- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
gıcık oluyorum öyle insanlara durduk yere moral bozuyorlarÇokta kaale alma çok üstüne gelecek olursalar alttan alta dumur et sende onları
bende bu kafadan istiyorum mmbenden büyüksün.
ben 16
sana apla diyebilirmiyim
benden büyüksün.
ben 16
sana apla diyebilirmiyim
bakarsınız bende böyle kalırım daha büyük göstermem 27 de falan bide eşim büyük gösterse mini minnacıkbende 27 yaşındayım. benle yaşıt benden küçük olan yengelerim benden büyük gösteriyorlar.
çocuk doğurmaları, kilo almaları, kıyafetleri..
kilo vermeyi deneyin, biraz daha yaşınıza göre(20) göre giyinin
ay evet ya o milletin ağzı torba değil ki büzesin mecbur dinliyoruz kafamıza takıyoruz işteinsanlar hiçbir zaman susmazlar
çok kafanıza takmayın taktıkça mutsuz oluyoruz
siz eşinizle mutluysanız önemli olan bu bence
bana da aaa hiç göstermiyorsun daha küçük gösteriyorsun diyorlar
işte sana da büyük diyorlarmış ....derler de derler hiç bitmez
siz kendiniz, sağlığınız ve eşiniz için zayıflayın dış etkenleri duymamaya çalışın o zaman gerçekten mutlu olunuyoray evet ya o milletin ağzı torba değil ki büzesin mecbur dinliyoruz kafamıza takıyoruz işte
doğru söylüyorsun canımsiz kendiniz, sağlığınız ve eşiniz için zayıflayın dış etkenleri duymamaya çalışın o zaman gerçekten mutlu olunuyor
Selam ben 20 yaşındayım erken evlilik yaptım iki çocuğum var haliyle kilo aldım tesettürlüyüm ve yaşımı soranlara 20 deyince şaşırıyorlar bu duruma çok üzülüyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum iri yarı değilim yüzümde küçük neden yaşımı büyük sanıyorlar anlamıyorum sırf bu yüzden diyet yapıyorum belki kilomdandır diye eşim de tam aksine 26 yaşında ufak tefek görünüyor 18 yaşında sanıyorlar onu bu beni daha da üzüyor çünkü yanında ablası gibi durmak istemiyorumkızlar benim durumumda olanlar ya da tavsiyesi olanlar yazsın lütfen
ondan mıdır acaba bide doğum yapınca genişliyosun ya o da bir sebep işte ama napalımşuan bende şaşırdım 20 yaşa iki çocuk. insanlar yaşının olduğunu düşünüyorlardır yani bekar olsaydın inanırlardı
evet giyim tarzımdan pek memnun değilim ama benim sevdiğim tarzıda eşim sevmiyor orta yolu bulalım derkenKilon abartilacak kadar degilmis ama belki kiyafet tarzin yasina uygun olmayabilir onu bir gozden gecir istersen. Tesetturlu olabilirsin ama 50 yasinda teyze gibi giyiniyorsan millet ne yapsin dimi..
aaaa yoksa o sen misin :):):):):) sanmıyorum canım samsundayım ben eğer samsundaysan bilemem olabilir :):) ama söylemeyin ya üzülüyoruz yaniSizi tanıyor olabilir miym acaba?
Geçen ün20 yaşında iki çocuklu birine 35 varsınızdır herhalde dedim çünkü ben.
O da tesettürlüydü biraz da kilosu vardı.
Pek alışmadığımız bir durum. O yüzden sanırım.
Herkes aynı hayatı yaşayacak diye bir şey yok tabi
evet giyim tarzımdan pek memnun değilim ama benim sevdiğim tarzıda eşim sevmiyor orta yolu bulalım derken
salmadım aslında benim ikinci bebeğim yarık dudak damaklı 3 aylıkken ameliyat oldu sütüm olsun anne sütü alsın diye yedim içtim 7 buçuk aya kadar dayandım daha sağamadım bıraktım süt vermeyi bırakır bırakmaz diyete spora başladım 2 ay oldu 8 kilo verdim devamda ediyorumKilo bayağı yaş katıyor o yüzden bir an önce zayıflamanı öneririm. 2 çocuk var diye kilolu olmanı normal bir şeymiş gibi söylemişsin. Maalesef normal değil. Kendini salma, biraz çabala.. Ben bile kilodan hoşlanmazken erkeklerin hoşlanacağını hiç sanmıyorum. Eşin ne diyor? Kilolu olunca tesettür kıyafetlerini de ona göre seçiyorsundur, e tabi onlar da daha olgun gösteriyordur.
ayyyyy deme yaaaaSadece yazinizi okurken ben bile 20 deyince sasirdim. Bana okurken bile daha buyuk gorundunuz valla. 2 cocukla yasinizdan kucuk veya yasinizda tahmin edilmeniz mumkun degil bence. Kilo verin. Yasiniza gore giyinin, bakim yapin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?