- 18 Şubat 2018
- 13.451
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.016
- 598
- 44
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Harcamadğmı ne biliyorsn halen beyninin etini yiyorumEşinize sözünüz geçmiyor ama 5dk sonra burda herkese car car laf edeceksiniz. Bu enerjiyi eşinize saklarsanız sorununuz çözülür.
Tam sana yakışır yorumlar.Beynin olsa bu yorumu yapmazsn ordan bakınca eltime bayılıyor gbi mi görünüyorm
Uza beEşinizin eltinize ne gibi bir garezi var da kadınla sizi aynı ortama sokmaya çalışıyor? İnsan düşmanına yapmaz ya bunu
Yazma o zaman madem leşse şeker mi verdim sana gel gel diye:)) hem beğenmiyo hem yazıyorTam sana yakışır yorumlar.
Ağzın, zihnin her şeyin leş.
Bir geceden bir şey olmaz idare et. Ben de açık biriyim dindar arkadaşlarım var. Önemli olan ortak paydada buluşabilmek.Kadın cok dindar sohbetmiz bir değil yanında rahat giyinemem uzun elbise almam lazım belkide ayrı ayrı evlerde yatıcaz kızlar erkeler ayrı daralıyorm gitmeden
Bunlar türünün farklı versiyonu aşırılarBir geceden bir şey olmaz idare et. Ben de açık biriyim dindar arkadaşlarım var. Önemli olan ortak paydada buluşabilmek.
Eltimde yatılı kalmak istemiyorum eşim zorla götürüuorrrrr 1 gece bari kal diyor stres yaptım rahat edemeyeceğimi biliyorum neden kalmak zorundayım kalacak o kadar çok yer var ki mesele başkasında kalmak olsa off nasl geçecek bugün kadinla ortak bir yönüm yok önceden samimiyetim yok eşime sinir oldum tatili mi bok edecek nasıl geçer ya koca bir gün
Öfff bi bitmedinizerkek olsa klavye delikanlısı derdim. çevresinde çıkarmadığı siniri burda çıkarmaya çalışıyor.
Ne alaka yaEltinle aynı yatakta mı yatacaksın?
Bende öyle nefret ederim her ikisinden de tatıle gidiyorz evetNiye eltinizde kalacaksiniz? Baska sehire tatile mi gidiyorsunuz? Sebepsiz yere evimde kalinmasindan ve kalmaktan nefret ederim
Ne alaka ya
Bence kocan pintilik yapiyor. Cek restini yap otel rezervasyonunu. Goster gununu kocana.Bende öyle nefret ederim her ikisinden de tatıle gidiyorz evet
Eltimde yatılı kalmak istemiyorum eşim zorla götürüuorrrrr 1 gece bari kal diyor stres yaptım rahat edemeyeceğimi biliyorum neden kalmak zorundayım kalacak o kadar çok yer var ki mesele başkasında kalmak olsa off nasl geçecek bugün kadinla ortak bir yönüm yok önceden samimiyetim yok eşime sinir oldum tatili mi bok edecek nasıl geçer ya koca bir gün
Evinde yatıya kalmak istemiyorumE kendin yazmışsın eltimle kalmak istemiyorum diye.
O zaman Allah eşine sabır versin seninle yaşamak eltide kalmaktan zordur. Onunla bir gün geçerde seninle bir ömür geçmez.Harcamadğmı ne biliyorsn halen beyninin etini yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?