Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden okudukça intihara sürüklemeye başladım

Tamamen konu da gecen kisileri dusunmeden yapacagim yorumu.

Alzheimer ve demans herkesi farkli etkiliyor.
Kimi konusma yetenegini,Kimi yurumeyi,kimi yutkunmayi.
Bazilarinin kisiliklerini oyle bir degistiriyor ki.
Hastalarimiz 90% ya demans yada Alzheimer demansi. Hepside cok farkli geciriyor.
Dedenizi ornek verdiginiz icin yazdim bunu. Tek bir orneginiz var etrafinizda. Fikri neyse zikri kismi bu hastaliga uymuyor.

yolda ''canım bir şeyler istiyor ama başka şeyler istiyor. Bir şey versen çok mutlu olurum. Bir şey almak istiyorum senden'' dedi. Bana mı diyorsunuz diyince evet anlamında kafa salladı

dün net olayım diyerek yazdığınız cümleler bunlar değildi?
canım birşeyler istiyor falan yoktu nasıl netlik bu?
ben inanmıyorum artık adamın ne söylediğini söylediğinize.

Adamı savunmuşsunuz diyenler var. Okuduğunu anlayamıyorlar hala haklıyken haksız konuma düşmüş. Adam ölse gitse ne olacak.

Calci öyle bir adam bile yok bence dünde yazdım böyle biri yok yazdı cizdi oynadi gitti
Bana da öyle geliyor varsa bile adam ona mı demiş dememiş belli değil. Şeysendromu bu. "Herkes bana bakıyor gözüyle yiyorlar beni" gerçekten tacize uğrasa ne dediğin net söylerdi. Gidip bir de adama bana mı dedin demiş

Bide dün ne dedi sorusuna cevap vermeyip bugün saçma sapan bir şey dedi oda tutmadı
Baktı olmayacak yok oldu
Başka bi nickle geri gelicek

Canım benim belki de adamın akli dengesi yerinde değil,belki beyni sulanmış???? Ne biliyim bilemedim

Canım benim belki de adamın akli dengesi yerinde değil,belki beyni sulanmış???? Ne biliyim bilemedim
öyleyse adamın ailesi adamı tek başına dışarı göndermemeli küçük çocuğa da yapabilirdi aynı davranışı
kimsesi yoksa da öylelerine mahalleli sahip çıkıyor genelde, başıboş sağa sola laf atan bir yaşlıyla tartışmayı kimse istemez

Adamı savunmuşsunuz diyenler var. Okuduğunu anlayamıyorlar hala haklıyken haksız konuma düşmüş. Adam ölse gitse ne olacak.

konuyu konu özelinde değerlendirmeyi bilmemekten kaynaklanıyor.
yok dedenin biri torununa tevavüz etmiş yok biri şöyle yapmış başlarına gelen taciz üzerinden bu konudaki adama ceza kesilmiş.
sanki bu ülkede sözlü yada fiziksel tacize uğramamış kadın var? bilmiyoruz sanki biz taciz ne.

samuray kılıcıyla bir kadını öldüreninde akli dengesi yerinde değildi
olan mağdurlara oluyor...
kimin aklına gelir ki mesala yolda yürüdüğüm yerde doğranabileceğim...

Bu adamı savunanlara, aman yaşlı sanki ne yapabilir ki diyenlere ne diyorsunuz, merak ettim?

ne sacma bi genelleme bu? istanbulun gobeginde kim kime sahip cikacak? kim kimin he hareketini kontrol edecek?

dunden beri anlamamakta direndiniz, insanlari galeyana getirmeye calistiniz, hala devam ediyorsunuz. bu konuda taciz yok. adamin tacizci oldugunu dusunmek icin kendinizi zorlamaniz gerekiyor. yani sizi elleyenlerle, eteginizi kaldiranlarla falan bir degil bu konu. konu netlesmeden dokuldunuz sacildiniz adami bir infaz etmediginiz kaldi. ayip yahu.

samuray kılıcıyla bir kadını öldüreninde akli dengesi yerinde değildi
olan mağdurlara oluyor...
kimin aklına gelir ki mesala yolda yürüdüğüm yerde doğranabileceğim...
bu konuyla alakasi ne?

benim bildigim taciz icin ya birine dokunmaya calisirsin, ya kufurlu bir sey soylersin, gel seni bilmem ne yapayim dersin, offf cok guzelsin falan dersin, hakaret edersin. bunlar tacizdir, tartisilmaz.

konu sahibi kendisi bile adamin ne dedigini anlamamis. adamin uzerine ne dedin diye gitmis. konuda taciz yok ki. bunu bile daha anlayamadan yok torununa tecavuz eden yok samuray kilici. yani bu konuyla ilgisini cidden cozemiyorum artik icim bayildi.

Şu konuda bile tacizciyi savunuyorsunuz diyenler cidden okuduğunu anlamayan tipler

Yaşlı yaaa taciz etse ne olacak ki diyenler yargı dağıtmaya başlamış. Kendi kitlenize dagitirsiniz ancak.
hadi ya ben sabahtan beri sana dagitiyorum yargiyi anlamadin mi? isine mi gelmedi?

sasirmadim gerci anlamamana. okudugunu anlayabilsen boyle yazmazdin. bak acik yaziyorum, yazdiklarimi bir daha oku, senin icin yazdim.

Bu işin genci yaşlısı yok adam size sözlü tacizde bulunmuş çok iyi yapmışsınız bence hiç üzülmeyin. Fiziksel temasta bulunmasaydınız iyiydi tabi, sizin üstünüze falan mı yürüdü?
. Adama gitmiş bana mı dedin demiş p da evet deyince adamı itmiş. Al başına belayı. Hem tacize uğra hem de tacizci yüzünden başın belaya girsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…