Hahhahayolda ''canım bir şeyler istiyor ama başka şeyler istiyor. Bir şey versen çok mutlu olurum. Bir şey almak istiyorum senden'' dedi. Bana mı diyorsunuz diyince evet anlamında kafa salladı
hayır olay alevlenince yürü git gibisinden el kol hareketi yaptı fiziksel temas yoktu. sen kime elini kolunu sallıyorsun kırarım diyip ittim adamıKonu sahibi, el kol hareketi yaptı demişsiniz ya adam size dokundu mu ? Burada insanlar öyle anladı çünkü
hayır bula bula bu cevabı bulmadım başıma geleni anlatıyorum inanmıyorsanız siz bilirsiniz. dikkat çekmeye ihtiyacım yok benim.Hahhaha
Dünden beri bir dünya kişi bu soruyu sordu bugün bula bula bu cevabımı buldunuz pes valla
Yanı pes
Adam itince düştü mühayır olay alevlenince yürü git gibisinden el kol hareketi yaptı fiziksel temas yoktu. sen kime elini kolunu sallıyorsun kırarım diyip ittim adamı
evet arabanın üstüne düştü sonra yere oturdu. düşeceğini bilseydim itmezdim. hafif bi temasla devrildiAdam itince düştü mü
Siz hiç o yaşlarda biri tarafından tacize ugradiniz mi? Tanıdığınız biri uğradı mi? Bir çocuk mesela? Kusura bakmayın; bu konu benim için hassas bir konu ve düşüncelerim bu şekilde. Sizinkine de saygim var elbette. Umarım ömür boyu da yaşamazsınız.Benim size cevabım bu kısıma idi. Yani neye cevap verdiğimi gösteriyorum dikkat ederseniz sevinirim.
Bakın burada evet konudan bahsetmişsiniz. Ama hasta olan adam öyle olur böyle olur diye de tarif etmişsiniz. Ben bu kısmını yanlış buluyorum. Çünkü akıl hastalıklarının seviyeleri var. Yani tek bir kalıpta yorumlayamazsınız. Konu sahibinin anlattıkları tamamen bir çekilişki içinde. Adam hastamıydı değilmiydi orası tartışılır, tartışılıyor da.
abi hadi allah askina sen isine git. bi daha da milletin adaminin ustune yurume.adam diyor bir şey canım çekiyor diye. o bir şeyden kastı kadınların genital bölgesi anlamak için canın ne çekiyor diye sormanın anlamı yok. Resmen iş istiyor
Bu sonuca nasıl vardınız peki?adam diyor bir şey canım çekiyor diye. o bir şeyden kastı kadınların genital bölgesi anlamak için canın ne çekiyor diye sormanın anlamı yok. Resmen iş istiyor
Ben yaşlıları savunmuyorum. Konuyu başka bi yere çekmeyin. Hastayla, şuurlu arasında fark var. Siz bir hastalığı tarif etmişsiniz ben bunun üzerine konuşuyorum. Siz bana hiç tacize uğradınız mı umarım yaşamazsın falan diyorusunuz. Tabiki şuuru yerinde olup abazalığı başına vurmuş dedeleri kınıyorum. Ama sizi eleştirdiğim konu bu değildi.Siz hiç o yaşlarda biri tarafından tacize ugradiniz mi? Tanıdığınız biri uğradı mi? Bir çocuk mesela? Kusura bakmayın; bu konu benim için hassas bir konu ve düşüncelerim bu şekilde. Sizinkine de saygim var elbette. Umarım ömür boyu da yaşamazsınız.
Dünden beri konuyu takip ediyorum. Millet milyon kere sordu "ne dedi" diye.Ama siz o soruları görmezden geldiniz.Dolayisiyla herkes kendi anladığı şekilde yorum yaptı. Bugün verdiniz cevabı o yüzden de inandırıcı gelmedi.Uzaktan tartışmaları okurken çok eglendiniz sanirimArkadaşlar ben çok bunaldım yaşadığım olay zaten sıkıntılı. Bir de buraya inanmayanlar olmuş, kırıcı konuşanlar olmuş. Derdimi paylaştığıma pişman oldum. Hesabımı kapatacağım ve başka bir hesap da açmayacağım. Korktu gitti gibisinden yanlış anlaşılmasın. Başedemiyorum ondan
hayır bula bula bu cevabı bulmadım başıma geleni anlatıyorum inanmıyorsanız siz bilirsiniz. dikkat çekmeye ihtiyacım yok benim.
sen bilirsin. ama bence konuyu duzenle, adamin sadece “bir sey istiyorum” dedigini ve seni ilk kez gormesine ragmen “yaslanmissin, citirdin” dedigini de, yani AKLININ YERINDE OLMADIGINI ekle konuya da insanlar daha fazla galeyana gelmesin.Arkadaşlar ben çok bunaldım yaşadığım olay zaten sıkıntılı. Bir de buraya inanmayanlar olmuş, kırıcı konuşanlar olmuş. Derdimi paylaştığıma pişman oldum. Hesabımı kapatacağım ve başka bir hesap da açmayacağım. Korktu gitti gibisinden yanlış anlaşılmasın. Başedemiyorum ondan
Arkadaşlar ben çok bunaldım yaşadığım olay zaten sıkıntılı. Bir de buraya inanmayanlar olmuş, kırıcı konuşanlar olmuş. Derdimi paylaştığıma pişman oldum. Hesabımı kapatacağım ve başka bir hesap da açmayacağım. Korktu gitti gibisinden yanlış anlaşılmasın. Başedemiyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?