yaşını büyük gösterenler :(

bende 27 yaşındayım. benle yaşıt benden küçük olan yengelerim benden büyük gösteriyorlar.
çocuk doğurmaları, kilo almaları, kıyafetleri..
kilo vermeyi deneyin, biraz daha yaşınıza göre(20) göre giyinin

bakarsınız bende böyle kalırım daha büyük göstermem 27 de falan bide eşim büyük gösterse mini minnacık

insanlar hiçbir zaman susmazlar
çok kafanıza takmayın taktıkça mutsuz oluyoruz
siz eşinizle mutluysanız önemli olan bu bence
bana da aaa hiç göstermiyorsun daha küçük gösteriyorsun diyorlar
işte sana da büyük diyorlarmış ....derler de derler hiç bitmez

ay evet ya o milletin ağzı torba değil ki büzesin mecbur dinliyoruz kafamıza takıyoruz işte

şuan bende şaşırdım 20 yaşa iki çocuk. insanlar yaşının olduğunu düşünüyorlardır yani bekar olsaydın inanırlardı

Kilon abartilacak kadar degilmis ama belki kiyafet tarzin yasina uygun olmayabilir onu bir gozden gecir istersen. Tesetturlu olabilirsin ama 50 yasinda teyze gibi giyiniyorsan millet ne yapsin dimi..

Kilon abartilacak kadar degilmis ama belki kiyafet tarzin yasina uygun olmayabilir onu bir gozden gecir istersen. Tesetturlu olabilirsin ama 50 yasinda teyze gibi giyiniyorsan millet ne yapsin dimi..
evet giyim tarzımdan pek memnun değilim ama benim sevdiğim tarzıda eşim sevmiyor orta yolu bulalım derken

Kilo bayağı yaş katıyor o yüzden bir an önce zayıflamanı öneririm. 2 çocuk var diye kilolu olmanı normal bir şeymiş gibi söylemişsin. Maalesef normal değil. Kendini salma, biraz çabala.. Ben bile kilodan hoşlanmazken erkeklerin hoşlanacağını hiç sanmıyorum. Eşin ne diyor? Kilolu olunca tesettür kıyafetlerini de ona göre seçiyorsundur, e tabi onlar da daha olgun gösteriyordur.

Sizi tanıyor olabilir miym acaba?
Geçen ün20 yaşında iki çocuklu birine 35 varsınızdır herhalde dedim çünkü ben.
O da tesettürlüydü biraz da kilosu vardı.

Pek alışmadığımız bir durum. O yüzden sanırım.
Herkes aynı hayatı yaşayacak diye bir şey yok tabi

aaaa yoksa o sen misin :):):):):) sanmıyorum canım samsundayım ben eğer samsundaysan bilemem olabilir :):) ama söylemeyin ya üzülüyoruz yani

evet giyim tarzımdan pek memnun değilim ama benim sevdiğim tarzıda eşim sevmiyor orta yolu bulalım derken

Belki senin aklına başka tarz gelmiyordur.
Kendi fotonu koyma ama en son dışarı çıktığın kıyafeti yatağa serip foto çek görelim.

salmadım aslında benim ikinci bebeğim yarık dudak damaklı 3 aylıkken ameliyat oldu sütüm olsun anne sütü alsın diye yedim içtim 7 buçuk aya kadar dayandım daha sağamadım bıraktım süt vermeyi bırakır bırakmaz diyete spora başladım 2 ay oldu 8 kilo verdim devamda ediyorum

Sadece yazinizi okurken ben bile 20 deyince sasirdim. Bana okurken bile daha buyuk gorundunuz valla. 2 cocukla yasinizdan kucuk veya yasinizda tahmin edilmeniz mumkun degil bence. Kilo verin. Yasiniza gore giyinin, bakim yapin.

Sadece yazinizi okurken ben bile 20 deyince sasirdim. Bana okurken bile daha buyuk gorundunuz valla. 2 cocukla yasinizdan kucuk veya yasinizda tahmin edilmeniz mumkun degil bence. Kilo verin. Yasiniza gore giyinin, bakim yapin.
ayyyyy deme yaaaa yapıyorum valla bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…