- 29 Temmuz 2018
- 751
- 597
- 18
Esim beni asla anlamadigi için yatagi değiştirme fikri onu çileden cikartir iyice yine de teşekkür ediyorum yorumunuz için sağolunHalanız gitmeden dönmeyin evinize.
Dayımlarda başıma geldi bu durum.Odalarını vermişlerdi yere battaniye serip yerde uyumustumBen de huylanirim bu tür mahrem şeylerden rahatsızlık sebebi benim için de.
Imkaniniz varsa yatağı komple değiştirin.
Eşiniz de böylece bir daha tekrar böyle bir şey yapamaz.
Çaresi var şükür yataktan sogudunuz sadece esinizden değil .
:)) Yine de vermek istemezdim ama daha anlayışlı olacagimdan eminim haklisinizsimdi sen yeni evlisin ya ondan böyle hissediyosun canım hele bi 20 yil geccsin o zaman konuşalım
Tedavi görüyor musunuz?Vajinismus.
Evet hala küçük sikintilar olabiliyor ama bir ayda cozduk şükürTedavi görüyor musunuz?
Esim beni asla anlamadigi için yatagi değiştirme fikri onu çileden cikartir iyice yine de teşekkür ediyorum yorumunuz için sağolun
valla ben bazen kuruyorum, hele ki kışın sıcak sıcak hiç bırakasım gelmiyor. zor da olsa vedalaşıyoruz, içimiz buruk...?? Yatağınızla neden bu kadar duygusal bağ kurdunuz?
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin Allah razı olsun.Eşinizle sağlıklı bir iletisiminiz ve gönlünüzce mutlu olduğunuz bi yuvasına olur inşallah. Güçlü olun kötü niyetle yapmamış.
Yeni yatak almayı düşündüm tabii ama sadece icimden :/ buraya yazmak iyi geldi herifi bunaltip soğutmadan rahatladım sagolun :)valla ben bazen kuruyorum, hele ki kışın sıcak sıcak hiç bırakasım gelmiyor. zor da olsa vedalaşıyoruz, içimiz buruk...
size gelince konu sahibi, sanki eve dönesiniz yok halayı bahane ediyorsunuzburdan öyle duruyor.
Allah vere de adama yeni yatak aldırmasa :)
takılma o kadar,, ben de huyluyumdur. yatağımı paylaşmayı sevmem. paylaşmadım da. ama yaşlı kadıncağız birşey olmaz, elzem durumlarda görmezden gel.Yeni yatak almayı düşündüm tabii ama sadece icimden :/ buraya yazmak iyi geldi herifi bunaltip soğutmadan rahatladım sagolun :)
Ayyyy o bağ başkaaavalla ben bazen kuruyorum, hele ki kışın sıcak sıcak hiç bırakasım gelmiyor. zor da olsa vedalaşıyoruz, içimiz buruk...
size gelince konu sahibi, sanki eve dönesiniz yok halayı bahane ediyorsunuzburdan öyle duruyor.
Allah vere de adama yeni yatak aldırmasa :)
Halamıza hazirlanmis bir misafir odası vardı kendisi tercih etmiş yatak odamızı rahatsız olmasın bir zahmet canım :)Asıl hala rahatsız olmadıysa sorun yok :)
Sonuçta hala o yatakta sadece yatıyor ne olcak ki ama siz
Evet birde öyle bir sıkıntımız var. Balayindan döndük kayinvalidem geldi kaldı üç gün o gitti küçük yeğeni geldi kaldı iki gun daha ikinci ayimiz halası geldi falan. Benim ailemde hiç görmedim duymadım böyle ailemde sasiriyor garipsiyoruz bu durumu eşim de gelmeyin diyemiyor idare neyse ki çalışıyorum zaten akşamdan akşama görüyorum çok rahatsızlık vermiyorBENDE Yen'i evlilere yatılı misafir gitmelerini anlamam. Bi rahat bırakın ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?