- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.205
- 158
- 39
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Hayır şunu diyorum tabi ki kendince haklı olabilir ufak çocuğu da var ama karşı taraf da mecbur kalmış olabilir.bi de asistanlığını yapmamı istiyor bayılazaaammtamam tamam sensin :)) biz hepimiz misafir düşmanıyız :))
İçimden bir ses diyor ki; çocuğun niyeti bir gün kalıp gitmekken, misafir delisi eşiniz çocuğa, "gelmişken bir kaç gün daha kal" dediği için kalıyor olabilir, eşinizde bunu söyleyecek potansiyel var.Keyfen kaliyo okulu dondurmaya geldi okul farklı şehirde daha gitmedi oraya bir gün dedi hala kaliyoe bizde anlamadik
Gece birde sesten dolayı milleti rahatsız etmek ayıp bence demişsinizYok bina on beş yıllık ve aşırı ses oluyo banyo yaparken nedense yalıtım çok kotu üst kat banyo yapınca bile baya duyuluyor .. ses. Gidiyo banyo yapmak değil gece birde sesten dolayı milleti rshstdiz etmek ayıp bence
İyi de 1 günde işini halledip dönebilirdi,ama 3 gün olmuş hala işini yapmak için bir girişimde bulunmamiş.Ve ne zaman bulunacağı da meçhul.Bu suistimaldir.Hayır şunu diyorum tabi ki kendince haklı olabilir ufak çocuğu da var ama karşı taraf da mecbur kalmış olabilir.
Kendimle ilgili söylerken de ben de çok yorgun oluyorum ama evime gelene ağız burun etmedim diyorum.
Gelen çocuğun her şeyi batıyor konu sahibine istemediği için olabilir istemeyebilir ama kendi kardeşi de olabilirdi yani.
İhtiyacı olan insana da yardımcı olunur haa ben yapıyorum bana madalya takın demedim.
Herkes kadına destek veriyor o gazla akşam kovsun çocuğu evden herhalde herkes bi rahatlar.
Valla ben normalde misafir severdim ama dıdımın dıdısını değil tabiki. Şimdi bebek varken kimse kalmasın bizde istiyorum çünkü zaten bebekle rahat olmuyor. Mesela benim bebeğim çok meme düşkünü, salonda otururken birden memeyi açıp emmeye falan başlıyor, ben rahat biriyim çok yabancı biri olmadığı sürece kadın/erkek farketmez yanında emziririm. Siz de böyle konularda sıkıntı çekmeyin bence biraz rahat olun, belki çocuk kendisi rahatsız olup giderÇocuk gidicem demiyonus eşimde ne yapsak bahane bulsak demeye başladı
Mutlu musunuz bu durumdan?Bütün yaz hafta içi çalışıp hafta sonları misafir ağırladım. 2 haftadır da kaynanam ve kaynım bende.. Sizin kadar tepki göstermedim herhalde
Çocuk tabi ki gider 1-2 gün sonra. Demek ki mecbur kalmış size gelmiş. Bu kişi sizinde kardeşiniz olabilirdi.
Yoruluyorsunuzdur muhakkak ama hepimiz aynıyız hem çalışıp hem evde iş güçle uğraşıp misafir ağırlıyoruz.
Başka misafir gelecek(sizin arkadaşınız) ne zaman gidiyorsun desin.Çocuk gidicem demiyonus eşimde ne yapsak bahane bulsak demeye başladı
Kız isteme durumları var ne yapayım niye geldiniz mi diyeyim.Mutlu musunuz bu durumdan?
Keşke gelmeseler falan da mı demiyorsunuz içinizden?
Komşular sormaya başladı genç erkek eve girip çıkıyor desin. Bu ne ya? Ahlak nerede kaldı? Genç adam gezmeye gelmiş dalta.ak yıkanıyor ediyor ne bu ya ıyyy midem bulandı. Daha da gitmiyorsa babasına söylesin kocanız karıma ayıp oluyor diye.Başka misafir gelecek(sizin arkadaşınız) ne zaman gidiyorsun desin.
Eşinize iş yaptırın mesela yemek yapsın, büyük misafir olunca işten erken gelsin. Geleceklerinin öneri Akşam oturun sarma sarın beraber, temizliği ona yaptırın bakalım o zaman herkese zırt pırt ooo gelin diyor muDaha önce konu açmıştım bebeğim küçük 4 kişi 4 5 gün yatılı kaldı diye ev müsait değildi şimdi taşındık ev müsait üç artı Bir ama ben yatılı misafir sevmiyorum Zaten bütün gün oturmuyorum yoruluyorum ev işi bebis vs ..
Birde yatılı misafir zor rahat edemiyorsun bı kere evinde .. neyse bu seferde gelen tek kişi ama skldm Cidden. . bir gün kalıp gideceğim demiş üç gündür bizde eşimin akrabası 21 yaşında genç bekâr oğlan .. Eve yerleşti ssnki banyoda lifi dış macunu vs koymuş duruyor geçen gece birde banyo yaptı ev ses yalıtımı kötü bütün komşular duyuyorlar banyo sesini ve yatak odası yanında banyo ve su sesinden uyunmuyo .. eşim demiş yap çekinme çocuk bı iki sene öncede gelip 4 gün kalmıştı 4 gün hergun banyo yapmıştı ben olsam cekinirdim başkasının evinde .. birde karo koca çiftin yanında bı hafta tek klmazdim asla .. evi çok uzak şehirde okulu dondurcaakmis ondan gelmiş okulu başka şehirde buraya uçakla geldi ee bugünde gitmiyor haftasonu okul kapalı degilmidir üniversite haftasonuda bizde kesin ..
Gerçekten yoruldum artık misafir çekmekten istemiyorum kardeşim yatılı misafir sevmiyorum
Eşime dedim bir gün kalacaktı hani üç gündür bizde bende bilmiyorum diyor ee ne kadar daha kalacak bizde bilmiyoruz . Ve sinir olmaya başladım.. çocuk iyi biri sorun yok tek sorun benim rahat edememem .. uyuyamıyorum bile gece doğru düzgün kaç gündür Zaten benim oğlan yedi aylık gece sürekli uyaniyo bu aralar çok yorgunum gerçekten yorgun ...
Ne zmn gtcegini nasıl öğrenebilirz ??
Katılıyorum, bende misafirim gün içinde banyomu yapıp akşam kimseyi rahatsız etmiyorum.Herkes banyo yapmasinda ne var demiş ama gecenin 1 inde misafir evinde neden bir erkek banyo yapsın?
Gün içinde yapsın çok isterse.
Bu ne rahatlık bende sinir olurum abim değil kardeşim değil .
İstekli olup olmadığını sormuştum idare etme durumunuzdan çok.Kız isteme durumları var ne yapayım niye geldiniz mi diyeyim.
Memlekette oturuyorlar normalde.
Bazı şeylerde de yardımcı olmak gerekiyor.
Haaa bana çok mu iyiler alakası yok
Ben ailemden böyle gördüm idare ediyorum.
Aynısını yaşadım, geç uyumalar filan çok rahatsız edici kesinlikleBütün gün evde mi oturuyor napıyor gün içinde? İnanılmaz rahatsız edici bebek var bir de. Benim kaynım geldi de dellendim. Bebekle süt sağıyorum emziriyorum mememi açıyorum olur olmadık. Ne alaka. Tamam yatak lazımsa işi varsa akşam yatmaya gelsin de bütün gün size rahatsızlık veriyorsa sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?