Boşuna uğraşıyorsun anlamazhadi ya ben sabahtan beri sana dagitiyorum yargiyi anlamadin mi? isine mi gelmedi?
sasirmadim gerci anlamamana. okudugunu anlayabilsen boyle yazmazdin. bak acik yaziyorum, yazdiklarimi bir daha oku, senin icin yazdim.
Bu adamı savunanlara, aman yaşlı sanki ne yapabilir ki diyenlere ne diyorsunuz, merak ettim?
hayir soyledikleri laflarin nereye gittigini bilseler bari.Boşuna uğraşıyorsun anlamaz
. Tacize uğramış tama ama neden gidip adamı itiyor. Ölse ne olacak hem tacize uğramış hem de onun yüzünden başı derde gitmiş olacakkonuyu özelinde değerlendirmeyenler aslında yaşlıların aklı gidiyor ondan taciz etmiştir, yazık yaşlıya diyenler...
öyle diyenler olduğu için yaşla ne alakası var? her sakallı da dede değil her yaşlıda bunamış değilden yola çıkarak örnekler verdik hepimiz ...
Ben sizi kastetmedim ki, siz nereden çıktınız? Kendilerini biliyor onlar.hadi ya ben sabahtan beri sana dagitiyorum yargiyi anlamadin mi? isine mi gelmedi?
sasirmadim gerci anlamamana. okudugunu anlayabilsen boyle yazmazdin. bak acik yaziyorum, yazdiklarimi bir daha oku, senin icin yazdim.
Kavgalik ne söyledim? Adamı savunacaz diye alzaymir yaptınız. :)Neden kavga cikarmaya hazirsiniz anlamadim.
Sizin Alzheimer hakkinda yazdiginiza cevap veriyorum diye belirttim zaten.
yok ben sizi kast ettim. o yuzden de alinti yapiyorum. bu forumda alinti ozelligi var, birine bir sey diyorsaniz alintilayin. degilse ortaya yazmayin. ama ben sizi kast ettigim icin alintiliyorum. yazdiklarimi anlamak niyetiyle bastan okursaniz iyi olur.Ben sizi kastetmedim ki, siz nereden çıktınız? Kendilerini biliyor onlar.
Dediğim gibi onlar kendilerini biliyor, fazla şey etmeyin siz.yok ben sizi kast ettim. o yuzden de alinti yapiyorum. bu forumda alinti ozelligi var, birine bir sey diyorsaniz alintilayin. degilse ortaya yazmayin. ama ben sizi kast ettigim icin alintiliyorum. yazdiklarimi anlamak niyetiyle bastan okursaniz iyi olur.
Haklısın. Ben hasta yaşlılar üzerinden konuyu ele aldım. Yoksa geri kısmına diyecek bi sözüm yok olamazda. Sorumluluk bu kişilerin ailelerine düşer. Herkes hastasına sahip çıkmalı. Bir gün herhangi birimizin de aklı dengesinin garantisi yok.samuray kılıcıyla bir kadını öldüreninde akli dengesi yerinde değildi
olan mağdurlara oluyor...
kimin aklına gelir ki mesala yolda yürüdüğüm yerde doğranabileceğim...
forum burasi forum daha kac farkli dilde yazayim anlarsiniz? benim size cevap vermem icin bana yazmaniza gerek yok. anladiniz mi?Dediğim gibi onlar kendilerini biliyor, fazla şey etmeyin siz.
bence de itmemeliydi. Tacize uğramış tama ama neden gidip adamı itiyor. Ölse ne olacak hem tacize uğramış hem de onun yüzünden başı derde gitmiş olacak
adamın bir ayağı çukurda ama taciz derdinde, eğer mental olarak sorunlu biri olsa konu sahibi anlardı heralde... evet haklıyken haksız duruma düşebilirdi istemeden zarar verebilirdi bunu kimse istemezdi ama adamın karşısında konu sahibi değil başka biri olsa öledebilirdi ,adamın teki ne diyorsun sen lan karıma diye çekip vuradabilirdi ,biri ölür diğeri katil olur ne için ?
aklı başında olmayan, hasta, sorunları olan bir insansa zaten tek basına sokağa kimse bırakmamalıydı dede denilen adamı değil mi ?
ben de gördüm çok yaşlı insanların nasıl laf attığını eli titreye titreye ayakta duracak hali yokken nasıl ellediğini başıma geldi çünkü
karşıdan karşıya geçerken zorlanıyordu yardımcı olayım dedim taciz etti beni , hem sözle hem elle. o yaşta laf atsa ne atmasa ne diye düşünmeniz çok enteresan ne münasebet ya ?
kesinlikle öyle katılıyorum... keşke böyle şeyler yaşanmasaHaklısın. Ben hasta yaşlılar üzerinden konuyu ele aldım. Yoksa geri kısmına diyecek bi sözüm yok olamazda. Sorumluluk bu kişilerin ailelerine düşer. Herkes hastasına sahip çıkmalı. Bir gün herhangi birimizin de aklı dengesinin garantisi yok.
tüm konuların doğru olduğunu gerçekleştiğini düşünerek yorum yapıyorum ben şahsen yoksa karşı tarafıda dinlemek lazım ona bakarsak aslında... :) ama imkanlarımız buyine ortalık karıştı kadın kacti gitti
Kavgası bize kaldı
Olay doğrumu bile belli değilken
Sakin olun bence
Ah ah...forum burasi forum daha kac farkli dilde yazayim anlarsiniz? benim size cevap vermem icin bana yazmaniza gerek yok. anladiniz mi?
Benim konu sahibine kızdığım nokta tacizi tam açıklayamaması adamı itmesi. Onun dışında tacizin yaşı cinsiyeti yokturbence de itmemeliydi
konuya ilk yorumumda yazdım zaten hatta o yorumumu hemen buraya alıntılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?