- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
Cidden okudukça intihara sürüklemeye başladımadam “bir sey” mi dedi yoksa kufurlu kelimeler kullandi siz mi sansurlemek icin “bir sey” diyorsunuz?
abi siz bizi cildirtmak istiyosunuz bence hayatimda bu kadar iletisim sikintisi ceken insan gormedim. kac saattir cevap vereceginiz bir soru, ona da bozuk plak gibi ayni seyi yazip duruyosunuz.
Tamamen konu da gecen kisileri dusunmeden yapacagim yorumu.Baktılar ki yaşlı tacizciyi savunmak saçma oldu, alzaymir yaptılar adamı. Dedem alzheimer hastasıydı ve genç kızlara alıp vermeyle ilgili bir şeyler söylemezdi. Adamın fikri neyse zikri odur.
Bu adam alzaymir değilse ve konu sahibesini sözlü taciz ettiyse bile ki bence öyle, gözü kara savundunuz o yaşta ki adam ne yapabilir diyerek şimdi kılıf aramayın, yemezler.
En son kendi torununu istismar edip öldüren yörük canavardan sonra, bu yaşlıların çocuğunun sapik olduğuna iyice emin oldum. Masumlastirmaya çalıştığınız şeyin farkında mısınız? Bu nasıl akıl tutulmasi? Farklı olacağım, muhalefet edeceğim diye yapmadığınız şey kalmadı.
yolda ''canım bir şeyler istiyor ama başka şeyler istiyor. Bir şey versen çok mutlu olurum. Bir şey almak istiyorum senden'' dedi. Bana mı diyorsunuz diyince evet anlamında kafa salladı
Adamı savunmuşsunuz diyenler var. Okuduğunu anlayamıyorlar halasen bilirsin. ama bence konuyu duzenle, adamin sadece “bir sey istiyorum” dedigini ve seni ilk kez gormesine ragmen “yaslanmissin, citirdin” dedigini de, yani AKLININ YERINDE OLMADIGINI ekle konuya da insanlar daha fazla galeyana gelmesin.
su adama hala tacizci, gebersin, pislik, iyi yapmissin keske dövseydin diyenler; dunden beri biz konuyu anlamadan adama tacizci demedik diye bize de “yasli tacizciler vaaarrrrr bilmiyo musunuuuzzzzz beni ellediler hepppp” diye bizi de tacizciyi savunan konumuna dusurenler sizinle de gercek hayatimda karsilasmamayi diliyorum cunku burada bile ortaligi bu sekilde karistirabilen insanin potansiyeli yuksektir. tehlikelisiniz.
Calci öyle bir adam bile yok bence dünde yazdım böyle biri yok yazdı cizdi oynadi gittiAdamı savunmuşsunuz diyenler var. Okuduğunu anlayamıyorlar halahaklıyken haksız konuma düşmüş. Adam ölse gitse ne olacak.
Bana da öyle geliyor varsa bile adam ona mı demiş dememiş belli değil. Şeysendromu bu. "Herkes bana bakıyor gözüyle yiyorlar beni" gerçekten tacize uğrasa ne dediğin net söylerdi. Gidip bir de adama bana mı dedin demişCalci öyle bir adam bile yok bence dünde yazdım böyle biri yok yazdı cizdi oynadi gitti
Bide dün ne dedi sorusuna cevap vermeyip bugün saçma sapan bir şey dedi oda tutmadıBana da öyle geliyor varsa bile adam ona mı demiş dememiş belli değil. Şeysendromu bu. "Herkes bana bakıyor gözüyle yiyorlar beni" gerçekten tacize uğrasa ne dediğin net söylerdi. Gidip bir de adama bana mı dedin demiş
Canım benim belki de adamın akli dengesi yerinde değil,belki beyni sulanmış???? Ne biliyim bilemedimcanım aslında konu konu sahibide değil , yaşlı adam olunca yazık üzüldüm diyerek altdan almamız gerektiğini söyleyenler konu... diyelim ki konu sahibinin böyle konuları olmasaydı tek açtığı konu bu olsaydı ? yorumlar yine aynı gelecekti,çünkü yaşlı adammış yazık...
