- Konu Sahibi kelebek_gibi
-
Sizin için oldukça zorlu bir süreç, kızınız için de zor çünkü ister istemez kıskanacak bu süreci çok iyi yonetmeniz gerekir. Yani ona büyük vasfını vermemelisiniz. Abla oldun diyebilirsiniz ama elbette ama siz davranışlarınizda onun hala küçük bi çocuk olduğunu unutmamalısınız. Ben yaşları yakın çocuk annesi değilim yaşları yakın kardesleriz. Ev çok çekişmeli tartışmalıydi ama fırtınalı yıllar geçince yakın dostlar olduk. Abilerim hep beni kıskandı çünkü onlara hep büyük vasfı yüklendi . gerçekten herkes benimle ilgilendi onlar yok sayıldı. Ben kocaman olduğunda bile durum böyleydi. Ben fark ettiğim yaştan sonra küçük bi çocuk olarak bunu ben yönetmeye başlamıştım abilerim üzülmesin diye. Bana alınan şeyler olurdu ben onlara gider bak bunu size almışlar falan. Para biriktirip onlara hediyeler alırdım. Bu hem benim için hem abilerim için zordu. Bu kıskançlık dışında herşey çok güzeldi, mutlu olmak için kimseye ihtiyacımız yoktu biz bize yetiyoduk.Herkese iyi geceler. Öncelikle şunu belirteyim su an hamileyim. 2 yaşında bir kızım var iki hamileliğim de planlı isteyerek oldu.Allah nasip ederse yaş farkı 31 ay olacak. Ama su an içimi bi hüzün kapladı kızım çok küçük ona haksızlık ediyormuşum gibi hissettim. Yaş farkı az olan iki ya da daha fazla çocuk büyüten annelerin fikirlerine ihtiyacım var nasıl denge kurdunuz? Bu psikoloji hep böyle devam etti mi hamilelikle mi alakalı? Sanki kızımı çok üzecekmiş gibi geliyor bir kardeşinin olması. Aslında hep hayalimdi peş peşe doğurup birlikte büyütmek..
Neden çok ara verdiğiniz için miBenimde 9 yaş olcak aralarında çok pişmanım
3 oğlum var. Ilki 5 yasindayken ikinci doğdu. Ikinci 7 aylikken 3. Ye hamileydim. Küçüklerin arasında 16 ay var yaklaşık. Cok istedim cok şükür oldu. Anlasip anlasamayacaklarini zaman gösterecek. Ilkiyle ikinci oynuyor, ikinci de üçüncüyü cici diyerek seviyor. Emzirirken ikisiyle de sohbet ediyorum :) tek dilegim birbirlerine dost olmalari. Allah sağlıktan ayırmasın.Dönüşü olmadığını biliyorum benim gibi yaş aralıgı yakın çocukları olan annelerin yaşadıklarını merak ettiğim için konu açtım. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?