Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

tamamen kıskançlık olduğunu düşünüyorum

Kv odaya dan diye girmesi .oğlunun belki iş yapıyoz demesi ve kv tekrar sabah sabah olurmu diye karşılık vermesi.
Bence odaya dalmasındaki rahatlığı cekinmemeyi şu konuşmalardan belli.
Bana kv odaya girmesi ne kadar ayıp ve yanlışsa bi oğulunda annesiyle bu şekilde konuşması yanlış ayıp.

O odanıza dan diye dalıyorsa, sizde pay diye cevabını verin ...
Anneciğim.o an müsait olmayabilirdim vs. Tatlı dil ile birdaha yapmaması gerektiğini anlatın.
Ben de fevri sayılmama ama,içimi bayıyor bu "tatlı"cevaplar.
Bununla vazgeçecek mi dersiniz,"aaa bilmiyordum,gelinciğim tatlı tatlı anlattı,anladım"mı der.
"Yumuşak tükürük sakala bulaşır" der büyükler,bazı şeyler duruma göre ciddi bir duruşla söylenmeli...

Yok tek değil, sözlü erkek kardeşi de var. Ama ben evin şuan ilk ve tek geliniyim.
benim gözlemlediğim ilk gelinler çok kıskanılıyor.ben son gelinim.kıskanma olayı yok ama eşim hala onun gözünde bebek.en küçük olunca.oda ayrı sıkıntı tabi

valla muhattap olmayıp eşin çözüm bulması en güzel.net

Kayın validemi çok severim saygı duyarım benim üzerim de ve çocuklarımın üzerinde çok emeği vardır 17 yıllık geliniyim beraber oturuyoruz alt katta yemek içmek yukarıya çıkar isterse yemek yapar ama saygılıdır kızlarına da laf söyletmez ben gene de mesafe saygı saygı hani böyle bir hareketi kaldıramam o ne öyle mahreme saygı duyulmalı bu çocuğunuz bile olsa orası yatak odası giyinik konuşuyor da olabilir içeride bi karı koca var ne demek içeriye kadar girip dışarıyı seyretmek bence uyarın hoş olmadı diye sonuçta kendi de evli kocası var o istermi mahremine girilsin ayıp yaşına göre davranmalı

Senden biraz cekinmeleri gerekiyor.adam yerine koymuyor seni farkinda degilmisin ne bu gevşeklik..

Sizi bir kez çırılçıplak sevişirken yakalasın. Bir daha girmez. Yani sanırım D

Muhabbet ediyorduk demişsiniz. Acaba konuşmalarınızı gülüşlerinizi duydu da mı böyle bir densizlik yaptı? "Sabah sabah iş mi olur kalkın" dediğine göre geç saatlere kadar "tembellik" ettiğinizi düşündü. İnsan sevinir oh ne güzel muhabbetleri bol olsun der. İyilik etmişsiniz yalnız kalmasın diye ama karşılığında terbiyesizlik yapmış. Bence olur da bir daha gelirse kalmaya her şekilde yatarken kapıyı kilitleyin. Mesafenizi de koruyun. Yukardaki bir yoruma da katılıyorum yatıya çağırmayın, kendi evinde kalsın. Bir daha yatıya çağrılmayınca da yaptığının sonucunun ne olduğunu idrak eder belki. Mesafe candır. Yaptığı her şekilde çok çok ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…