- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Pintilik ten değil kardeşiyle vakit gecirmek istiyormuş ama ben istemiyorumBence kocan pintilik yapiyor. Cek restini yap otel rezervasyonunu. Goster gununu kocana.
Kadın yeaaaaHarcamadğmı ne biliyorsn halen beyninin etini yiyorum
:) kocam bana tapıyor tatlım merak etmeO zaman Allah eşine sabır versin seninle yaşamak eltide kalmaktan zordur. Onunla bir gün geçerde seninle bir ömür geçmez.
Adamın inadı tuttuKalmayın madem.
Kalın o zaman.Adamın inadı tuttu
Eltinizin dindarlığı kendine . Siz yine olduğunuz gibi takılın.Kadın cok dindar sohbetmiz bir değil yanında rahat giyinemem uzun elbise almam lazım belkide ayrı ayrı evlerde yatıcaz kızlar erkeler ayrı daralıyorm gitmeden
Kocam gidince bnde mecbur gıtcem adamı inanından kıramadımValla akrabadan daha yakın bi ablam var, hacıdır, onun yanına giderken "çok dinci ne giycem şimdi kapalı giyinmem gerekecek" diye düşünmedim hiç. Normalde zaten misafirlikte jartiyerle oturmuyorsanız kimse size vışşş demez. Hayır gitmek istemiyorsanız gitmeyin de bahaneniz olmamış bi daha düşünün
Tamam o zaman o kalsin kardesiyle sen git oteline. Hic sevmem milletinde evinde.Pintilik ten değil kardeşiyle vakit gecirmek istiyormuş ama ben istemiyorum
Eltimde yatılı kalmak istemiyorum eşim zorla götürüuorrrrr 1 gece bari kal diyor stres yaptım rahat edemeyeceğimi biliyorum neden kalmak zorundayım kalacak o kadar çok yer var ki mesele başkasında kalmak olsa off nasl geçecek bugün kadinla ortak bir yönüm yok önceden samimiyetim yok eşime sinir oldum tatili mi bok edecek nasıl geçer ya koca bir gün
Oynamayı bilmeyen kız yerim dar demiş. Yerini genişletmişler yenim dar demiş.Eltinizin dindarlığı kendine . Siz yine olduğunuz gibi takılın.
:) kocam bana tapıyor tatlım merak etme
Eltinizin dindarlığı kendine . Siz yine olduğunuz gibi takılın.
Eski konularını bilmiyorum ama yorumlar arasında eltisinin dindarlığına değinince sebebin bu olduğunu düşündüm.Sorun dindarlık değildi yanlış hatırlamıyorsam sevgili kocası özellerini hep dökmüş kardeşine oda eşine derken, k.s görüşmek istemiyordu.
Nasıl aşırı mesela neler yapıyorlarBunlar türünün farklı versiyonu aşırılar
YaniNasil olsa gideceksin hic burdakilerle kavga etme
Kocana kapa ceneni gelmiyorum diyebiliyor musun? Diyebilseydin helal olsun derdik
Ama sen kocana agzini acamayip bunun sinirini buradan cikariyorsun da kimse senin tirmalama tahtan degil
Kadın cok dindar sohbetmiz bir değil yanında rahat giyinemem uzun elbise almam lazım belkide ayrı ayrı evlerde yatıcaz kızlar erkeler ayrı daralıyorm gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?