Senin gibi görümce düşman başına.. evlerden ırakKonu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek
E canım ya (sizin tabirinizle) psikopat olacaksın yada buraya gelip görümce konusu açıp ağlayacaksınHepiniz psikopatsiniz yemin olsun
Evlenmeyecek o zaman? Evlenip başkasının evine çöreklenmeyecek? Zavallı gelin, sizden cok çekmiş belli size sizin gibi biri düşer inşallahBelliki enişte çulsuzun taki maaşı bekliyolardır ne dersiniz ?
O zaman siz de eşinizin yanına gidip onların duymaması gereken sesleri cikairn onlar rahatsız olsun :)Esim her zaman erken yatar ama ben duymamam gereken sesleri duyuyorum maalesef
Aynısı benimde başıma geldi. Tek farkı ben başka şehirde memur olduğum için kurulu bir evim vardı. Düğün oldu, görümcem eşinide aldı eşimin yaşadığı eve yerleşti. Ve benim bundan haberim yok. Ben o şehre gittiğim zaman o kocasının akrabalarına gezmeye gidiyormuş. Ben işe dönünce geri geliyormuş. Daha sonra eşimin akrabalarından duydum beraber yaşadıklarını. Kadının kocasının canına minnet herşey bedava nasıl olsa. Şimdi biz boşanıyoruz. Onlar hala o evde. Birde dedikodumu yapıyormuş memur oldu bir tarafı kalktı diye. En kötüsü eski eşimin beni aptal yerine koyması.
Yemin ederim şu memur oldu değişti lafına ifrit oluyorum. Aynı muhabbet bana da döndü ki hala dönüyordur arkamdan. Bir kere ağzımı açıp şöyle oldu böyle kazandım şöyle puan aldım dememişimdir. Ama karşıda ki neyin ezikliğini yaşıyorsaAynısı benimde başıma geldi. Tek farkı ben başka şehirde memur olduğum için kurulu bir evim vardı. Düğün oldu, görümcem eşinide aldı eşimin yaşadığı eve yerleşti. Ve benim bundan haberim yok. Ben o şehre gittiğim zaman o kocasının akrabalarına gezmeye gidiyormuş. Ben işe dönünce geri geliyormuş. Daha sonra eşimin akrabalarından duydum beraber yaşadıklarını. Kadının kocasının canına minnet herşey bedava nasıl olsa. Şimdi biz boşanıyoruz. Onlar hala o evde. Birde dedikodumu yapıyormuş memur oldu bir tarafı kalktı diye. En kötüsü eski eşimin beni aptal yerine koyması.
eşyaları zaten memlekette hazir sadece kiralik ev bulup esyalarini getirecekler olay aslinda bu kadar basit ama herkes 3 maymunu oynuyor
İşleri güçleri yokken evlenmeyeceklerdi o zaman. Evlerini açarlarken bu kadar uzun süreli olacağını bilmedikleri de ortada. Evet ev hakkındaki düşüncelerini de söylemek zorundalar. Ev bakıyoruz henüz içimize sinen bir ev bulamadık kusura bakmayın vs diyebilirlerdi en azından ama umurlarında değil. Olay görümceyi sevip sevmemek değil. Ben de her şeye gereksiz ve saçma bir şekilde muhalefet olanlara tilt oluyorumYani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
İllaki gidecek bu adamlar temelli yerleşmediler ya
Evinizi açmış bi iyilik etmişsiniz bari arkasında durun.
Hem ne malum karı koca kendi aralarında bi plan yapıp ev aramadıkları illa size yayın mı yapacaklar ne düşündüklerini.
Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi
ay bu da çok fenaymış. bu olaydan dolayı mı boşanıyorsunuz? görümcenin ve kocasının eli armut mu topluyor? neden size yerleşmişler
Görümcen geldi kız koşYani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
İllaki gidecek bu adamlar temelli yerleşmediler ya
Evinizi açmış bi iyilik etmişsiniz bari arkasında durun.
Hem ne malum karı koca kendi aralarında bi plan yapıp ev aramadıkları illa size yayın mı yapacaklar ne düşündüklerini.
Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?