- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
- Konu Sahibi yasemindeniz
-
bunun yanında bugün yarım saat plates yaptım ve akşama da yürüyüş hiç su içmeme rağmen bol su içtim ayrıcana hazır sışarı çıkmışkene maydanozda aldım kaynatıp suyunu içicem ne dersin menüm nasıl söyleyin yanlışlarımı ben nasıl kilo aldım yaa sinir oldum.birde vücudumda ödem var sanırım yürüyüş yaparken ellerim şişti
Benim de nişanım var 2 ay sonraNişanda en azından 85 kilo olmayı çok istiyorum. Keşke 85 olabilsem. Hele evlenince. 65 kilo ile evlenmeyi hayal ediyorum hep. İnşallah olur yaa birbirimizi motive edelim.
Senin hedefe giden yol daha kısa. İnşallah çok güzel bir gelin olursun
kızlar bugün yediklerimi yazıyorum
sabah: 1dilim ekmek
1tane zaytin
1dilim kaşar
1dilim salam
1 kibrit k. peynir
1 çay kaşığı reçel
1 bardak süt
öğlen::4 tane hurma
akşam: 1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2tane acı biber turşusu
bunun yanında bugün yarım saat plates yaptım ve akşama da yürüyüş hiç su içmeme rağmen bol su içtim ayrıcana hazır sışarı çıkmışkene maydanozda aldım kaynatıp suyunu içicem ne dersin menüm nasıl söyleyin yanlışlarımı ben nasıl kilo aldım yaa sinir oldum.birde vücudumda ödem var sanırım yürüyüş yaparken ellerim şişti
Yüreklendirici sözlerin için çok teşekkür ederim canım. Ben inanıyorum, hedefime de odaklandım, inşallah başarıcamBüyük başarın için de seni ayrıca tebrik ederim
Arkadaşlar aranızda düzenli olarak yüzen var mı?
Benim de nişanım var 2 ay sonraNişanda en azından 85 kilo olmayı çok istiyorum. Keşke 85 olabilsem. Hele evlenince. 65 kilo ile evlenmeyi hayal ediyorum hep. İnşallah olur yaa birbirimizi motive edelim.
ne guzel daha cok motıve olursun nişanın için canım
günaydın kızlar :)
1 kilo daha gitmiş 78 küsürlerdeyim mutluyum :)
ama spora gittigimde orda daha net tartılacagım canım kahvaltı istemiyor
Günaydın :) ne mutlu sana tebrik ederim. ama kayfaltı şart . Mutlaka kayfaltımızı yapmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?