yaşını büyük gösterenler :(

hic kafana takma ben yillar once hastanede sira beklerken bi kadin geldi sudur budur derken kac yasinasin dedi o zaman 23 dum 23 yasindayim dedim ayy inanmam 27 gibi duruyosun dedi kadin resmen asiri bi sok gecirdi neyse bende ona yasin9 kac dedim tahmin et bilmem ne dedi kadin da 27 yasindaymis ama 35 gibi duruyodu ben kibarligimdan bisey demedim ama kadin resmen beni gomdu o zaman saclarim sariydi sanirim bu sebebden olgun gosteriyorumdur dedim gectim millete kaldiysak valla isimiz is hic kafana takma

Beni de bazen büyük sanıyorlar. .
20 yaşında 2 çocukla sanabilirler. .
Ben takılmıyorum, sende dert etme . .
Boşver insanın ruh yaşı önemli. .

Ben hep 17 kalmak istiyorum. .

Tesettürlü yengem var 42 yaşında .O kadar güzel giyiniyor ki renkli ve spor ..Boyu kısa ama düz spor ayakkabılar,keten pantalonlar vs 30 yaşında bile durmuyor .Ağır renkler giymeyin,tesettürde de genç bir tarz var onu yakalayın.Bir de ağır ,olgun tavırlarınız varsa sizi yaşlı sanırlar .

tesettürlü birisinde bunu daha çok kıyafet belirliyor bence
mesela şal takınca bile eşarp yerine hemen havanız değişiyor

Yaşına göre giyin yani çok koyu renklerden kaçın ,, oldukça makyaj yapma ve de renkli giyin şalın tuniğin vs renk li olsun

siz büyük gösteriyor musunuz bilmem ama bazı insanlar çok patavatsız olabiliyor yani hani bişey satın alırsınız hitap etmek amacıyla falan abla denir tmm da bazı kişiler gerçekten bunu bilerek yapıyor ben buna inanıyorum artık bende kiloluyum ve kapalı bir bayanım yaşım 31 .bazıları ablamı kardeşim falan sanıyor 40 yaşın da da durmuyorum yani.hani 35 falan deseler anlarım bir kere insanın yüz hatlarından bile anlaşılır yaşı.bir kere de 42 yaşında tanıdığım abim var onun ablası mısın dediler çüşş dedim artık.

Ay ben cocuklugumdan beri buyuk gosteriyorum... 4. Sınıftayken 7.sınıf sanarlardı... Kıyamam kendime ya hep bu baskıyla büyüdüm...

1.Bayana bi kere yası sorulmaz.
2.Hadi bi patavatsızlık ettin sordun diyelim hortlak görmüş gibi sasırma bari.
3.Bence kendin için sorun oluyosa yurumeede kosmada rahatsızsan ver.Yoksa boylede tatlısındır kesin.

Buyuk gosteren kucuk gorunmek ister kucuk gorunen buyuk... ayni derdin tam terside bende var 28 yasindayim inan beni goren 16 sanio komsular yeni tasindimda annen nerde kizim dediler bana kizim diyenlerde 35 yasinda esimle aramizada 1 yas var abi kardesmisiniz diye sordular esim dedigimde ay yazik bu yasta evlenilir mi bide kac yas var aranizda dediler esimle bi yere gittik kizin teki gelip abinle tanisabilirmiyim diyen bile oldu ezileyimmi ovuneyimmi bende bilemedim sana tavsiyem madem sen sorun ediyosun bu buyuk gosterme isini biraz kilo ver tesetturunu biraz acik renklerden yanaa kullan ve yasini buyuk gosterion diyenleride kulak arkasi bile yapma

Yasimiz disinda ne kadar da benzer yonlerimiz varmis...
Benim esim sekiz yas buyuk ama benden kucuk gosteriyor..bende minyon tipliyim buna ragmen ciddiyetum agirbasliligimdan yasimi daha buyuk saniyorlar seninde boyle olabilirmiki

Kızlar çocuklardan fırsat bulup yazdıklarınızı ancak okudum ayyy gördüm ki benim gibi yakınanllarda varmış tam tersi küçük görünmekten de yakınan varmış tavsiyelerinize uyucam bakalım Bi değişiklik olucak mı foto atmak isterdim de güvenemiyorum açıkçası dertsiz başıma dert almayayım şimdi :):):):)

Yasimiz disinda ne kadar da benzer yonlerimiz varmis...
Benim esim sekiz yas buyuk ama benden kucuk gosteriyor..bende minyon tipliyim buna ragmen ciddiyetum agirbasliligimdan yasimi daha buyuk saniyorlar seninde boyle olabilirmiki
ayyy olabilir valla doğru söylüyorsun kız

Bence kimseye bu konuda rahatsızlığını belli etme,isteyerek yapmıyorsundurda ( öle bişi varsa tabi) ama milletimiz maşallah insanların rahatsız oldukları şeyi anlayıp didiklemeyi severler, gül geç

Bence kimseye bu konuda rahatsızlığını belli etme,isteyerek yapmıyorsundurda ( öle bişi varsa tabi) ama milletimiz maşallah insanların rahatsız oldukları şeyi anlayıp didiklemeyi severler, gül geç
aynen ya sanki sözleşmiş hususi yapıyorlar ne gıcık bir durum belli etmemeye çalışıyorum da patlıcam Bi gün kendimi kasmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…