Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yolda ''canım bir şeyler istiyor ama başka şeyler istiyor. Bir şey versen çok mutlu olurum. Bir şey almak istiyorum senden'' dedi. Bana mı diyorsunuz diyince evet anlamında kafa salladı
Hahhaha

Dünden beri bir dünya kişi bu soruyu sordu bugün bula bula bu cevabımı buldunuz pes valla
Yanı pes

Baktılar ki yaşlı tacizciyi savunmak saçma oldu, alzaymir yaptılar adamı. Dedem alzheimer hastasıydı ve genç kızlara alıp vermeyle ilgili bir şeyler söylemezdi. Adamın fikri neyse zikri odur.

Bu adam alzaymir değilse ve konu sahibesini sözlü taciz ettiyse bile ki bence öyle, gözü kara savundunuz o yaşta ki adam ne yapabilir diyerek şimdi kılıf aramayın, yemezler.

En son kendi torununu istismar edip öldüren yörük canavardan sonra, bu yaşlıların çocuğunun sapik olduğuna iyice emin oldum. Masumlastirmaya çalıştığınız şeyin farkında mısınız? Bu nasıl akıl tutulmasi? Farklı olacağım, muhalefet edeceğim diye yapmadığınız şey kalmadı.

Siz hiç o yaşlarda biri tarafından tacize ugradiniz mi? Tanıdığınız biri uğradı mi? Bir çocuk mesela? Kusura bakmayın; bu konu benim için hassas bir konu ve düşüncelerim bu şekilde. Sizinkine de saygim var elbette. Umarım ömür boyu da yaşamazsınız.

adam diyor bir şey canım çekiyor diye. o bir şeyden kastı kadınların genital bölgesi anlamak için canın ne çekiyor diye sormanın anlamı yok. Resmen iş istiyor
abi hadi allah askina sen isine git. bi daha da milletin adaminin ustune yurume.

buyrun hanimlar, dunden beri tacizci dediginiz, kendi torununa tecavuz eden adamla karsilastirdiginiz adam “bir sey istiyorum” demis. eger orada kalabalik bir insan grubu olsa, su kadinin tepkisi yuzunden yasli adam linc edilebilirdi. konu guzel, birbirini galeyana getirmenin, linc kulturunun ne kadar tehlikeli oldugunu anlatiyor.

Arkadaşlar ben çok bunaldım yaşadığım olay zaten sıkıntılı. Bir de buraya inanmayanlar olmuş, kırıcı konuşanlar olmuş. Derdimi paylaştığıma pişman oldum. Hesabımı kapatacağım ve başka bir hesap da açmayacağım. Korktu gitti gibisinden yanlış anlaşılmasın. Başedemiyorum ondan

Ben yaşlıları savunmuyorum. Konuyu başka bi yere çekmeyin. Hastayla, şuurlu arasında fark var. Siz bir hastalığı tarif etmişsiniz ben bunun üzerine konuşuyorum. Siz bana hiç tacize uğradınız mı umarım yaşamazsın falan diyorusunuz. Tabiki şuuru yerinde olup abazalığı başına vurmuş dedeleri kınıyorum. Ama sizi eleştirdiğim konu bu değildi.

Dünden beri konuyu takip ediyorum. Millet milyon kere sordu "ne dedi" diye.Ama siz o soruları görmezden geldiniz.Dolayisiyla herkes kendi anladığı şekilde yorum yaptı. Bugün verdiniz cevabı o yüzden de inandırıcı gelmedi.Uzaktan tartışmaları okurken çok eglendiniz sanirim

hayır bula bula bu cevabı bulmadım başıma geleni anlatıyorum inanmıyorsanız siz bilirsiniz. dikkat çekmeye ihtiyacım yok benim.

Ben önceki konularına baktım okudum
Avm de biri takip etmiş
Eski sevgilin rahatsız edip taciz etmiş
Şimdi bu amca
Neden sürekli tacize uğruyorsun bilemem

Ama sen bu açıklamayı dün yapmadin onca insan sordu demedin
O yüzden insanın inanası gelmiyor
........
Ha cidden bir taciz olduysa dün gece de yazdım insan o anlık refleksle ite bilir bağırabilir
Tacizcinin yaşlısı genci olmaz adam sapık çocuğa hayvana yetiskine herseyi yapabilir

sen bilirsin. ama bence konuyu duzenle, adamin sadece “bir sey istiyorum” dedigini ve seni ilk kez gormesine ragmen “yaslanmissin, citirdin” dedigini de, yani AKLININ YERINDE OLMADIGINI ekle konuya da insanlar daha fazla galeyana gelmesin.

su adama hala tacizci, gebersin, pislik, iyi yapmissin keske dövseydin diyenler; dunden beri biz konuyu anlamadan adama tacizci demedik diye bize de “yasli tacizciler vaaarrrrr bilmiyo musunuuuzzzzz beni ellediler hepppp” diye bizi de tacizciyi savunan konumuna dusurenler sizinle de gercek hayatimda karsilasmamayi diliyorum cunku burada bile ortaligi bu sekilde karistirabilen insanin potansiyeli yuksektir. tehlikelisiniz.

Aslında konu tam olarak bu. Bir sürü şüpheli durum var hanımefendinin bu şekilde düşünmesi için. İlla ki hasta olduğu bir şekilde anlaşılır. Kadın da hiç bir hastalık imaresi hissetmemesine rağmen hala suçluluk duyuyor. Tanıdık mahallede daha önce hiç görülmemiş bir adam. Bizi bu hale getirenler de bunlar gibi insanlar. Reflex bu. Koruma içgüdüsü. Hak veriyorum o yüzden

Güle güle
Milletle dalga geçtin
Ban sebebi oldun
Oyaladın
Milleti birbirine düşürdün
Işin içinden çıkamadın
Hadi byy

Şimdi bu bizi taciz etmedi de ne yaptı

Baya bildiğiniz topyekun tacize ugradik

Konuya yapilacak bir yorum yok artik
Dun okudugumda adamin agza alinmayacak kelimeler kullandigini hatta belki dokundugunu dusundum 80 -90 demeden senin hakli oldugunu dusundum. Yasina bakmadan taciz ediyorsa haketnistir dedim. Ama simdi yazdigin yorumla sastim kaldim. Hayir nasil aninda anladin ne ima ettigini ? Ben saniyorum biraz safim anlayamadim o kadar sakince okumama ragmen hayir bu lafada cidden dalinmaz anlasilmaz bile olsa olsa olayin etkisi gecince bana bunumu demek istedi diye konu acilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…