Yatılı görümce

Evet cidden, evi beş dakikalık mesafede birinin kalması çok anlamsız. Başka şehirden gelmiyor.
Akrabalık kriterleri benim için öyle. Bakıma muhtaç olunca kimse beklemeyecek o zaman yardım.

Ahaha baktığı çocuğundan yardım istiyor torunundan değil ki, ninesine dedesine minnet gösteren torun milyonda birdir herhalde , isterlerse anasından babasından çok baksınlar.
Neyse herkesin ailesi kendine, her dinamik farklı.

Yazık kızcağıza. Hem gencecik yaşta yeğenine bakmak için tüm özel hayatından fedakarlık yap, siz maddi olarak zorlanmayın diye gün boyu çocuk bak birde üstüne istenme. Bende yengem ilk yeğenime hamileyken abimlerde kalıyordum çünkü abim gece geç saate kadar çalışıyordu bir nevi yengeme yoldaşlık yapıyordum hamileyken ne olur ne olmaz diye ve hiç mutlu değildim zira kendi hayatımı yaşayamıyordum. O yüzden emin olun görümceniz de çok memnun değildir tüm gün evde bebek bakmaktan.

Üstelik Benim yengem bana gayet misafirperver yaklaşıyordu

Ne kadar saçma bir mantık, o zaman zemini sağlam bir eş bulacaktınız. Artık o ne demekse :)

Peki niye sizde kaldığını sordun mu

Ne kadar saçma bir mantık, o zaman zemini sağlam bir eş bulacaktınız. Artık o ne demekse :)

Hem çocuğa bedava baksınlar, hem evimde kalıyorlar diye şikayet edilsin. Sanki evlenirken adam mühendis profesör falandı da evlendikten sonra düz memurluğa geçti zemin sorun oldu.

Görümcem bakmıyo zaten akşam geliyo 9 gibi sabah kızom kalkınca gidiyolar bende anlamıyorum. Gecede yanına almıyo kayınvalidem bu sefer başka yere yolluyo kalsın diye kaynımgile yada diğer evli görümceme...bizde bahane var ondan yolluyo...

Siz benim yazdıklarımı okumuyosunuz galiba ben zaten görümcemi buraya çağırmıyorum kaynanam bana beş dk uzaklıkta ben normalde kızımı sabah götürüp akşam alıyordum şimdi kaynanamın isteği üzerine görümcem ben işten geldikten sonra akşam bize kalmayaa geliyo sabah kaynanamlara gidiyolar benim evde bakma giibi bi durum yok

BAKmaya gelsinde kalmak nedir ya .. Bn olsam bende sinr olurdum. Eşin annenle konuşsun kardeşim rahat edemiyo bizde çocuğu size bırakalım de. Kaynanaya harçlık babında her ay belli bi miktar para verin. Yoruluyordur kadın biraz yüzü güler.

O durumu bilemiycem ben ilk mesajiniza istinaden yazdim... Demek ki gece gece kp ile başbaşa kalmaya çalışıyor zar ne diyeyim ki...

Cnm benim bende birşey demşyorum zaten vende iyi karşılıyorum oturup konuşuyoruz ben ona çocuğuma bak demedim hiçbirzaman o kendi akşamdan bize gelip kalıyo ben evdeyken gündüz geziyo yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…