Yasemindeniz'le birlikte kilo verme günlüğü

bende 2 haftadır diyet yapıyorum bayon 1.65 , 70 ile başladım bugün sabahta tartıda 65.6 kg gördüm çok mutluyum ama bugün çok kaçırdım yarın hemen telafi etmem gerekiyor sağlıklıyız ve genciz kızlar bizde başarabiliriz :)

Kilon az olmasına rağmen çok güzel sonuç almışsın. Neler yaptığını öğrenebilir miyim? :)

hahahha oda güzelmiş ama dikkat edelim bende önceden soslu falan çok yerdim artık kestim burda sizle olmaya başladığımdan beri heleki acı hastasıyım acı bibe turşum duruyo dolapta bana bakıyor ama sonuçta turşu tuzlu diye yemiyorum..:26:

merhaba :)

burda neler oluyor? beni de alın beni de alın :)

gel sende hoş geldin aramızda

bende istiyorum zayıflamak hemde selülitlerimde gtsn istiyorum

platese başla derim acayip sıkılaştırıyor ben 2 gündür yapıyorum inan yani nefes alışın değişiyor

8gündür rejimdeyim 2kilo vermiştim ki dünden beri saçmalıyorum.dün kumpir bugun magnum cok üzgünüm( sabah da ne güzel lıght ekmegmle yumurtam ve yeşilliklerimle kahvaltı yapmıstım halbuki

salma kendini canım arada olur öyle şeyler ama tekrarlamamak şartıyla daha çok hareket et yakmak lazım yediğimizi yaksak bile kar bizim için sonuçta kilo almayız

bende korkumdan tartılamıyorum birkaç gün sonra tartılmayı düşünüyorum aslında bir gün ayarlasakta herkes söylese kilosunu o gün haftada bir tartılsak mesela ne dersiniz

kızlar bende bugün plates yapamadım şimdi yürüyüşe gidiyorum gelince ayrıntı vercem size çok öptüm hepinizi hadi oturmaya gelmedik sporaaaaa

sende süpersin bacım kilo verişlerin beni gaza getiriyor ama soslulara dikkat şimdik yürüyüşe gidiyorum gelince ayıntılı anlatcam neler yaptığımı

bende korkumdan tartılamıyorum birkaç gün sonra tartılmayı düşünüyorum aslında bir gün ayarlasakta herkes söylese kilosunu o gün haftada bir tartılsak mesela ne dersiniz

Eğer herkes uygun görürse cumadan cumaya kilo bildirimi yapabiliriz aslında.

Bende katilmak istiorum araniza yarin itibari ile yedigim ve yaptigim herseyi burada paylasacagim boyum 1.63kilomda bu ara 60olmusum ramazanda gelio zaten iyice kilo veririz zaten bide dogru duzgun besinler yersek sagliklida kilo veririz diorum ne dersiniz:)

Elbette veririz, aramıza hoşgeldin

Bende katılmak istiyorum valla çok enerji verici gaza getirici yazılar var ben de sabah yaklaşık 10 km yürüdüm akşamları da işten gelince 2 saat civarı yürüyorum o da 7-8 km yapıyor diyetisyene gitmiştim ben ama devam edemedim vaktim olmadı yani patates mısır vs. yasak bu arada ben de 82 kiloydum ben de 7-8 sene öncesine kadar 53 kilo civarında idim ama senelerdir pko hastasıyım bebek istiyoum o yüzden zayıflamam şart ekimde Allah kısmet ederse tüp bebek yaptırıcam bu nedenle zayıflamaktan ve spordan vazgeçmiycem beni de alın aranızaaaaaaaa

Canım aramıza hoşgeldin

Maaşallah çok güzel yürüyüyorsun, günde 17-18 km süperin de ötesinde PKO hastaları için yürüyüş çok çok önemli çünkü sadece beslenme yeterli olmuyor kilo verme aşamasında. Yürüyüşü bırakmazsan kilo da verirsin, Allah'ın izniyle bebeğini kucağına da alırsın

Yorgunum, yürüyüşe çıkmicam dedim ama yürümeyince kendimi suçlu hissediyorum o yüzden ben 1 saatlik yürüyüş ödevimi yapmaya gidiyorum. Mazeret yok

Kilon az olmasına rağmen çok güzel sonuç almışsın. Neler yaptığını öğrenebilir miyim? :)

az ve kalorisi düşük şeyler yemeye çalıştım ve bol su günde 2 bardak ta yeşil çay kahvaltı öğle yemeği ara öğün ve akşam yemeği şeklinde ayarladım beslnememi artık yemeklerde tabağıma yemeğimi kepçe ile değil kaşım ile koyuyorum yemeği inan daha az yiyorum birde 2 gün yürüyorum 2 gün melesef işimden dolayı yürüyemiyorum ama diyet yapmaya başlamamı sağlayan yer kk çok teşekkür ediyorum herkese paylaşımları için :)

Ben de hemen hemen aynı şeyleri yapıyorum ama belki de benim metabolizmam daha yavaştır :)

Verdiğin bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim canım, tekrar hoşgeldin

Kızlar ben de yürüyüşümü yapıp geldim

Hoşgeldiniz kızlar

hoşbulduk herkes kilo ve boylarını belirtmiş bende yzayım..
175 boyundayım ve 74 kilodayım ..
şuanki hedefm 65 olmk ve boyuma hiç yakışmayan göbeğimden kurtulmak zaten orası bi 5 kilo vardır

yağ karışımı yapıp sürdüm üst bacaklarıma bakalım selüliti azaltacakmı..tamamen yok olmasını beklemek mucize olur bnce...ardından streçle sardım ve hareket yaptım.leslie ile 1 mil yürüyüş yaptım..birden zorlamayayım kendimi dedm.. ve 2 litre suyu zar zor gün içinde tüketebldmmm

biz zayıflamak isteyenlerde yazıyoruz düzenli ne yediğimizi arkadaşlar.. oraya da bekleriz.. cumadan cumaya kiloları yazalım o zaman:) bu hafta kacırdıgım yıyecekler olsa da 1haftada 2kilo benım için iyiydi. diyetisyenden alınmış yapılan ve faydası görulen bı dıyetım var ben bıraz dısına cıksam da onu uyguluyorum... zeynepin diyet listesi baslıgıma bakabılırsınız... aksam sadece 3dolma yedım yarım uno lıght ekmegmle.. 2bck lıtre su ve 3bardak yeşıl cay ıctm:)))

Selülitin en kesin çözümü spor :)

Ne kadar fit ve ne kadar sıkı bir vücut olursa o kadar az selülit olur. Durmak yok, sürekli hareket ve spor :124:

hoşbuldukkk :)

ben de boy ve kilomu belirteyim...

boy: 1.60
kilom: 61

kızlar ben aylardır kilo vermeye çalışıyorum. verdim de çok şükür ama asıl istediğim kiloda değilim henüz. uyguladığım sağlıklı beslenme programına vücudum alıştığı için kilo vermem iyice duraklamıştı. 63ten beri resmen debeleniyorum kilo verebilmek için... bu yüzden 2 gün sadece protein ağırlıklı beslendim tavsiyeler üzerine.. bu sabah ibre 60a çok yakındı.. tartım dijital değil bu arada. başından beri aynı tartıyı kullanıyorum. değiştirmek istemiyorum o sebeple...
yarın kendimi iyi hissedersem 1 gün daha aynı şekilde beslenip sonra normal beslenme düzenime dönücem. böyle kalıp şeyler bana göre değil. hayat boyu uygulayabilceğim şekilde beslenmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…