Yaşımdan Büyük Gösterdiğimi Söylemelerinden Bıktım

bende çok zayıfım çok eleştiri alıyorum bu yüzden. boyum 170 kilom kilom 50 düşüncesiz insanlar yüzünden kendime güvenimi kaybetmek üzereydimki kendime geldim eşim sağolsun :) insanları takmayın diyeceğim ama çok zor biliyorum biraz zayıflayın giyim tarzınızı değiştirin eminim etkisi olacaktır üzülmeyin insanlar herşeyi söylüyor zaten

ben 23 yaşındayım 2 ay sonra 24 olcam fakat gören küçük gösteriyorsun diyor, bu sene mezun oluyorum dedim birine, lise sonmusun canım dedi, birisi üniye yeni başladın sandım ne kadar küçük gösteriyorsun dedi, minyon bir insanda değilim halbuki; bence genç görünmek için en önemlisi spor yapmak ben yeni başladım 2 ay oldu ve çok iyi hissettiriyo insana kendine güvenin geliyor, ve tabi spor giyinmek yani sporu yaşam tarzı haline getirmek, birde saç şekli çok etkiliyor ben saçımı boyamam hoş bir saç rengim vardır, mesela sarı tonları insanları 10 yaş falan yaşlandırıyor bence bir de hep kaküllerim vardır kendim keserim uzadıkça, saçlarımı alttan değil tepeden toplarım daha modern duruyor öyle ama düzleştirip yada dalgalıysa kremleyip açık bırakınca daha da modern olur bence, birde renkli makyaj insanı çok yaşlı gösteriyor, en güzeli maskara ve doğal bir ruj, yüzünüzde BB krem kullanabilirsiniz hem fondöten hem kapatıcı hemde nemlendirici yerine geçiyor birsürü markanın BB kremi var şuanda, ayrıca maybelline fondöteni öneririm brde nivea pure an naturals in kremleri var cildinize uygun olanı alın doğal içerikli ve bence çok güzel nemlendiriyor, yüzünüzde krem kullanmazsanız yaşlanma etkileri daha çabuk ortaya çıkar özellikle de kuru ciltli bir insansanız, birde gösterdiğiniz tunik bence güzel ve spor :)

giyim tarzı ve makyajdan ötürü olabilir. daha canlı görüneceğin şeyler yapmalısın. ben de çok küçük gösteriyorum mesela. 20 yasındayım ama 15 gibi :) bu da kötü bir durum oluyor. ama bazı seyler yaparak dengeleyebiliyorum, siz de öyle yapın.

keşke sizdeki dert bende olsa diyorum bazen 25 yaşındayım 26 ya girdim hatta bu sabah yürüyüşe gttim orda birisiyle sohbet ettim bana 17 gbi gözüküysun dedi çocuk muamelesi yapılmasıda kötü tabi

kilolu yada çok zayıf bir bayanmısın bilmiyorum ama öyleyse normal kilolarda kalmaya çalışın bende işe yaramıyor ama gözlük kullanmakta olgun gösteriyor özellikle çerçeveli gözlüğünüz varsa çerçevesiz kullanın saçlarınızada modern bir kesim uyglarsanız yaşınız gbi gösterirsiniz umarım

ama takmayında çevrenizdekilerin söylediklerine insanlar gerçekten çok patavatsız oluyo bazen takmamakta elde değil ama takmamaya çalışırsınız umarım

size değer verecek bir ilişki yaşasanız size çok iyi gelir . bu tavsiyemi yavana atmayın

Funda Arar'ın bir şarkısı var onu söyleyesim var şimdi. Yok yok yok hiç şansım yok... ilişkim yok. bu da yıprattı beni.bunun da etkisi var tabi.Mevlam neylerse güzel eyler hayırlısı...

Tunik cok guzel canim hatta basindaki ortunun rengide guzel bana kalirsa sen bu resimdekileri takim olarak al.

Baş örtülüsün sanırım?
Baş örtülü genç kızlar biraz daha olgun durabiliyor olduğundan.

Yaşı arttıran -bana göre- en önemli etkenler; kilo, açık renk saç, bakımsızlık.

Son düzenleme:
aynı durumdayız tatlım ben de 24 yaşındayım 30 yaşında zanneden bile var benim de moralim hep bozuluyor bu yüzden
27 yaşında ablam var hep beni abla sanıyorlar aa sen küçük müsün diyorlar çok sinir bozucu.
ne yapmam lazım ben de bilmiyorum cidden

çaba gösterdim, tanışmalar oldu ilerisi olmadı. fakat bu aralar çabam yok.Karşıma çıkan da yok.

ayy ben sinir oldum üzülmeyin nolur Öncelikle bence kesinlikle eşarbınızı açık renk seçin. Ve yaz geliyor şanslısınız alın bir tane güneş gözlüğü (çok bütçeye de gerek yok 25 tl 30 tl koton'da mango'da ve modelleri de harika). Güneş gözlüğü kadar kullanışlı aksesuar yok herrhalde. Okula girincede eşarbınızın üstüne geçirin hıııııhhhhh

bakın ben bi kaç resim buldum.

Yardımcı olabilmişimdir umarım

Bana da 12 yaşımdan beri 2-3 yaş büyük söylerler ama ben çok hoşuma gidiyor

Ama 28 yaşa 40 çok demişler ya :26:

Saçın tarzından mı kendini yansıtamıyorsun tam yaşını yani:26:

Çokta takma ama Gereken cevapları vermedikçe daha çok söylerler haddini bilsinler biraz ayol patavatsız şeyler

onlar kiskandiklari icin diyorlardir bende de öyle oluyor takma canim :))

yasmn_ canim bence sadece makyaj yapmaklada genc gösterilmez sadece renkden renge girersin ayrica gösterilseydi makyaj yapan tizelerimiz gencecik olurlardi :) benim nacizane fikrim dogalgüzellik en güzelli :)
onun haricinde neden sikayetcisin ki? kimin icin tam yasini göstermek istiyorsun ki? kime ne ispatlamak mecburiyetindesin ki? patavatsizca konusanlara öyle akilsizca düsünenleri de bence takma kafana vardir YARADANIN bir bildigi...

yüregine biraz su serpelim...

İnsanların en hayırlısı gençken yaşlı gibi görünmek isteyendir, en şerlisi ise yaşlıyken gençmiş gibi görünmek isteyenidir (hadis)

Son düzenleme:
benim sorunumda tam tersi hatta buraya konu açmıştım yaşımdan çok küçük gösteriyorum diye
25 yaşındayım liseye gidiyorum sanıyorlar geçen sene kpss başvurusu için bir okula gittim adam bana alaycı şekilde liseyi bitirdiğine eminmisin diye sormuştu moralim bozulmuştu.. bazı insanlar çok kırıcı oluyor malesef.. sana ne büyük yada küçük gösteriyorum yorum yapmak zorundamısın

çok iyisiniz teşekkürler, modellere bakıyorum.

Teşekkür ederim. Bu hadisi bilmiyordum çok manidar.

Daha onceki cevaplari okumadim ama, birazcik isilti sizi daha genc gosterir eminim.
Is ciltte bitiyor. duzenli araliklarla cilt bakimina gidip, bir de Koenzim q10, kollajen vs destekleri alirsaniz cildiniz isildamaya baslar dolayisiyla yasinizda gosterirsiniz.
Onun disinda birazcik giyim tarzi degistirme, biraz renkli nemlendirici ve goz kalemiyle eminim cozersiniz bu isi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…