- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
amanınnn 27 yaşında 5 çocuk ve 6. Yolda mı çocuklarınızın yaşları kaç acaba merak ettim :):):)Ya ben de 27 yaşındayım. Üniversitede herkes bana adımla hitap eder normalde. Ama ne zaman ki önce 5 çocuğum olduğunu öğrenenler oldu abla demeye başladılar. Şimdi bi de hamileyim dün asistan bile abla dedi sen düşün.
Tamamen kiloyla ve çocuklari görmeleriyle alakalı. Kilo verdikten sonra 5 çocukla bile bekar sanıyorlardı beni. Bu arada ben de tesettürlüyüm hem de siyah ferace başörtü takıyorum. Onunla ilgili değil küçük gostericem diye sapan saçma kıyafetler giyme.
Aynen katılıyorum.Yanında 2 çocuğu görünce 20 diyemiyolardır.
9 8 6 4 1.5 gibi yaklaşık :)amanınnn 27 yaşında 5 çocuk ve 6. Yolda mı çocuklarınızın yaşları kaç acaba merak ettim :):):)
2 senede 2 çocuk yapan biri olarak ürktüm peki kendi isteğinizle mi yaptınız zor olmuyor mu? :)9 8 6 4 1.5 gibi yaklaşık :)
evet kendi isteğimizle oldu. normal zamanlar çok sıkıntı değil de şimdi son ayım zorlanıyorum. doğumu bekliyorum artık. sonrası biraz daha kolay inşallah.2
2 senede 2 çocuk yapan biri olarak ürktüm peki kendi isteğinizle mi yaptınız zor olmuyor mu? :)
tek başınıza mı bakıyorsunuz yoksa?evet kendi isteğimizle oldu. normal zamanlar çok sıkıntı değil de şimdi son ayım zorlanıyorum. doğumu bekliyorum artık. sonrası biraz daha kolay inşallah.
şu an evet. bazen annem yardım ediyor ama şimdi hac için hazırlık yaptığından istemiyorum ondan birseytek başınıza mı bakıyorsunuz yoksa?
ayyy hayran kaldım valla bide bana cesaretli diyorlardı :):)şu an evet. bazen annem yardım ediyor ama şimdi hac için hazırlık yaptığından istemiyorum ondan birsey
bana da diyorlardı. artık tek dedikleri şey: YETER ve BASKA İSTEMİYORSUN Dİ Mİ?ayyy hayran kaldım valla bide bana cesaretli diyorlardı :):)
ahahahha bunları ben bile duydum siz nasıl duymayasınız ama gerçekten şaşırdım cinsiyetleri ne acaba? Ve neden bu kadar çok ve sık aralıklarla çocuk istediniz yanlış anlamayın ilk defa rastladım sizin gibi seve seve çocuk yapana da :):):):) bide eğer nedeniniz kafama yatarsa bende yapayım :):):):):):):):)bana da diyorlardı. artık tek dedikleri şey: YETER ve BASKA İSTEMİYORSUN Dİ Mİ?
kesinlikleKilo yas yapar ... nokta ...
3 erkek, 3. kız geliyor inşallah. sebepleri sıralarsam:ahahahha bunları ben bile duydum siz nasıl duymayasınız ama gerçekten şaşırdım cinsiyetleri ne acaba? Ve neden bu kadar çok ve sık aralıklarla çocuk istediniz yanlış anlamayın ilk defa rastladım sizin gibi seve seve çocuk yapana da :):):):) bide eğer nedeniniz kafama yatarsa bende yapayım :):):):):):):):)
Bol bol su iç ve mekik çalışmaları yap karnın da toparlanır merak etme hem onlar bebişlerin izleriöyle mi diyetteyim zaten bakalım umarım işe yarar
ayy harika ya valla hiç böyle sebepler beklemiyordum düşünce yapınız tam benlik :) ayrıca 3 çocukla üniversite okumak tek kelimeyle büyük kadınsınız vesselam3 erkek, 3. kız geliyor inşallah. sebepleri sıralarsam:
1. ben tek çocuğum hep kardeş özlemi çektim, çocuklar yaşamasın istedim. çünkü kesinlikle berbat bir şey.
2. babam vefat etti ve arkasından dua edecek benden başka kimsesi kalmamıştı. ama böylelikle çocuklarla beraber dua ediyoruz :)
3. peygamber efendimiz sav in çoğalınız, kıyamet günü ben ümmetimin çokluğuyla övünücem hadisi şerifi.
4. boş durmayı hayatımı boş geçirmeyi sevmemem( 3 çocukla başladığım üniversitem de bu yıl bitiyor inşallah)
5. eğitimli ve dindar ailelerin yetiştireceği çocuklara bu ülkenin ihtiyacı olması.
Ama olylar şöyle gelişti:
ilk doğumdan sonra ikinci olursa tımarhaneye giderim diyordum daha 19dum.
büyük konuşmuşum bebeğim 5 aylıkken hamile kalmıştım.
çocuklar 1 ve 2 yaşındayken yanımda namaz kıldıklarını görünce çok duygulandım ve böyle çocuklarım olacaksa bi tane daha olsun dedim.
ilk kızım doğdu. bu sefer de ben çok yalnızlık çektim kızım çekmesin dedim ama yine oğlum oldu.
tekrar denedim düşük oldu. bi sonrakinde küçük kızım oldu. çocuk sayısı 5 oldu.
sonuncu sürpriz oldu ne diyim. zaten bu satten sonra ha 5 olmuş ha 6. ilk başta düşünmediğim için bi şok geçirdim ama alıştım sonra.
yok canım ya o kadar da değil. dışarıdan bakılınca zor görünüyor ama Rabbim yardım ediyor merak etme. 17de evlendiğine göre sen de üni okumadın. şimdi başlayabilirsin hem yaşın da küçük. ayrıca evden ve çocuklardan uzaklaşıp nefes alırsın birazayy harika ya valla hiç böyle sebepler beklemiyordum düşünce yapınız tam benlik :) ayrıca 3 çocukla üniversite okumak tek kelimeyle büyük kadınsınız vesselam
ama benim oğlum yarık damaklı bir bebek benden başkası besleyemiyor ki hiç bırakıp gidemiyorumyok canım ya o kadar da değil. dışarıdan bakılınca zor görünüyor ama Rabbim yardım ediyor merak etme. 17de evlendiğine göre sen de üni okumadın. şimdi başlayabilirsin hem yaşın da küçük. ayrıca evden ve çocuklardan uzaklaşıp nefes alırsın biraz
alışır bence. sen yavaştan bırakmaya başla. yediği şeyleri de sen götür. inan bir kaç saat bırakmak bile inanılmaz rahatlatıyor insanıama benim oğlum yarık damaklı bir bebek benden başkası besleyemiyor ki hiç bırakıp gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?