Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

Geceliğin altına zıbın mı giyiyorsunuz?
Çağırmayın yatıya bir daha. Siz acıyıp eve almışsınız o saygı sınırlarını aşmış.

Madem girdin yatagı da topla deseydın hahaa manyak mıdır nedır kaynanam. Yaaa benım oncekı halım her pazar gelırdı bende gecelıkle acardım kapıyı utansında gelmesın dıye ama nerde o surat kendıne gel de ve tavrını bellı et

Ben 1 ay once dogum yaptim kv in zaten gozu vardi yatak odamda her firsatta oraya zorluyodu baktim bebek icin girip cikiyo habire en son girdiginde tersledim artik kapidan döndü mecbur

Olacak iş değil valla.Çat kapı girmeyi bırak,siz çıkmadan gelip kapıyı çalıp seslenmesi bile ayıp.İşte insan böyle şeylerle kredisini tüketiyor.Gelinin insanlık etmiş çağırmış.Onun özel alanına girmeye ne gerek var,huzursuz etmeye ne gerek var.Ben olsam birdaha çağırmazdım net.Lohusalığın da da aynısını yapacağından emin olabilirsin.Emzirirken bide gece yatarken filan hep kitle kapını.

Evde her kim yatılı misafir olursa olsun kapınızı kilitleyin derim. Eşiniz söylenmesi gerekeni söylemiş, kv'niz hem düşüncesiz hem de yüzsüz imiş. Yüz-göz olup canınızı sıkmaya değmez, iki canlısınız siz.Stres yok

Hatta evladınız ayaklanıp tıpış tıpış yürümeye başlayınca da önlem alın. Bıcırıkların ne zaman nereden çıkacakları hiç belli olmuyor

Yatak odası özeldir mahremiyetidir karı kocanın...ama o Doğum sonrası sıkıntıyı bende yaşadım taa ki artık biz yataktayken odaya girip yatağımın üzerine uzanmış bir kv ve eş kişisi dedikodu yapana kadar... bardağı taşırdı artık çok sert çıkıştım eşime. Kv dem asla kızlarının yatak odasına girmez kendi de derdi ayıp diye ama oğulları olunca kimin umurunda ki... aynalı müsait oda varken nedense benim yatak odama girip üstünü başını değiştirir. Hiç bişey yapmasa da o kapı kapalıysa muhakkak açar ben kapatırım

korktuğun başına gelecek maalesef, doğum zamanı benim kv de bizde kaldı ve sabah-gece olur olmadık yok çocuğa bakcakmış kontrole gelmiş yok çocuk ağlamış herşeyde dan dan dan girmeye devam etti günlerce. o anki psikolojiyle insana çok daha sinir bozucu geliyor bu durum. şimdiki aklım olsa ASLA kalmasını istemezdim, Rabbim güc kuvvet versin muhtac etmesin kimseye inşallah nasip olursa ikinci bebeğimde kesinlikle kabul etmicem.
bende çok severim kv’mi aslında ama lohusalıkta çok batıyor insana herşey, ve nolursa olsun bi kapıya tıklamak bu kadar zor olmamalı.
imkanın varsa kendi annen gelsin doğumda, o zaman kv kalmaz. yada baştan konuşun, eşiniz vasıtasıyla. yoksa cinnete yakın bişeyler oluyor insana

Gerçekten rahatsız edici hiç özel hayat kalmıyor mümkün mertebe bebege siz bakın zorda kalmadıkça destek almayın bence bide olaya şöyle bakalım ya sabah siz eşinizle yakınlaşmışken girmiş olsaydı o halde görünce sizi kendi utanmayacak mıydı? Bazen çok sinir oluyorum şöyle kayınvalide ile ilgili şeylere insan bi kapı çalar nezaket göstergesi yahu

Evde kendı annem dahi kalsa kapımı mutalaka kitlerim .

Hatta evde kimse olmasa bile Allah korusun hırsız girer diye yıne yatak odamı kitlerim .

Bir dahakıne önlem alın .. Kv böyle patavatsız olabılıyor..
Konuyla alakasız ama nacizane tavsiye, hırsızdan değil depremden korkun ve oda kapılarınızı kilitlemeyin

Keşke iș başında olsaydınız aklı başına gelirdi kv

Aaah ahh bu kvler bizde eşimle oturuyoruz bi aksam saat 22 civarı. Dış kapıdan şık şık şık sesler geliyo eşimle şaşırdık ne oluyo diye sonra çelik kapı açıldı ve kvnin kafasını gördüm supriiiz diyip damadı ve kızıyla dann diye içeri giriverdiler artı ben tesettürlü biriyim ki damadanin yanında da tesettürü mu hiç bozmam. Yaz günü evde saçım başım açıktı haliyle hiç düşümden girmişlerdi Allah akıl fikir versin. Buzz kesmiştim sinirimden hiç bişey de diyemedim şoktan

Geceliğin altına zıbın mı giyiyorsunuz?
Çağırmayın yatıya bir daha. Siz acıyıp eve almışsınız o saygı sınırlarını aşmış.
Zıbın nedir ben de anlamadım,atletmi ki,biz bebeklerin giydiği içliğe zıbın diyoruz...

Eşiniz bir şey söylemedi mi peki

Evde kendı annem dahi kalsa kapımı mutalaka kitlerim .

Hatta evde kimse olmasa bile Allah korusun hırsız girer diye yıne yatak odamı kitlerim .

Bir dahakıne önlem alın .. Kv böyle patavatsız olabılıyor..
Bence kapinizi kilitlemeyin.

Kv. Deki rahatlıkta pes doğrusu. Kadın odaya dalıp camdan bakmışVerseydiniz bi paket çekirdek eline, canı sıkılmasın camdan bakarken çitleseydiÇüşşş yani.Koyun araya mesafe haddini bilsin.

Iyi olmus iste geceligi gördüğü neden dertleniyorsun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…