Yasemindeniz'le birlikte kilo verme günlüğü

kızlar her akşam saat 9 gibi ne yaptığımızı yazalım.çünki havalar sıcak olduğundan anca yürüşten falan gelenimiz olcak bu saatlerde yazalım diyorum..bu arada benimde :

boy:160
kilo:65
başlangıç kilom 65 çünki ne alçaldı nede çıktı aynı sinir oluyorum sinir

Ben de bu kadar kalabalık ve bu kadar hevesli olmamıza çok sevindim :)

Hava şu an çok güzel, hafif rüzgar serinletiyor insanı. Bunu fırsata çevirerek hemen biraz daha yürümeye gidiyorum. Fazla yürüyüş göz çıkarmaz. Haydi harekete Sizleri yarışa davet ediyorum. Dişli bir rakip çıksın karşımaaa

kızlar saat 20.30dan şuana kadar yürüdüm havada güzeldi serin serin ohhhh herşey güzeldi taki tartıya çıkana kadar ben kendimi 2-3 gün öncesine kadar 65 biliyordum şuan tam 67.80 çıktım çok morelim bozuldu yaaa ne ara aldım ben o 3 kiloyu çok kötü oldum

kızlar bugün yediklerimi yazıyorum
sabah: 1dilim ekmek
1tane zaytin
1dilim kaşar
1dilim salam
1 kibrit k. peynir
1 çay kaşığı reçel
1 bardak süt

öğlen::4 tane hurma

akşam: 1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2tane acı biber turşusu

bunun yanında bugün yarım saat plates yaptım ve akşama da yürüyüş hiç su içmeme rağmen bol su içtim ayrıcana hazır sışarı çıkmışkene maydanozda aldım kaynatıp suyunu içicem ne dersin menüm nasıl söyleyin yanlışlarımı ben nasıl kilo aldım yaa sinir oldum.birde vücudumda ödem var sanırım yürüyüş yaparken ellerim şişti

Ödem hepimizin genel sorunu canım. Benim vücudumda da çok ödem var ve ne yapsam da tamamen kurtulamıyorum. Sanırım kiloların büyük bir kısmı gidince ödem de azalacaktır.

Yürüyüş esnasında benim de ellerim şişiyordu. Sonradan öğrendim ki yürürken kolları da hareket ettirmezsen böyle şişkinlik olabiliyormuş. Postacı misali kollarını hareket ettirmelisin

teşekkür ederiz inşallah hepimiz fıstık gibi olucaz :13:

tatlım kaşar salam reçeli kesmelisin bence

evet reçeli salam kaşar yemicem artık heleki bugün tartıda gördüklerimden sonra şok şok şok yaşadım asla yemem sizin durumlar nasıl kızlar

günaydın kızlar ben daha az yemeye başlamadım siz süpersiniz günlük yemek menünüze baktım da ben onu bir öğünde yiyorm kızdım kendime . evlendiğimde 57 kiloydum 78 kiloylo doğum yaptım şimdi 65 im. elim ayağım halen şiş yüzüğüm parmağıma zor oluyo giydiğim çoraplar iz yapıyo. 6 aylık hamile gibi duran bi gööbeğim var. kızım hala uyuyo uyansın karnını doyurup kızımla yürüyüşe çıkacaz bebek arabası aldırdım ki yurüyüş yapabileym diye

Günaydın kızlar :) Tek tek alıntı yapacaktım ama o zaman sayfa gereksiz yere uzuyor diye almadım

Bu sabah 8 gibi uyandım. İlk iş çok susamıştım 2 bardak su içtim. 1 kupa yeşil çay demledim. Yanına light peynir ve haşlanmış 2 yumurta hazırladım. Bir güzel kahvaltı yaptım.

Sonra 1 bardak light süt içtim.

Evi topladım. Saat 11 olmuş işte burdayım :) Dün akşam söz verdiğim gibi 1,5 saat yürüdüm. Eve gelip duş alıp uyudum. İnsan yürüyünce üzerinden büyük bir yük atmış gibi hissediyor.

Öğlen tavuk ızgara, yoğurt yiyeceğim. Aralarda acıkırsam peynir ya da omlet yerim. Malum dukan ataktayım

Hepimiz kilo vereceğiz. Başlamak başarmanın yarısıdır. Kilo vermek zor değil. Sadece zamana bağlı bir durum. Asla üzülmeyin 2-3 kilo fazla çıktım diye. Maydanoza az limon sıkıp çiğ yemek daha sağlıklı bu arada.

günaydın kızlar :)
1 kilo daha gitmiş 78 küsürlerdeyim mutluyum :)
ama spora gittigimde orda daha net tartılacagım canım kahvaltı istemiyor

ben bugün geç kalktım ya kahvaltımı yaptım birazdan plates yapcam öğlen yemeği yerine 2 tane hurma yada meyve yemeği düşünüyorum kızlarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…