- 11 Aralık 2010
- 1.264
- 288
- 363
- Konu Sahibi gencanneee
-
Profilinze koyun yada album yapın sonra Silersiniz. öbür türlü sıkıntı olabilir :)Kızlar çocuklardan fırsat bulup yazdıklarınızı ancak okudumayyy gördüm ki benim gibi yakınanllarda varmış tam tersi küçük görünmekten de yakınan varmış tavsiyelerinize uyucam bakalım Bi değişiklik olucak mı foto atmak isterdim de güvenemiyorum açıkçası dertsiz başıma dert almayayım şimdi :):):):)
:):):):):) keşke öyle olsa ama diyette olduğumu bile bilmiyorlar ki gaz versinler :):):) amaaaan kendileri çok iyi sanki hııııhhhh diyerek itina ile avunulur :):):):)Öyle aman aman kilolu değilsiniz ki sadece olduğundan fazla bol giyiyorsaniz (kapalisiniz elbette dar giyecek halim yok dediğinizi duyar gibiyim) yani vücudunuzu tanıyarak giyinin. Aşırı makyaj,tam aksi aşırı bakimsizlik da etki edebilir . yada yüz yapısı ile alakali olabiliyor. Fazla abartmislar oda herhalde size gaz verip. zayiflamnz için, mesela suan diyettesnz:) yada kim söyledi bilmiyorum ama aklı melakeleri o an kendinde değildi belliki:)
çok doğru çocuk yokken hususi sormak lazım aslında :):):):)Çocuklar dolayısıyladır muhtemelen. ben de 26 yaşındayım ama kimseyi inandıramıyorum. vücut deforme olmayınca daha küçük ya da yaşında görünür insan.
bence giyim tarzınıza dikkat etmeli,daha modern ve genç şeyler giymeye özen göstermelisiniz. eğer bunları yapıyorsanız da kuvvetle muhtemel ki insanlar 2 çocuk olunca daha büyük olduğunuzu düşünüyorlardır.
ben yine iyi niyetliyim bozmayin:):):):):) keşke öyle olsa ama diyette olduğumu bile bilmiyorlar ki gaz versinler :):):) amaaaan kendileri çok iyi sanki hııııhhhh diyerek itina ile avunulur :):):):)
27 yasında 5 çocuk annesi ve 6. Mı geliyorYa ben de 27 yaşındayım. Üniversitede herkes bana adımla hitap eder normalde. Ama ne zaman ki önce 5 çocuğum olduğunu öğrenenler oldu abla demeye başladılar. Şimdi bi de hamileyim dün asistan bile abla dedi sen düşün.
Tamamen kiloyla ve çocuklari görmeleriyle alakalı. Kilo verdikten sonra 5 çocukla bile bekar sanıyorlardı beni. Bu arada ben de tesettürlüyüm hem de siyah ferace başörtü takıyorum. Onunla ilgili değil küçük gostericem diye sapan saçma kıyafetler giyme.
Evet inşallah :)27 yasında 5 çocuk annesi ve 6. Mı geliyorçok şaşırdım iyi cesaret
Söylemeyi unutmusum maşallahEvet inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?