- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
valla hic takılmam evime gelen benim akrabam neticede yabancı degil bizde soyle olurdu gelen kisiler yeni evlilerse yatak odası verilir..bana bu yatak odasını inatla vermeme durumu bencillik gibi geliyor bir iki geceden ne olucak misafirim rahat etsin onemli olan bu
yer yatağı ne demek?
canım google yer yatağı yaz çıkıyo bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
bir cok aile var bir oda bir salon evde yasayan..
benim buyuk dedemin evi bir oda bir salondu .. gittigimizde bize yere "DÖŞEK" sererlerdi rahat rahat yatardik Allah rahmet eylesin..
bu arada bir cok doktor bel sirt agrisi icin kucumsediginiz ve surunmek olarak nitelendirdiginiz yer yatagini onerir.. bilelim, bilgilendirelim...
buyrun gerekli gorseller yer yatagi nedir...
yer yatagi - Google Search.
"misafirlerini yerlerde süründüren bir kültürde yetişmedim" demişsiniz; ama oğlunuza yer yatağı seriyormuşsunuz..
madem size göre yer yatağı yerlerde sürünmekle eş değer, o çocukcağıza zulüm olsun diye mi yerde yatırıyosunuz?
ilginç..
konuya gelirsek,
elbetteki evde açılır koltuklar şunlar bunlar dururken kimseye yatak odamda yatma gerginliğini yaşatmam..
misafir olarak gittiğim bir evde, bana ev sahiplerinin yatak odalarını tahsis etmeleri, beni sadece gerer, mutlu etmez..
benim için rahatsız oldukları için üzülürüm
bir daha o eve gitmek istemem kimsenin rahatını bozmamak için
çekyatta daha mesut olurum..
İlk defa evimize yatılı misafir gelecek. Aile dostumuz olan bir çift, bir de çocukları. Annemin evinde yatıya gelen misafir çiftler annemlerin odasında kalırdı. Ben öyle gördüm yani. Ben de misafirlerimize odamızı vermeyi düşünüyorum. Eşim pek istekli değil bu konuda. Bana da misafirleri çekyatta yatırmak garip geliyor. siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
İlk defa evimize yatılı misafir gelecek. Aile dostumuz olan bir çift, bir de çocukları. Annemin evinde yatıya gelen misafir çiftler annemlerin odasında kalırdı. Ben öyle gördüm yani. Ben de misafirlerimize odamızı vermeyi düşünüyorum. Eşim pek istekli değil bu konuda. Bana da misafirleri çekyatta yatırmak garip geliyor. siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?