- 16 Haziran 2016
- 322
- 118
- 18
- 42
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
zarar görebilirdiBu kadar evhamlı olma. Çocuk keşfetmek istemiş. Cesur bir çocukmuş.
Senin ve esinin köpekten korkuyor olması ise sizin sorununuz.
tuhaf olan bukısım,eşim de ben deköpekten korktuk, ben ilkkezgördüm köpeği, zararsızsa alsaydı çocuğumuzu...çocuğunuza da köpek korkusunu aşılamayın
eşin de çocuğunu gidip zor durumdan alamayacaksa ne biçim babaymış derim kusura bakma
İş eşimleküfürleşmeye kadargitti, sert bir şekildeuyarmak yerine bu yöntemi tercih ettim, çünkü bir daha böyle bir hatanın telafisiolmayabilir, bir süre dekonuşmayacağımİnsanlar dalgın olabilir boşluğuna gelebilir çok şükur zarar gelmemiş bebişe keşke o kadar büyük kavga yerine sert bir şekilde uyarsadın. Kim ister ki böyle biseyi ?
olayhayvan sevgisinden öte, ben de hayvan severdim ama oğlum olunca kedi dahil uzakduruyorumçocuğunuza da köpek korkusunu aşılamayın
eşin de çocuğunu gidip zor durumdan alamayacaksa ne biçim babaymış derim kusura bakma
Peki neden?olayhayvan sevgisinden öte, ben de hayvan severdim ama oğlum olunca kedi dahil uzakduruyorum
Abartıyorsun gerçekten sonra pişman olursun benden demesi. Kirk kere uyarmış olsan anlarım da onun da basina ilk defa böyle bisey gelmiş ki köpek zararsizmis. Kufur çok çirkin bir davranıs saygıyı yitirmeyin bence. Konuşunca anlayamayacak odunun tekiyse o başkaİş eşimleküfürleşmeye kadargitti, sert bir şekildeuyarmak yerine bu yöntemi tercih ettim, çünkü bir daha böyle bir hatanın telafisiolmayabilir, bir süre dekonuşmayacağım
ben hayvan seviyorum, barınaklara da gittimamaçocukla hayvanlara yaklaşmam sorun burada çokfarklıNeyseki oğlucunuz size çekmeyecek inş. Yaniama kötü bir durumda eşiniz öyle bakıcak galiba
bizimki yaramaz hayvana zarar verir ve Allahkorusun zarar görebilirPeki neden?
iyi deköpekle muhatap eden ben değilimki,çokkorktum evet,ileriye hamle yaptım,oğlumkaçtı,daha ilerigidersemkötübişi olabilir dedim ve kadını çağırdım sakinlik adınaÇocuğu sende alamamışsın ... ablayı çağırmışsın.
İkinizinde köpek fobisi yersiz de olsa beni ilgilendirmez.
Ama adam korktu = sorumsuz ise ;
Sende korkmuşsun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?