçiyorumm dalga sizle ..
kezban denilince kezban mı oluyorsunuz ?ay çok eğlendim ya .
madem köylü olmak kezban olmak iyi birşey neden bunu söyleyince hakaret olarak algılıyorsunuz . demek ki yerininizden memnun değilsiniz . demek ki kötü birşey ki hakaret diyorsunuz . bana biri kezban dese hiç gocunmam güler geçerim mesela . demek ki yarası olan gocunuyor .
oo so what ?ingilizcede biliyoruz ... ok baby i got it ..
ekşi sözlük kadın düşmanı mı ?
vermemek mi ?hani bir kadının ağzına vermek kelimesi çok yakışıyor cidden ..
aynı erkekler bacılarını mı ?
sen kezbanı çok yanlış anlamışsınız .. kimse seks yapmayana kezban demiyor bence ekşide . kezbanın ne olduğu belli .
iyi eğlenceler sana .nerde çeliştim parson ?
yazdıklarım açık sen anlayamıyorsan o senin problemin
dilbilgisi kurallarını bilmeyebilirim çünkü yabancı dilde eğitim aldım ..olabilir yani ..zaten "vermek" kelimesi o yüzden tırnak içinde.
tırnak işaretinin nerelerde kullanıldığını biliyoruz değil mi?
bacılarını değil, "bacılarına bekaret baskısı yapıp"
bacı deyince akıl hemen uçtu bakıyorum.
ekşi sözlük kadın düşmanı değil
ekşi sözlükteki kadın düşmanı erkek grubu.
basit bir başlık:
https://eksisozluk.com/bir-kizin-kezban-oldugunu-anlama-yollari--3484349
"kezban" kadınları ötekileştiren, dışlayan nefret dolu bir söylemdir.
ekşi sözlükte yazıyor musun?
sen kezbanı çok yanlış anlamışsınız kısmına yorum yapmayacağım.
avrupai olduğunuz kadar dilbilgisi kurallarından da bihabersiniz.
bence senin bildiğin birşey yok .. yaz bakalım birşeyler buraya .. amann dur vazgeçtim şimdi google translate den yazarın birşeyler ...Ay cok komiksin ya
Canım ingilizceyi bilmeyen yok zaten. herkes artık liseden itibaren Almancada öğreniyor haberin olsun yani. 2 dil biliyorum diye havalanma orda burda
ben yabancı dil okuduğum için ayriyeten Rusçada öğreniyorum.
Sende o kadar gezmişsin 2 dil öğrenmişssinde keşke önce kendi dilinde düzgün konuşmayı öğrenebilseydin
şimdide sibelim oldum . her dakka değişiyor isimler ...Sibelim diye bir üye vardı konu sahibi fena halde onu hatırlattı.
Neyse ben küçük huzurlu dünyama dönüyorum.
kompleksim yok çünkü gencim daha .. ne kompleski olucak .. kendide benden 2 yaş küçük fazla değilBanada birinin abla demesine gerek yok ismimi söylesin yeter .Kendimde 6 yaş üstüne abla abi derim o kadar .Sen söyle kuzenin abla demesin yaş kompleksi varsa var ne olmuş yani ayıp değil gunah değil kime ne ki .böyle seyler dert değil aksine keyfi istekler .
Ben de onu diyecektim şimdi. Hafiften Zerrin havası da var.Sibelim diye bir üye vardı konu sahibi fena halde onu hatırlattı.
Neyse ben küçük huzurlu dünyama dönüyorum.
ayy kezban alınmış kıyamam ...norwegian themis1990 kızlar bırakın Allah aşkına şunu yaa.
Okuyup Avrupa'ya gitmekle ne oluyormuş?
Biraz alaturka bir söz olacak ama "eşeğe altın semer vursanda eşek yine eşektir." :)
Yazmayayım dedim ama hep size saldırmış ben kudurdum burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?