- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
takma kafana ya kim ne düşünürse düşünsünondan mıdır acaba bide doğum yapınca genişliyosun ya o da bir sebep işte ama napalım
tesettürlü birisinde bunu daha çok kıyafet belirliyor benceSelam ben 20 yaşındayım erken evlilik yaptım iki çocuğum var haliyle kilo aldım tesettürlüyüm ve yaşımı soranlara 20 deyince şaşırıyorlar bu duruma çok üzülüyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum iri yarı değilim yüzümde küçük neden yaşımı büyük sanıyorlar anlamıyorum sırf bu yüzden diyet yapıyorum belki kilomdandır diye eşim de tam aksine 26 yaşında ufak tefek görünüyor 18 yaşında sanıyorlar onu bu beni daha da üzüyor çünkü yanında ablası gibi durmak istemiyorumkızlar benim durumumda olanlar ya da tavsiyesi olanlar yazsın lütfen
siz büyük gösteriyor musunuz bilmem ama bazı insanlar çok patavatsız olabiliyor yani hani bişey satın alırsınız hitap etmek amacıyla falan abla denir tmm da bazı kişiler gerçekten bunu bilerek yapıyor ben buna inanıyorum artık bende kiloluyum ve kapalı bir bayanım yaşım 31 .bazıları ablamı kardeşim falan sanıyor 40 yaşın da da durmuyorum yani.hani 35 falan deseler anlarım bir kere insanın yüz hatlarından bile anlaşılır yaşı.bir kere de 42 yaşında tanıdığım abim var onun ablası mısın dediler çüşş dedim artık.Selam ben 20 yaşındayım erken evlilik yaptım iki çocuğum var haliyle kilo aldım tesettürlüyüm ve yaşımı soranlara 20 deyince şaşırıyorlar bu duruma çok üzülüyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum iri yarı değilim yüzümde küçük neden yaşımı büyük sanıyorlar anlamıyorum sırf bu yüzden diyet yapıyorum belki kilomdandır diye eşim de tam aksine 26 yaşında ufak tefek görünüyor 18 yaşında sanıyorlar onu bu beni daha da üzüyor çünkü yanında ablası gibi durmak istemiyorumkızlar benim durumumda olanlar ya da tavsiyesi olanlar yazsın lütfen
1.Bayana bi kere yası sorulmaz.Selam ben 20 yaşındayım erken evlilik yaptım iki çocuğum var haliyle kilo aldım tesettürlüyüm ve yaşımı soranlara 20 deyince şaşırıyorlar bu duruma çok üzülüyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum iri yarı değilim yüzümde küçük neden yaşımı büyük sanıyorlar anlamıyorum sırf bu yüzden diyet yapıyorum belki kilomdandır diye eşim de tam aksine 26 yaşında ufak tefek görünüyor 18 yaşında sanıyorlar onu bu beni daha da üzüyor çünkü yanında ablası gibi durmak istemiyorumkızlar benim durumumda olanlar ya da tavsiyesi olanlar yazsın lütfen
1
17 yaşında evlendim canım erken işte kilo vermeye devam edicem bakalım belki işe yarar
Selam ben 20 yaşındayım erken evlilik yaptım iki çocuğum var haliyle kilo aldım tesettürlüyüm ve yaşımı soranlara 20 deyince şaşırıyorlar bu duruma çok üzülüyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum iri yarı değilim yüzümde küçük neden yaşımı büyük sanıyorlar anlamıyorum sırf bu yüzden diyet yapıyorum belki kilomdandır diye eşim de tam aksine 26 yaşında ufak tefek görünüyor 18 yaşında sanıyorlar onu bu beni daha da üzüyor çünkü yanında ablası gibi durmak istemiyorumkızlar benim durumumda olanlar ya da tavsiyesi olanlar yazsın lütfen
ayyy olabilir valla doğru söylüyorsun kızYasimiz disinda ne kadar da benzer yonlerimiz varmis...
Benim esim sekiz yas buyuk ama benden kucuk gosteriyor..bende minyon tipliyim buna ragmen ciddiyetum agirbasliligimdan yasimi daha buyuk saniyorlar seninde boyle olabilirmiki
katiliyorum bu yoruma.3 yıllık evlilikte 2 çocuk yaparsan büyük durursun!
aynen ya sanki sözleşmiş hususi yapıyorlar ne gıcık bir durum belli etmemeye çalışıyorum da patlıcam Bi gün kendimi kasmaktanBence kimseye bu konuda rahatsızlığını belli etme,isteyerek yapmıyorsundurda ( öle bişi varsa tabi) ama milletimiz maşallah insanların rahatsız oldukları şeyi anlayıp didiklemeyi severler, gül geç
ayyy nolur kızlar bide siz başlamayın şimdi mevzuyu bilmeden bıktımda anlatmaktan gözünüzü seveyim bilip bilmeden yardırmayın bana hiç çekemem şimdi vallakatiliyorum bu yoruma.
bundan sonra dogurmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?