- 1 Mart 2010
- 45.198
- 115.322
- 1.123
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Allah razi olsun.Evet bizimki ile aynılarmış. Gerçekten zor. Ama yapacak bir çözüm yok sanki sabırdan başka.
Rabbim mükafatlandırsın inşaAllah sizi evladınızdan inşaAllah. Biriniz çok olsun. Size hayrı hep olsun. Hiç sizi üzmesin evladınız.Takmamak üzülmemek mümkün değil. Çok zor çookk.
Allah razi olsun.
Hani insan moral beklerken böyle seyler duyunca üzuluyor.
Sorsan ben öyle demedim der cikar isin icinden.
Suan kucuk teyzemde kaliyor.
Bana diyorki elalemin evinde nekadar kalicam evime gidicem diyor(bi operasyon gecirdi) teyzemde orada duyuyor
yer silip bırkıyor derken baya sulu gölet gibi bırakıyor. halbuki ona yer sil diyn yok kirlenince ve görünce o iş yapılıyor zaten ya da bulaşık mainası varken elinde deterjansız yıkayıp temizlerin yanına koyuyor makinaya koysa ya da bıraksa tezgahta ben işten gelip yerleştiricem zaten. dolapta temiz bulaşık yok hepsi yağlı hepsinin içinde yemek kalıntısı birbirine bulaşmaktan
Yani, dimi ya?Kadının evinden çıkabilirsin mesela ?
Eşimin babaannesi geldi aklıma. Eşim babaannesiyle yaşıyodu bekarken. Mutfakta peşimden gezerdi ne yapıyorum diye incelerdi hep. Eşimle nişanlıydık o zaman hiç halim yok kıpırdamaya derdi, iki dk gözünün önünden gitsek dibimizde biterdi, takma dişlerini orta sehpaya koyardı, hatta bi gün yere düşürmüş bi anda halıda görünce nasıl korkmuştum :) Öldü gitti Allah rahmet eylesin.kızlar bu sefer yıllardır çözemediğim bir dert için buradayım. ben yaşlı ninem ile oturuyorum ev onun kendisi 80 küsür yaşlarında. artık ona tahamülümün kalmadığını hissediyorum. ne yapsam burnunu sokuyor yemek yapmak için hazırlık yapsam malzemeleri karıştırır kendi kafasına göre düzenleme yapar, odamdaki eşyalarımı ben evde yokken kurcalar yeri değişir kaybolur öyle fark ederim. kendime besin takviyesi alsam onları mıncıklar evde olmayacak işler yapar yerleri siler ıslak bırakır kurur bir şey olmaz der. yanlış anlaşılma olmasın ondan iş bekleyen yok her işi zaten yapıyoruz temizlik çamaşır vs sadece canı gündüz bir şey çekerse onu yapar yer ortalığı da kirletir onu temizleriz yani kendi kendine iş çıkarıyor.
yemek yapıp dolaba koysam ağzına sürdüğü kaşığı tencereye daldırır vs vs. ben artık çok doldum çok tiksiniyorum ne dediysem başa çıkamadım ve kendisi çok yalancı yaptığı şeyi gözümle görsem söylediğini kulağımla duysam inkar eder. hayır ben yapmadım der allah kuran ezan üzerine yemin eder. yaşlı diyip geçemiyorum bazı şeyleri
ben artık dayanamıyorum bana biraz akıl verin sizler nasıl baş ediyorsunuz. burada eminim ki yaşlılarla yaşayan bir sürü üye vardır. artık sinirlerim kaldırmıyor en ufak şeyde ağlar oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?