Konuyla alakasız ama nacizane tavsiye, hırsızdan değil depremden korkun ve oda kapılarınızı kilitlemeyinEvde kendı annem dahi kalsa kapımı mutalaka kitlerim .
Hatta evde kimse olmasa bile Allah korusun hırsız girer diye yıne yatak odamı kitlerim .
Bir dahakıne önlem alın .. Kv böyle patavatsız olabılıyor..
Tabi,görmediklerini göreceklerdi, bebek emzirilirken,bir daha nerede göreceklerAçlığı geçtim. Kardeşime yatak açtığımız odada oturuyorlardı, salon dururken.
Zıbın nedir ben de anlamadım,atletmi ki,biz bebeklerin giydiği içliğe zıbın diyoruz...Geceliğin altına zıbın mı giyiyorsunuz?
Çağırmayın yatıya bir daha. Siz acıyıp eve almışsınız o saygı sınırlarını aşmış.
Eşiniz bir şey söylemedi mi pekiAaah ahh bu kvler bizde eşimle oturuyoruz bi aksam saat 22 civarı. Dış kapıdan şık şık şık sesler geliyo eşimle şaşırdık ne oluyo diye sonra çelik kapı açıldı ve kvnin kafasını gördüm supriiiz diyip damadı ve kızıyla dann diye içeri giriverdiler artı ben tesettürlü biriyim ki damadanin yanında da tesettürü mu hiç bozmam. Yaz günü evde saçım başım açıktı haliyle hiç düşümden girmişlerdi Allah akıl fikir versin. Buzz kesmiştim sinirimden hiç bişey de diyemedim şoktan
Bence kapinizi kilitlemeyin.Evde kendı annem dahi kalsa kapımı mutalaka kitlerim .
Hatta evde kimse olmasa bile Allah korusun hırsız girer diye yıne yatak odamı kitlerim .
Bir dahakıne önlem alın .. Kv böyle patavatsız olabılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?