Yatak odamda misafirin yatması

Yatak odasını bu kadar özelleştirenleri anlamıyorum tamam ilişki yaşıyorsunuz ı odada da sonuçta bir çarşaf değiştirmeye bakar bende misafirim gelince yatak odasını açarım geniş diye koltukta yatmasınlar diye abartacak bir durum yok

Yatağımda kimsenin yatmasına müsade etmem,eşim bunu bildiğinden kimseye böyle bir teklifte bulunmaz. Zaten yatılı misafir olayına karşıyım,otel denen bişey var. Kimsenin evinde kalmam,kimseyide olabildiğince kabul etmem(aile hariç)
Evden soğumanı falan biraz ilginç ama yatağı değiştirin ozaman ne diyeyim :)

Ben de hiç hoşlanmam yatağımda başkasının yatmasını, bence haklısınız ama eşinizin tepkisine bakılırsa şimdilik siz bir şey demeyin. İyi bir zamanınızda hassasiyetinizi söyleyin.

Rahatsiz olmaniz normal haklisiniz bende sizin ustunuze bide hijyen takintisi var arabama bile birisi binse inince islak mendille dokunma ihtimali olan heryeri kapi kollarini koltuklari siliyorum.. Yatagima birisi yatsa muhtemelen degistirmeden yatmam.. Dediginiz de dogru sizin birlikte oldugunuz ozel anlariniz paylastiginiz odada bi baskasi hasta bile olsa kalmamali klima istiosa otele gitsin benin icin de buyuk sorun olur kiyameti koparirdim...
Bende baskasinin yataginda yatmam benim ivin cok itici bi durum..

Ayrica surda okuduklarim yuzunden evlilikten iyice sogudum.. Anne baba kardesleri gectim hala amca yenge eniste noluyoda milletin evine gelip rahat rahat takiliyo cozemedim...

benim icin yatak/dösek özel alan degil. beni rahatsiz etmezdi. cocukken annem ve babamin yatagindada yatiyordum aralarina sivisip. Hotel olsun, arkadaslarim evinde olsun bol bol yatdim baska yataklarda. benim yatagimda (pis, kokusmus insanlar haric) bir insanin yatmasi beni sarsmaz.

ömür boyu hic tatail yapmadinizmi... veya yatili misafirlikß

2 aylik evliyiz severek evlendim ama zaten birliktelik kurmakta zorlaniyorum bu daha da kötü yapacak sanki aramızda ki iliskiyi.
Bahane arıyor gibisin. Bu bakış açısı çok abartılı. Evliliğin başında olur da eğer bu durum devam ederse bir uzmana görünmen lazım.

2 aylik evliyiz severek evlendim ama zaten birliktelik kurmakta zorlaniyorum bu daha da kötü yapacak sanki aramızda ki iliskiyi.
Okb olabilir.Bir psikiyatriste gitseniz keşke.Yani yatakta başkası yattı diye zaten zor olan ilişki daha da zorlaşacak gibi geliyorsa okb geldi aklıma.

Ben dert etmezdim. Gün gelicek o seviştiğin yatağa çocukların da gelicek atliycak.
Kocan sorun eldicegini düşünmemiş bundan sonra ona göre davranir

Tamam durumdan hoşlanmaman normal ama yataktan evden soğuman normal değil
Gider bi yatak koruyucu alırsın bi de nevresim değiştirirsin oldu bitti

Özel şeylerin yaşandığı tek yer yatak değildir herhalde evinizde

Babanızın rahatsızlığı nedir, yeni evli olarak eşi bırakıp gitmek abes geldi bana...

Eger aynı sehirdeyseniz ne olursa olsun aksamdan akşama eve dönmeniz lazım...
Babam 6 ayda ikinci kalp krizini geçirdi şehirler arasında 4 saatlik yol var ama çok korkuyorum babamı birakip gidersem birşey olacak diye.

