- 26 Ağustos 2020
- 391
- 179
- 18
KONu sahibinin kocasıda pasif pasif durmasın yol göstersin o zman adam halinden memnunEvlerinde kaldıkları yenge hanımı adam yerine koyup bi açıklama yapabilirler derim. Maaş beklerken a,b,c planlarıda yapılmalı değil mi? Hangi semtte ev tutulacak,tahminen ne kadar sürecek,bu süre kendilerine uyar mı uymazsa başka nasıl bir yol izlenecek.
ben biraz dertlerimden bahsedeyim de sevsin o zaman beniii
SEvdim seniii"Burasığ ağğbimin eviiiğğ" mottolu görümcelerden herhalde kendisi.
Orasığğ aabisinin evi taam mı Yaban, yenge kim hea? O kim annıyo musuğn?
Çünkü adamı bağlayan pek fazla bir şey yok. Evin yemeği,temizliği,bulaşığı,çamaşırı,ütüsü onun üzerinde değil.4 kişinin yemeği bulaşırı çamaşırı ütüsü vs. mevcut.Kendi kız kardeşi olduğu için belki de durum böyledir. Konu sahibinin kardeşi böyle bir durumda kalsaydı acaba yine böyle “aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın” modunda takılabilir miydi?KONu sahibinin kocasıda pasif pasif durmasın yol göstersin o zman adam halinden memnun
Ayy bayilazaam bende aynı hakka sahip olarak size yorum yapiyorum ama siz kimsinizden öteye geçemeyeceksiniz belli muhteşem fikrinizi savunmak için.Bende onu diyorum işte bende bu hakkıma dayanarak yorum yaptım siz kimsiniz
Siz kimsnzAyy bayilazaam bende aynı hakka sahip olarak size yorum yapiyorum ama siz kimsinizden öteye geçemeyeceksiniz belli muhteşem fikrinizi savunmak için.
Aman şimdi birde kusasiniz gelir sizin mazallah, gideyim ben en iyisi haklısınızSiz kimsnz
Ötede bayılır mısınız rica etsem toz kalkıyor
SEvdim seniii
Aman kardeş burada gelincikler çok üstüne çullanırlar şimdiValla bilemiyorum ki ben ablama gidince üç ay da kaldım çok ısrar ederdi ben rahatsız olurdum . Anne babam geldi temmuzda ağustosa kadar kaldı . Eşim de çok fazla ısrar etti kalsınlar diye. Kayınvalidem de gelse seve seve çok seve seve ağırlarim niye rahatsız oluyorsunuz ki
Gerdeğe de sizin evde mi girdi bunlar
Siz rahat edemiyorsunuz tamam da onlar nasıl rahat ediyor? 1 aylık evli bu adamlar hiç fingirdemiyor mu ayoltövbeler olsun bu nasıl iş
Görümceniz inşallah cinsellik bölümüne abimle yengem evdeyken mutfakta seviştik diye konu açmıyordur
Aynı zamanda kusası gelen arkadaş mıydıAman şimdi birde kusasiniz gelir sizin mazallah, gideyim ben en iyisi haklısınız
kıskandımm yavv sevmesinler seniii .sitenin eski kulağı kesikleri sevsin sadece valla çokk kıskandım bakkkk"Nolursun bana bulaşma aplamm, senle baş edemem" sevmesi bu, nerede görsem tanırım.
Gerdeğe de sizin evde mi girdi bunlar
Siz rahat edemiyorsunuz tamam da onlar nasıl rahat ediyor? 1 aylık evli bu adamlar hiç fingirdemiyor mu ayoltövbeler olsun bu nasıl iş
Görümceniz inşallah cinsellik bölümüne abimle yengem evdeyken mutfakta seviştik diye konu açmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?