Ayıptır biz de de Yen'i evlilere yatılı gitmek.Allah kolaylık versin bacım, umarım herşeyi istediğin gibi okurEvet birde öyle bir sıkıntımız var. Balayindan döndük kayinvalidem geldi kaldı üç gün o gitti küçük yeğeni geldi kaldı iki gun daha ikinci ayimiz halası geldi falan. Benim ailemde hiç görmedim duymadım böyle ailemde sasiriyor garipsiyoruz bu durumu eşim de gelmeyin diyemiyor idare neyse ki çalışıyorum zaten akşamdan akşama görüyorum çok rahatsızlık vermiyor
Teşekkür ederim Allah razı olsunAyıptır biz de de Yen'i evlilere yatılı gitmek.Allah kolaylık versin bacım, umarım herşeyi istediğin gibi okur
Evet birde öyle bir sıkıntımız var. Balayindan döndük kayinvalidem geldi kaldı üç gün o gitti küçük yeğeni geldi kaldı iki gun daha ikinci ayimiz halası geldi falan. Benim ailemde hiç görmedim duymadım böyle ailemde sasiriyor garipsiyoruz bu durumu eşim de gelmeyin diyemiyor idare neyse ki çalışıyorum zaten akşamdan akşama görüyorum çok rahatsızlık vermiyor
Yok yok. İlk defa karşılaştığım bir durum olayın sıcağında biraz da uzakta olmanin verdigi hassasiyetle gerçekten fazla abartmisim aradan biraz zaman geçtikçe özüme döndüm anladım :)Siz evden esinizden sogumaya bahane ariyorsunuuz gibi geldi bana.yada halaya giciksiniz
Eşim de bizi merak ediyorlar duzenimizi oturttuğumuzu iyi olduğumuzu anladikca keserler gelip gitmeyi merak etme diyor. Başımın üstünde yerleri var gelsinler tabi ama zaten sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum akşam 9 da bazen 9 bucukta evde oluyorum eşimle baş başa geçirecek zaman kalmıyor hiçEşinizin evlenmesini bekliyorlardı sanki evli değil de ev arkadasiymissiniz gibi abartmislar :/
Eşim de bizi merak ediyorlar duzenimizi oturttuğumuzu iyi olduğumuzu anladikca keserler gelip gitmeyi merak etme diyor. Başımın üstünde yerleri var gelsinler tabi ama zaten sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum akşam 9 da bazen 9 bucukta evde oluyorum eşimle baş başa geçirecek zaman kalmıyor hiç
Siz vajinusmus olmayasınız sa kim olsun.. bu kadar misafir gider mi yeni evliye??Evet birde öyle bir sıkıntımız var. Balayindan döndük kayinvalidem geldi kaldı üç gün o gitti küçük yeğeni geldi kaldı iki gun daha ikinci ayimiz halası geldi falan. Benim ailemde hiç görmedim duymadım böyle ailemde sasiriyor garipsiyoruz bu durumu eşim de gelmeyin diyemiyor idare neyse ki çalışıyorum zaten akşamdan akşama görüyorum çok rahatsızlık vermiyor
Gerçekten çok ilginç insanlar var. Kardeşinin düğünü için babamın eşinin(annemiz değil) akrabası(daha önce görmemiştik) bir kadın geldi. Akşam yatılacak düğün evi kalabalık, hanımefendi oda da biriyle yatamazmış, tek başına kalacağı oda istedi. Sinir olmuştuk, ay hatırladıkça hala sinir olurum. Kıyamam kardeşim(bir sonraki gün düğünü olacak kızın) sıkış tıkış arkadaşları ile yattı kadın oda da tek yatsın diye. Ben ise komşuya gönderildim bir çocuk bir 3 aylık bebek ile.Hala hastaysa klimasiz yerde yatamiyosa misafircilik oynamasjn o zaman. Ha o sehre hastaneye gitmek icin vs geldiyse sozumu geri alirim. Ama eglencesine geziyosa yeni evli ciftlerin yataginda ... cok abes.
Go home hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?