Erkekler çok detaylı düşünmezler eşine kizmamalisin düşünememistir hala kişisinin kabul etmemesi lazım,ben başkasının yatağına oturmam bile cekinirim ve hoş görmem sizin rahatsız olmaniz çok normal ama soğudum falan demeniz abartı olmuş

Ben de bundan hoşlanmıyorum açıkçası. Eşiniz saçmalamış. Hastaysa, uyuyamıyorsa size gelmesin. Siz olsanız ne yapacaktı yine salonda yatmayacak mıydı?

Sizin soğumanız da aranızdaki cinsel problemden kaynaklı belli ki. Zaten sorun yaşıyormuşsunuz. Otele gidince de sadece çarşaf değiştiriyoruz. O yataklar yapılırken nerelerde sürünüyor bilmiyoruz. Bu da bir gerçek. Hala size bahane.

Dis fircam gibi, taragim gibi ne bileyim oyle bir sey yatak ya. Kisisel bir sey. Cook zorunlu olmadikca niye baskasina vereyim. Misafir odasi da varmis. Ev neredeki canim klimasiz uyuyamiyor ? Yaz cok mu sicak kurak geciyor? Kendi evinde de varmiymis klima oyle mi uyuyormus?
Ben hala olsam kabul etmezdim bu teklifi misafir odasinda yatardim. Bunu oncelikle de kendi konforum icin yapardim .
Ayrica gorgu kurallari icabinca evin hanimi yokken o evde kalinmaz. Baska secenek yok mu?
Sen yine evinden soguma da esine bu hassasiyetleri iyi bellet.

Eşinin odayı nezaket sunmasını anlarım da halanın kalkıp odaya kurulması çok garip. Bende bayağı bozulurdum. Eve gittiğinde kocana -ben halayla yatarım sende artık koltuklara sarıl yat de anlasın yediği halı

Bu erkekler bazen gerçtkn anlamıyorlar ya. Kim olursa olsun sizin yatağınzda yatması kadar saçma bişey yok. O zamn paşa bi odayı misafr odası yapıp yatak ve klima koysaymışş

ay ben bu anlayış göster abartma diyenleri okudukca gerçekten şoka girdim boyle bişey nasıl olabilir ya ? asla ama asla abartmıyosun canım bu senin iç camaşırını birinin giymesiyle aynı şey bence.hala da sıcaktı madem evinde oturaydı kurt mu varmiş kıçında da misafir gittigi evin yatak odasina mahremine kuruluyo ben saunada da yatacak olsam böyle bi teklifi kabul etmezdim edep yahu.benim annem bile gelse ben yatagimda yatirmam acikcasi.kaldi ki misafir geldiginde eşim yayak odasinin kapisini kapali tut diye beni sıkı sıkı tembihliyo kazara açık olursa yiyorum fırçayi seninki de bi tuhafmış yani ben ev görmeye gelen misafirlere bile yatak odami gezdirmedim.orası gizli mahzen yasaklı bölge falan degil tamam ama biraz mahremiyet de lazim yani en azindan bu kadinlarin yatak odalarini kendilerine özel birakin yahu bi oranın cılkını çıkarmadığınız kalmıştı ne ayıp.başka birinin yatak odasina mecbur kalmasam girmem,girmem gerekirse bile izin alarak kadinin yaninda girerim

yahu sabahın köründe evden cikiyosunuz aksamin köründe geliyosunuz bu insanlar sizi görmüyo ki zaten evin duvarlarina mi bakmaya gelmisler?saniyorum esiniz de calisiyodur.evde gunduz kimse yokken yatili kalmak nasil bi kafa?madem öyle aksam oturmaya gelsinler bence siz fazla tolerans sagliyosunuz eviniz yok gecen hani olabilir dikkat edin

Acaba biraz obsesiflik mi var sizde? Tamam hoş değil ama serin yeni çarşaf uyuyun herifinizin koynunda nolcak ayol yatak aynı yatak adam aynı adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…