özellikle kadınlar kulubunde olmaması gereken bir savunma gördüm çok üzücü...
öyleyse adamın ailesi adamı tek başına dışarı göndermemeliCanım benim belki de adamın akli dengesi yerinde değil,belki beyni sulanmış???? Ne biliyim bilemedim
Adamı savunmuşsunuz diyenler var. Okuduğunu anlayamıyorlar halahaklıyken haksız konuma düşmüş. Adam ölse gitse ne olacak.
samuray kılıcıyla bir kadını öldüreninde akli dengesi yerinde değildiBenim size cevabım bu kısıma idi. Yani neye cevap verdiğimi gösteriyorum dikkat ederseniz sevinirim.
Bakın burada evet konudan bahsetmişsiniz. Ama hasta olan adam öyle olur böyle olur diye de tarif etmişsiniz. Ben bu kısmını yanlış buluyorum. Çünkü akıl hastalıklarının seviyeleri var. Yani tek bir kalıpta yorumlayamazsınız. Konu sahibinin anlattıkları tamamen bir çekilişki içinde. Adam hastamıydı değilmiydi orası tartışılır, tartışılıyor da.
Bu adamı savunanlara, aman yaşlı sanki ne yapabilir ki diyenlere ne diyorsunuz, merak ettim?Tamamen konu da gecen kisileri dusunmeden yapacagim yorumu.
Alzheimer ve demans herkesi farkli etkiliyor.
Kimi konusma yetenegini,Kimi yurumeyi,kimi yutkunmayi.
Bazilarinin kisiliklerini oyle bir degistiriyor ki.
Hastalarimiz 90% ya demans yada Alzheimer demansi. Hepside cok farkli geciriyor.
Dedenizi ornek verdiginiz icin yazdim bunu. Tek bir orneginiz var etrafinizda. Fikri neyse zikri kismi bu hastaliga uymuyor.
ne sacma bi genelleme bu? istanbulun gobeginde kim kime sahip cikacak? kim kimin he hareketini kontrol edecek?öyleyse adamın ailesi adamı tek başına dışarı göndermemeliküçük çocuğa da yapabilirdi aynı davranışı
kimsesi yoksa da öylelerine mahalleli sahip çıkıyor genelde, başıboş sağa sola laf atan bir yaşlıyla tartışmayı kimse istemez
bu konuyla alakasi ne?samuray kılıcıyla bir kadını öldüreninde akli dengesi yerinde değildi
olan mağdurlara oluyor...
kimin aklına gelir ki mesala yolda yürüdüğüm yerde doğranabileceğim...
Oduğunu anlamayanların başını çekiyorsunuzYaşlı yaaa taciz etse ne olacak ki diyenler yargı dağıtmaya başlamış. Kendi kitlenize dagitirsiniz ancak.
Şu konuda bile tacizciyi savunuyorsunuz diyenler cidden okuduğunu anlamayan tiplerkonu özelinde değerlendirmeyi bilmemekten kaynaklanıyor.
yok dedenin biri torununa tevavüz etmiş yok biri şöyle yapmış başlarına gelen taciz üzerinden bu konudaki adama ceza kesilmiş.
sanki bu ülkede sözlü yada fiziksel tacize uğramamış kadın var? bilmiyoruz sanki biz taciz ne.
hadi ya ben sabahtan beri sana dagitiyorum yargiyi anlamadin mi? isine mi gelmedi?Yaşlı yaaa taciz etse ne olacak ki diyenler yargı dağıtmaya başlamış. Kendi kitlenize dagitirsiniz ancak.
. Adama gitmiş bana mı dedin demiş p da evet deyince adamı itmiş. Al başına belayı. Hem tacize uğra hem de tacizci yüzünden başın belaya girsinBu işin genci yaşlısı yok adam size sözlü tacizde bulunmuş çok iyi yapmışsınız bence hiç üzülmeyin. Fiziksel temasta bulunmasaydınız iyiydi tabi, sizin üstünüze falan mı yürüdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?