yavaştan verelim

Ne oldu bilmiyorun ustumde anlaam veremedigim bi sislik ve gerginlik var 69 kilo geldim bu hafta cok guzel dikkat etmistim moralim bozuldu

Guzel bir gun guzel bir menu
Sabah 1 yumurta domates salatalik1 silim tam tahilli ekmek
Ara 1 nescafe
Ogle 2 kase tavuk corbasi 1 kase salata yagsiz tuzsuz ve ekmek yenmedi
Ara 2 fincan yesilcay yarim armut
Aksam patates mucveri 1 kase yogurt aksam da cok abartmadim
Yihhu

Yarin bugunden daha guzel olsun
Anladim ki sadece diyetle bu is olmayacak evde ip atlamaya badladim ins devami gelecek
300 500 atladim iste sayamadim
Hem vucudum da sikilasir demi

Iste muhtesm gunumun listesi
Sabah kahvaltilik bir dilim org ekmek
Ara nescafe
Ogle salata koca bi kase marul misir peynir domates salatalikla
Ara yarim armut ve nektari
Aksam tavuk yemegi sulu 1 bardak ayran 1 dilim ekmek

guzel bir gun ildu yine
Menum
Sabah kahvaltiliklardan aldin biraz ceyrek simit cay
Ara nescafe
Ogle 1 kase patates salatasi bol yesillikli az tuzlu 5-6 dilim karpuz(biraz abarttim )
Ara 1 turk kahvesi
Aksam 1 kase sehriyeli tavuk corbasi
Salata
1.5saat yuzmem vardi
2litre su

Merhaba cnm :) ben ela tanıştığıma çok memnun oldum. Bu serüvende birliktelik hissi kişiye güç veriyor :) bu nedenle gerçekten tanıştığıma tekrardan çok memnun oldum. 1.5 saat yüzme ve 3.5 lt su muhteşem ama proteine daha fazla ağırlık versen daha hızlı kilo verebilirsin
Not: geçmiş sayfalarda pilav fasulyeli tasarım çalışmana bayıldım, sağlıklı yemek yemenin eğlenceli hali

Sabah 69.5
Guzel bir menu oldu bugun
Is cikisi bol bol yurundu
2.5litre su icildi

10 gun hizli hizli gitmek istiyorum artik

10 gün hızlı gitme metodun var mı?? Ben biraz diyet psikolojisinden uzaklaşıyor gibi hissediyorum. Korku saldı beni. Bugün çok kaçırdım mesela

10 gün hızlı gitme metodun var mı?? Ben biraz diyet psikolojisinden uzaklaşıyor gibi hissediyorum. Korku saldı beni. Bugün çok kaçırdım mesela
Ben aksamlari hafif gecip suya dikkat edicem klasik seyler hareket artacak esim il disina cikti klasik aksam yemeklerinden cok salata ile gececek

Aslinda yapabilsem sivi diyeti cok guzel oluyo sabah ogle aksam meyve suyu corba ayran tarzi hizli veriliyo surekli mide dolu oldugundan cok aclik duygusu da olmuyo

68.700
Sabah klasik kahvalti
Turk kahvesi nescafe cikolata
Tavuk sinitzel bulgur pilavi kola kozlenmis salata
Su 2 litre yarim saat cardio
Bugun yemek konusunda cok pismaniiiimmm
Yarina bakiciiiz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…