- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Çeneni kapat ve konumdan uzaklaşgeldi gene millete saldırmaya.
Eltiniz nasıl bakıyor bu işe o da önemli. Ama samimiyet yoksa kalmaya da gerek yok bence, erkekler bunu düşünemiyorlar çok fazla.Eltimde yatılı kalmak istemiyorum eşim zorla götürüuorrrrr 1 gece bari kal diyor stres yaptım rahat edemeyeceğimi biliyorum neden kalmak zorundayım kalacak o kadar çok yer var ki mesele başkasında kalmak olsa off nasl geçecek bugün kadinla ortak bir yönüm yok önceden samimiyetim yok eşime sinir oldum tatili mi bok edecek nasıl geçer ya koca bir gün
Kadın cok dindar sohbetmiz bir değil yanında rahat giyinemem uzun elbise almam lazım belkide ayrı ayrı evlerde yatıcaz kızlar erkeler ayrı daralıyorm gitmedenNiye ön yargılısın kadını tanımıyorsun tanış belki kaynaşırsınız. Bir şans ver bence.
Sadece düğünde gördüm bir kez ısrarla gel gel kal diyor hadi geldim kalmak neEltiniz nasıl bakıyor bu işe o da önemli. Ama samimiyet yoksa kalmaya da gerek yok bence, erkekler bunu düşünemiyorlar çok fazla.
İyi sen köşede oynakonu herkese açık ister yazarııım ister yazmam paşa gönlüm bilir
Beynin olsa bu yorumu yapmazsn ordan bakınca eltime bayılıyor gbi mi görünüyormEltiye sabır ve kolaylıklar diliyorum, sizinle geçirmek zorunda kalacağı koca birgün için.
Beynin olsa bu yorumu yapmazsn ordan bakınca eltime bayılıyor gbi mi görünüyoEltiye sabır ve kolaylıklar diliyorum, sizinle geçirmek zorunda kalacağı koca birgün için.
CoğunluklaHayatınız boyunca hep rahat olduğunuz şeyleri mi yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?