- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi Dolunay3536
-
Evet cidden, evi beş dakikalık mesafede birinin kalması çok anlamsız. Başka şehirden gelmiyor.
Akrabalık kriterleri benim için öyle. Bakıma muhtaç olunca kimse beklemeyecek o zaman yardım.
tabi ki mecbir herkes ne rahat arkadaş çocuk yap başkası baksın
Ben kimseye trip felan atmıyorum çocuğuma bakıyolar diye her ay ev alışverişinide yaparım ihtiyaçları olduğunda parada veririm görümcemlede sorunum yok zaten ben görümcemle iyi anlaşırım sadece ben görümceme bak demiyorum zorlamıyorumda çocuğumu ben kaynanama emanet ediyorum bu evliliği kurarken hiç bi faydaları olmadı bari çocuğuma baksınlar oğullarının zeminini zamanında sağlam kursalardı bende bi anne olarak çalışmazdım bende meraklı değilim çocuğumu bi yaşından beri bırakıp çalışmaya
Anlamıyosunuz galiba ben baksın demiyorum yüzünede diyorum sakın kendini mecbur hissetme kızıma bakmakta ben senin özgürlüğünü almak istemem ben kaynanama bırakıyorum diye. Evimde bakıp gitsin demiyorum demedimde yazmadımda . Sabah kalkıp direk kaynanamlara gidiyolar. Bu arada görümcem genç değil 45 yaşında bekar
Ne kadar saçma bir mantık, o zaman zemini sağlam bir eş bulacaktınız. Artık o ne demekse :)
Peki kaynananız mecbur mu çocuğunuza bakmaya?
En sevmediğim olay vallaÇok şikayet eden otursun çocuğuna kendisi baksın zaten.
Bende gayet rahatsız olurdum ki böyle bi durum çocuğum olunca benim de başıma gelebilir, belli eder ve iki üç günden fazlasına lafımı söylerdim, görümcenle aran iyiyse kayınvalidene söyle kızını gündüz yanına çağırıyorsa gece de yanına alsın bi zahmet. Gündüz orda durup akşam sizin çocuğunuzla eşinizle baş başa vakit geçireceğiniz zamanda yanınızda olması ne alaka!
Hanımefendi her ne kadar rahatsız olsanız da çocuğunuza bakıyor,kız sırf sizin çocuğunuza bakmak için dünya yol tepip geleceğine evinizde kalsın ne olmuş ki...yazık degilmi sabah erken saatte yola düşüp gelecek bı de akşamın bir vaktinde yola düşüp gidecek... Azıcık vicdan yaa... O kadar gelmesin istiyorsanız siz çocuğunuzu sabah bırakıp akşam alın madem...hem yazık kizcagizin da arkasından böyle konuşulmaz...l
Gece kalıp sabah kv de mi bakıyor çocuğunuza?
Yalnız zaten gündüz kayınvalideme gidiyorlar diyor zaten konu sahibine akşamları çocukla geliyorlarmış anladığım kadarıyla
O durumu bilemiycem ben ilk mesajiniza istinaden yazdim... Demek ki gece gece kp ile başbaşa kalmaya çalışıyor zarSiz benim yazdıklarımı okumuyosunuz galiba ben zaten görümcemi buraya çağırmıyorum kaynanam bana beş dk uzaklıkta ben normalde kızımı sabah götürüp akşam alıyordum şimdi kaynanamın isteği üzerine görümcem ben işten geldikten sonra akşam bize kalmayaa geliyo sabah kaynanamlara gidiyolar benim evde bakma giibi bi durum yok
Yazık kızcağıza. Hem gencecik yaşta yeğenine bakmak için tüm özel hayatından fedakarlık yap, siz maddi olarak zorlanmayın diye gün boyu çocuk bak birde üstüne istenme. Bende yengem ilk yeğenime hamileyken abimlerde kalıyordum çünkü abim gece geç saate kadar çalışıyordu bir nevi yengeme yoldaşlık yapıyordum hamileyken ne olur ne olmaz diye ve hiç mutlu değildim zira kendi hayatımı yaşayamıyordum. O yüzden emin olun görümceniz de çok memnun değildir tüm gün evde bebek bakmaktan.
Üstelik Benim yengem bana gayet misafirperver yaklaşıyordu
Kaç yaşında görümce?
O durumu bilemiycem ben ilk mesajiniza istinaden yazdim... Demek ki gece gece kp ile başbaşa kalmaya çalışıyor zarne diyeyim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?