O zaman gozlem yapabilirsiniz, ornek alabilirsiniz. Mesela sizinle ayni yasta biri varmis da biri siz 15 yas buyuksunuz sanmis ya... o insana bakin, nasil giyinmis, saci basi nasil gozlemleyin. Hareketleri, enerjileri nasil... Kimseyi taklit edin demiyorum yanlis anlasilmasin tabii sadece yasinda gostermek, fikir almak icin gozlemleyin. Ya da o kisiyle samimiyetiniz varsa ona bile danisabilirsiniz.
canım ben de 26 yaşındayım küçük gösterdiğim söyleniyor ama inan küçük göstermek de hiç güzel bir durum değil. ne güzel büyük gösteriyorsun işte.
ya bir ortama ilk girdiğimde çoluk-çocuk muamelesi görüyorum resmen inan 26 yaşında biri için 17-18 göstermek güzel değil. ciddiye alınmıyorum yeni ortamlara ilk girişimde.
18 yaşındayken bi kursa başvuracaktım konuştuğum kadın beni süzüp 15 yaş altını almıyoruz demişti bu bir,
Şu an 22 yaşındayım ve bi mekana girerken mutlaka kimlik kontrolüne maruz kalıyorum 18 yaşından büyük müyüm diye bu ikiii
İşimi hallecekken ciddiye alınmıyorum küçük durduğumdan dolayı çok can sıkıcı bir durum.
Eminim mezun olduğumda iş hayatımı da etkileyecek bu durum.:44:
Büyük görünmekte hoş değil tabiki ortası olsa ya şu işin
16 yaştan direk 40 yaşa atlayacaz benim cnım ona sıkılıyor
bana 20lik hatunsun diyen bir insan ve bir zaman dilimi olmayacak ühühüühü
Sorunu kokten çozmek için harekete geçmeniz lazim
Fazla kilonuz varsa kilo verin ve imajinizi degistirin (kisa saç daha genç gosterir, dudakta açik renkler tercih edilmeli vs..)
ben de küçük gösteriyorum
ciddiye alınmıyosun bu çok can sıkıcı bi durum
hele de iş hayatına başlayınca..
Ah dertdaşım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?