tamamen kıskançlık olduğunu düşünüyorumBiz duşa girdik diye; bana o işi mi yaptınız diyen, bizim yatak odamızda eli böğründe bekleyip siz yatın ben ışığı kapatıp kapıyı kapatırım diyen, gece saten gecelik giyiyor musun diye soran, eşim anne sen manyak mısın çıksana odadan dediğinde gülen bir kv var bende. :)
Görümceminde kalır yanı yok.
Biz bunlara kısaca görgüsüz, bilgisiz, rahat tipler diyoruz canım.
Bunlar laftan anlamaz.
Sen en iyisi odanın kapısını kilitle..
Evet, bende öyle düşünüyorum. hamile kaldığıma da hiç sevinmedi. Hatta hamilelik haberimi duyunca; ilk söylediği kelime "olabilir" dedi. :)tamamen kıskançlık olduğunu düşünüyorum
tek erkekmi eşinizEvet, bende öyle düşünüyorum. hamile kaldığıma da hiç sevinmedi. Hatta hamilelik haberimi duyunca; ilk söylediği kelime "olabilir" dedi. :)
Yok tek değil, sözlü erkek kardeşi de var. Ama ben evin şuan ilk ve tek geliniyim.tek erkekmi eşiniz
Böyle bir şey olacağı aklımın ucuna dahi gelmedi çünkü :SKapıyı baştan niye kilitlemiyorsunuz ki ?
Ben de fevri sayılmama ama,içimi bayıyor bu "tatlı"cevaplar.O odanıza dan diye dalıyorsa, sizde pay diye cevabını verin ...
Anneciğim.o an müsait olmayabilirdim vs. Tatlı dil ile birdaha yapmaması gerektiğini anlatın.
benim gözlemlediğim ilk gelinler çok kıskanılıyor.ben son gelinim.kıskanma olayı yok ama eşim hala onun gözünde bebek.en küçük olunca.oda ayrı sıkıntı tabi
Yok tek değil, sözlü erkek kardeşi de var. Ama ben evin şuan ilk ve tek geliniyim.
valla muhattap olmayıp eşin çözüm bulması en güzel.netBen de fevri sayılmama ama,içimi bayıyor bu "tatlı"cevaplar.
Bununla vazgeçecek mi dersiniz,"aaa bilmiyordum,gelinciğim tatlı tatlı anlattı,anladım"mı der.
"Yumuşak tükürük sakala bulaşır" der büyükler,bazı şeyler duruma göre ciddi bir duruşla söylenmeli...
Valla eşimi düşünemedim o durumda,annesi zebani görmüşe dönerdi yüz ifadesi karşısındavalla muhattap olmayıp eşin çözüm bulması en güzel.net
Yapar mı hiç?Niye,o yapmalıydı asıl bunu
O zaman pide söyleseydi,madem herkes aç düşmüş lohusa evine,düşüncesizlerYapar mı hiç?
Anası, babası, kuzenler vs :)
Senden biraz cekinmeleri gerekiyor.adam yerine koymuyor seni farkinda degilmisin ne bu gevşeklik..Günaydın hanımlar,
Başlıkta bahsettiğim gibi oldu ve neye uğradığımı şaşırdım.
6 Aylık evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim. Geçtiğimiz aylarda sabah erkenden ormana gideceğiz diye KV' de de kaldık. Sabah bizi uyandırmak için yattığımız odaya girmişti ama geceden hastaydım da zaten çok kafama takmamıştım.
Bu hafta sonu bize kalmaya geldi. Kp nöbetçi olduğu için evde tek kalmasını ben istemedim ve davet ettim eşimde gitti aldı. Ki her yerde söylerim çok severim kendisini değer veririm. Kaynana gibi hiç görmedim de aslında.
Sabah 9 gibi uyandık ve eşimle muhabbet ediyorduk. Kalkacaktım da zaten. Bir de kış geldi diye yorganı çıkardık ve gece sıcak olduğu için geceliğimi çıkarmışım yere atmışım zıbınla uyuyordum. Sabah pat diye kapı açıldı yok artık dedim neye uğradığımı şaşırdım. Eşimde dan diye niye giriyorsun anne dedi. Noldu dedi kv. Belki işimiz var dedi eşimde. Sabah sabah iş mi oluyor kalkın dedi. Yatağımın yanına kadar geldi. Camın önüne geçti dışarıyı seyretti. Ben öylece kalakaldım. Yorganın altından çıkamadım da yerde geceliğimi gördü birde.
Dün den beri hala etkisinden çıkamıyorum. Evet bir şey yapmıyorduk ki bu çok doğal. Eşime de gün içinde etkisinden çıkamadığımı bir daha gelirse kapıyı kitleyeceğimi söyledim. Kötü niyetle yapmadığını düşünüyorum ama ne olursa olsun patavatsızlıktır bu ve buz gibi soğudum şuan.
Daha önce de bahsetmiştim zaten, görümcem de eve geldiğinde dolaplarımı kurcalardı.
Bir kaç ay sonra doğum yapacağım ve eminim bizde kalacak kv. Belki görümcem de gelecek. O zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten üzerimde doğum yapmamın vermiş olduğu stres olacak birde çocuk ağladı bahanesiyle gece gündüz odama girerse ne yapacağımı inananın bilmiyorum.
Açlığı geçtim. Kardeşime yatak açtığımız odada oturuyorlardı, salon dururken.O zaman pide söyleseydi,madem herkes aç düşmüş lohusa evine,düşüncesizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?