Yatılı görümce

Konu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek
Senin gibi görümce düşman başına.. evlerden ırak
Görümcem yok yengemle iki arkadaş gibi olduğumuz için çok isterdim görümcem olmasını ilk defa iyikide yok dedim senin yazdıklarını okuyunca
Sen bu şekilde geline ne kalmış falan deyip sanki abin o evin sultanida yengen kölesiymiş gibi konuştuğun ve düşündüğün sürece aslaaa yengenle aran düzelmez ki ben olsam evime sokmam bu düşüncedeki insanı..
Bir kadın evlenince kocasindan çok daha fedakarlık yapıyor aile iş çocuk ev konusunda kısacası her konuda şimdi sen kalkıp geline ne dersen haksızlık olmaz mı?
Ayrıca erkekler misafir severler neden sevmesinlerki,misafirin yemeğini temizliğini hizmetini yapan erkek mi kadın mi? Bir çok erkek bir bardak kaldırmıyor sofradan..gelini bu kadar takacagin yerde abine az biraz ev işi öğret daha faydalı olur..gerçi sen abinin yengene yardım ettiğini duysan kiyameti koparirsin gelin abime iş buyuruyor diye..
Konu sahibinin de hizmet yemek temizlik hep ondadir muhtemelen ve konuşma hakkı yok öyle mi hı hıı!!

Aynısı benimde başıma geldi. Tek farkı ben başka şehirde memur olduğum için kurulu bir evim vardı. Düğün oldu, görümcem eşinide aldı eşimin yaşadığı eve yerleşti. Ve benim bundan haberim yok. Ben o şehre gittiğim zaman o kocasının akrabalarına gezmeye gidiyormuş. Ben işe dönünce geri geliyormuş. Daha sonra eşimin akrabalarından duydum beraber yaşadıklarını. Kadının kocasının canına minnet herşey bedava nasıl olsa. Şimdi biz boşanıyoruz. Onlar hala o evde. Birde dedikodumu yapıyormuş memur oldu bir tarafı kalktı diye. En kötüsü eski eşimin beni aptal yerine koyması.

Bir an önce konuşun. 3 yıl idare edip sonraki gün konuşsanız o zaman kötü olursunuz, çektiğiniz yanınıza kalır. Eşiniz önce konuşsun

Ben anlamadım evlenmeden önce nerde oturcaklari belli değil miydi , hiç çeyiz eşya alışverişi de mi yapmadılar kayınvalidn böyle nasıl kız evlendirdi , önceden konuşuldu mu sizde kalcaz diye ,şimdi pat diye ev tutulmaz ki bunun bir sürü masrafı var nişanlılık döneminde naptilar acaba

Belliki enişte çulsuzun taki maaşı bekliyolardır ne dersiniz ?
Evlenmeyecek o zaman? Evlenip başkasının evine çöreklenmeyecek? Zavallı gelin, sizden cok çekmiş belli size sizin gibi biri düşer inşallah

ay bu da çok fenaymış. bu olaydan dolayı mı boşanıyorsunuz? görümcenin ve kocasının eli armut mu topluyor? neden size yerleşmişler

Yemin ederim şu memur oldu değişti lafına ifrit oluyorum. Aynı muhabbet bana da döndü ki hala dönüyordur arkamdan. Bir kere ağzımı açıp şöyle oldu böyle kazandım şöyle puan aldım dememişimdir. Ama karşıda ki neyin ezikliğini yaşıyorsa

Yeni iş durumu olunca muhtemelen işten çıkarılma vs korkuları var gibi.
Ondan beklediklerini düşünüyorum, ama makul değil.

eşyaları zaten memlekette hazir sadece kiralik ev bulup esyalarini getirecekler olay aslinda bu kadar basit ama herkes 3 maymunu oynuyor

Bunlara 2 bilezik de mi takılmadı. Maaş bekleyene kadar onları bozdurup ev kiralasalar ya

Gerçekten sinir bozucu. Eşinizin sizi aptal yerine koyması daha sinir bozucu.

Bence eşler işe gidince görümcenize kahvaltı ederken kadın kadına muhabbet eder gibi, siz sorun. Canım ne düşünüyorsunuz ev kiralama konusunda, bir an evvel tutsak, siz de rahat edemiyorsunuz burada filan deyin.

Kurulu düzen olmadan niye evlenmişler ki ? Yüzsüzlüğün daniskası

İşleri güçleri yokken evlenmeyeceklerdi o zaman. Evlerini açarlarken bu kadar uzun süreli olacağını bilmedikleri de ortada. Evet ev hakkındaki düşüncelerini de söylemek zorundalar. Ev bakıyoruz henüz içimize sinen bir ev bulamadık kusura bakmayın vs diyebilirlerdi en azından ama umurlarında değil. Olay görümceyi sevip sevmemek değil. Ben de her şeye gereksiz ve saçma bir şekilde muhalefet olanlara tilt oluyorum

ay bu da çok fenaymış. bu olaydan dolayı mı boşanıyorsunuz? görümcenin ve kocasının eli armut mu topluyor? neden size yerleşmişler

Ufak tefek konular vardı, ama ben takmıyorum. Bu durumu ben akrabalarının evinde, akrabaları bahsedince öğrendim. Bana nasıl söylemezsin diye tepki gösterince söyledim sen unutmuşsun dedi. Sonra özür dilek yerine onları savununca onlarda sen kim köpeksin havalarına girdiler. Konu büyüdü aileme yansıdı. İş boşanmaya varınca gelin edepsiz gelin şirret dediler. Bütün ailesine kadın ve kocasının orada kalması normal, benim tepkim anormal geliyor. Görümcenin kocası halinden Memnun.onlara göre eşim yalnız olduğu için, asıl amaç beleş hayat.

Görümcen geldi kız koş

Konuyu okuyunca aklıma geldi.
Şimdinin popüler yazarlarından biri, çok eskiden bir devlet işinde çalışıyor. Küçük bir yer. Kurumun yanında lojman var. Adam sevdiği kızla kaçarak evleniyor ama gidecek yerleri yok. Lojmanda kalan ast personelden birinin evine gidip diyor ki "abla, durumunuz bu, bizi biraz idare et." Kadın tamam diyor. Lojmanın bir odası bunların, diğer odası onların oluyor. Birkaç ay öyle yaşıyorlar. İlk ağızdan duyunca ağzım açık kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…