Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hadi ya ben sabahtan beri sana dagitiyorum yargiyi anlamadin mi? isine mi gelmedi?

sasirmadim gerci anlamamana. okudugunu anlayabilsen boyle yazmazdin. bak acik yaziyorum, yazdiklarimi bir daha oku, senin icin yazdim.
Boşuna uğraşıyorsun anlamaz

konuyu özelinde değerlendirmeyenler aslında yaşlıların aklı gidiyor ondan taciz etmiştir, yazık yaşlıya diyenler...
öyle diyenler olduğu için yaşla ne alakası var? her sakallı da dede değil her yaşlıda bunamış değilden yola çıkarak örnekler verdik hepimiz ...

Boşuna uğraşıyorsun anlamaz
hayir soyledikleri laflarin nereye gittigini bilseler bari.

sen kimsin bana tacizciyi savunuyor diyorsun, hayirdir yani ne munasebet? tanisiyor muyuz onceden? duzgunce tartismayi bilmiyorlar, farkli fikirlere saygi yok. ad hominemin de bir siniri olur. dunden beri bir sey soyluyoruz: adamin taciz ettigi kesin degil. ona ragmen samuray kilici, muslumenin dedesi, kopege tecavuz eden adam virt zirt. yahu orada tacizin tecavuzun olup olmadigiyla ilgili bir suphe yok ki. ama burada var. herkes her yoldan gecenin ne dedigini anlamayinca uzerine yurusun madem. yuruyun valla birbirinizin uzerine, dovun hatta. medeniyet bizim neyimize zaten.

. Tacize uğramış tama ama neden gidip adamı itiyor. Ölse ne olacak hem tacize uğramış hem de onun yüzünden başı derde gitmiş olacak

hadi ya ben sabahtan beri sana dagitiyorum yargiyi anlamadin mi? isine mi gelmedi?

sasirmadim gerci anlamamana. okudugunu anlayabilsen boyle yazmazdin. bak acik yaziyorum, yazdiklarimi bir daha oku, senin icin yazdim.
Ben sizi kastetmedim ki, siz nereden çıktınız? Kendilerini biliyor onlar.

Ben sizi kastetmedim ki, siz nereden çıktınız? Kendilerini biliyor onlar.
yok ben sizi kast ettim. o yuzden de alinti yapiyorum. bu forumda alinti ozelligi var, birine bir sey diyorsaniz alintilayin. degilse ortaya yazmayin. ama ben sizi kast ettigim icin alintiliyorum. yazdiklarimi anlamak niyetiyle bastan okursaniz iyi olur.

Dediğim gibi onlar kendilerini biliyor, fazla şey etmeyin siz.

bir de su alinti yapmadan ortaya yazma cikti. ne oluyor yani alinti yapinca birbirimizi mi yiyoruz? siz galiba burada mahalle kavgasi yaptigimizi zannediyorsunuz ama yapmiyoruz. burasi forum. o yuzden farkli fikirleri savunanlar mumkunse alinti yapsinlar. komik olmayin.

samuray kılıcıyla bir kadını öldüreninde akli dengesi yerinde değildi
olan mağdurlara oluyor...
kimin aklına gelir ki mesala yolda yürüdüğüm yerde doğranabileceğim...
Haklısın. Ben hasta yaşlılar üzerinden konuyu ele aldım. Yoksa geri kısmına diyecek bi sözüm yok olamazda. Sorumluluk bu kişilerin ailelerine düşer. Herkes hastasına sahip çıkmalı. Bir gün herhangi birimizin de aklı dengesinin garantisi yok.

. Tacize uğramış tama ama neden gidip adamı itiyor. Ölse ne olacak hem tacize uğramış hem de onun yüzünden başı derde gitmiş olacak
bence de itmemeliydi
konuya ilk yorumumda yazdım zaten hatta o yorumumu hemen buraya alıntılıyorum

kesinlikle öyle katılıyorum... keşke böyle şeyler yaşanmasa

yine ortalık karıştı kadın kacti gitti
Kavgası bize kaldı
Olay doğrumu bile belli değilken

Sakin olun bence
tüm konuların doğru olduğunu gerçekleştiğini düşünerek yorum yapıyorum ben şahsen yoksa karşı tarafıda dinlemek lazım ona bakarsak aslında... :) ama imkanlarımız bu

bence de itmemeliydi
konuya ilk yorumumda yazdım zaten hatta o yorumumu hemen buraya alıntılıyorum
Benim konu sahibine kızdığım nokta tacizi tam açıklayamaması adamı itmesi. Onun dışında tacizin yaşı cinsiyeti yoktur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…