- Konu Sahibi yasemindeniz
-
bende 2 haftadır diyet yapıyorum bayon 1.65 , 70 ile başladım bugün sabahta tartıda 65.6 kg gördüm çok mutluyum ama bugün çok kaçırdım yarın hemen telafi etmem gerekiyor sağlıklıyız ve genciz kızlar bizde başarabiliriz :)
Peki ben ne yedim?
1 haşlanmış yumurta
1 büyük bardak light süt
Light beyaz peynir-Ortalama 2 kibrit kutusuna denktir
sende süpersin bacım valla
Şu an hafif açlık hissettim kuru naneli biberli sarımsaklı yoğurt yapcam, bi dilim tavuk göğsünü ızgarada pişirip yoğurdu üstüne dökecem, salatamsı sosumsu bişi olcak ama adına bakmadan tadına bakacam
merhaba :)
burda neler oluyor? beni de alın beni de alın :)
bende istiyorum zayıflamakhemde selülitlerimde gtsn istiyorum
8gündür rejimdeyim 2kilo vermiştim ki dünden beri saçmalıyorum.dün kumpir bugun magnum cok üzgünüm( sabah da ne güzel lıght ekmegmle yumurtam ve yeşilliklerimle kahvaltı yapmıstım halbuki
Merhaba kızlar :)
Dün bütün gün dağ, tepe, bayır tırmandım bacaklarım hala ağrıyor. Bu saatte ancak kendime gelebildim
Dün benim için bayağı bir spor oldu, sadece yeme-içme kısmına fazla dikkat edemedim :) Yine de çok kaçırdı sayılmaz, sadece karbonhidrat yüklemesi fazla oldu çünkü başka seçeneğim yoktu
bende plates yapıyorum 2 gündür bacaklarım nasıl ağrıyor bugün yapamadım ama yarın yapcam
Uzun zamandır tartı 86.2 göstermekte ısrar ediyordu, bu sabah 85.7' yi gördüm :124:
Peki ben ne yedim?
1 haşlanmış yumurta
1 büyük bardak light süt
Light beyaz peynir-Ortalama 2 kibrit kutusuna denktir
Şu an hafif açlık hissettim kuru naneli biberli sarımsaklı yoğurt yapcam, bi dilim tavuk göğsünü ızgarada pişirip yoğurdu üstüne dökecem, salatamsı sosumsu bişi olcak ama adına bakmadan tadına bakacam
bende korkumdan tartılamıyorum birkaç gün sonra tartılmayı düşünüyorum aslında bir gün ayarlasakta herkes söylese kilosunu o gün haftada bir tartılsak mesela ne dersiniz
Bende katilmak istiorum araniza yarin itibari ile yedigim ve yaptigim herseyi burada paylasacagim boyum 1.63kilomda bu ara 60olmusum ramazanda gelio zaten iyice kilo veririz zatenbide dogru duzgun besinler yersek sagliklida kilo veririz diorum ne dersiniz:)
Bende katılmak istiyorum valla çok enerji verici gaza getirici yazılar var ben de sabah yaklaşık 10 km yürüdüm akşamları da işten gelince 2 saat civarı yürüyorum o da 7-8 km yapıyor diyetisyene gitmiştim ben ama devam edemedim vaktim olmadı yani patates mısır vs. yasak bu arada ben de 82 kiloydum ben de 7-8 sene öncesine kadar 53 kilo civarında idim ama senelerdir pko hastasıyım bebek istiyoum o yüzden zayıflamam şart ekimde Allah kısmet ederse tüp bebek yaptırıcam bu nedenle zayıflamaktan ve spordan vazgeçmiycem beni de alın aranızaaaaaaaa
Kilon az olmasına rağmen çok güzel sonuç almışsın. Neler yaptığını öğrenebilir miyim? :)
az ve kalorisi düşük şeyler yemeye çalıştım ve bol su günde 2 bardak ta yeşil çay kahvaltı öğle yemeği ara öğün ve akşam yemeği şeklinde ayarladım beslnememi artık yemeklerde tabağıma yemeğimi kepçe ile değil kaşım ile koyuyorum yemeği inan daha az yiyorum birde 2 gün yürüyorum 2 gün melesef işimden dolayı yürüyemiyorum ama diyet yapmaya başlamamı sağlayan yer kk çok teşekkür ediyorum herkese paylaşımları için :)
merhaba :)
burda neler oluyor? beni de alın beni de alın :)
bende istiyorum zayıflamakhemde selülitlerimde gtsn istiyorum
Hoşgeldiniz kızlar
hoşbuldukherkes kilo ve boylarını belirtmiş bende yzayım..
175 boyundayım ve 74 kilodayım ..
şuanki hedefm 65 olmk ve boyuma hiç yakışmayan göbeğimden kurtulmakzaten orası bi 5 kilo vardır
yağ karışımı yapıp sürdüm üst bacaklarımabakalım selüliti azaltacakmı..tamamen yok olmasını beklemek mucize olur bnce...ardından streçle sardım ve hareket yaptım.leslie ile 1 mil yürüyüş yaptım..birden zorlamayayım kendimi dedm.. ve 2 litre suyu zar zor gün içinde tüketebldmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?