- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
Bugün eve geldiğimden beri ağlıyorum. çok zoruma gidiyor artık. 28 yaşındayım. Bugün bir sınıfta Eleştiri konusunu işliyordum.Ve değer verdiğim bir öğrencim, örnek diye bana yönelik şu cümleyi söyledi: "falan öğretmenle aynı yaşta mısınız gerçekten? ama siz 15 yaş büyük gösteriyorsunuz."sonradan utandı, pişman oldu ama söyledi kalbim çok kırıldı.daha önce de haddini bilmez bir veli de bu okul sizi yaşlandırdı hocam demişti. Maalesef son bir yıldır birçok kişiden sanki yaşım 40 gibi muamele görüyorum buna bazı öğretmen arkadaşlarım da dahil. evet ben de biliyorum yaşımdan olgun durduğumu, biraz büyük gösterdiğimi. son birkaç yıldır çok yıprandım, yaşlandım resmen.3 yıldır gözlük kullanıyorum lens denedim ama gözüme zarar verdi olmadı.sadece yazmak içimi dökmek istedim.Ben de insanım ama biz insanlar çok acımasızız, ne kadar kolay kalp kırıyor bazılarımız. bazen onlara hakkımı helal etmek istemiyorum ama boşver deyip geçip gidiyorum.Allaha havale ediyorum.
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun sizlerden. bugün gayet iyiyim sayenizde. toparlanıcam, kendime daha çok dikkat edicem artık.
soranlar yazanlar için cevap vereyim.boyum 160, kilom 57.son zamanlarda kilo aldım.kilolu görünmüyorum ama fazlam var biliyorum. 3-4 kilo vericem hemen. kapalıyım evet.çoğunlukla etek, bluz, gömlek, badi,tunik vs. ve nadiren pantolon giyiyorum.okulda başımı açıyorum ve genellikle at kuyruğu şeklinde oluyor.ben söylemek istediklerinizi çok iyi anladım ve yapabileceklerimi, uygulayabileceklerimi uygulayacağım.giyim tarzımı değiştireceğim, daha spor giyinmeyi deneyeceğim.saçlarımı kestireceğim.bir de hemen cilt bakımı yaptıracağım.
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun sizlerden. bugün gayet iyiyim sayenizde. toparlanıcam, kendime daha çok dikkat edicem artık.
soranlar yazanlar için cevap vereyim.boyum 160, kilom 57.son zamanlarda kilo aldım.kilolu görünmüyorum ama fazlam var biliyorum. 3-4 kilo vericem hemen. kapalıyım evet.çoğunlukla etek, bluz, gömlek, badi,tunik vs. ve nadiren pantolon giyiyorum.okulda başımı açıyorum ve genellikle at kuyruğu şeklinde oluyor.ben söylemek istediklerinizi çok iyi anladım ve yapabileceklerimi, uygulayabileceklerimi uygulayacağım.giyim tarzımı değiştireceğim, daha spor giyinmeyi deneyeceğim.saçlarımı kestireceğim.bir de hemen cilt bakımı yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?