- 12 Ağustos 2015
- 1.391
- 1.775
- 83
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
Anlıyorm canm tekrardn geçmş olsn o an orda olmadığm için konuyu tam anlayamayabilirm. Bi an okuynca kötü oldm. İnşallh birdaha böyle bir kaza atlatmazsınzya
çocuk ben köpek aynı yerdeyiz, çocuğu yalnızbırakmadım,öne hamle yaptım hayvan daoğlum da hareketlendi, ben durdum herkes durdu, ben basbas bağırdım ablaya, olay bundanibaret.ben hayvanla çocuğu yalnız da bırakmadım, eşime emanettioğlum, korkupkaçma olayı yok yani sadece alamadım, ben ilerlediğimde oğlan kaçmaya başladı,köpekkaçmaya başladı, daha kötüşeyler olabilirdi
o da bir canlı. insanların da dişleri olduğu gibi köpeğin de dişleri var.çokkorktum dişleri vardı
bizimoğlan elini hayvanın ağzına sokarsa,kuyruğunu çekse canını acıtsa meselaki yapar yine mi ısırmaz sence, olay farklı, köpekle bebeğin yalnız kalması büyük hatayapmayın allahaşkına,köpekler çocuklara zarar vermezler.kendilerine zarar vermeyen kimseye zarar vermezler aslında.bunun aksinde bir eğitim almadıkları sürece.oğlunuz ne güzel korkmuyormuş,siz de onunla beraber bu korkunuzu yenebilirsiniz diye düşünyorum.çocuk bu konuda size örnek olabilir.
19 aylık bir çocuk bunları yapmaz.hadi oldu yaptı siz vurmaya çalışınca vurma dersiniz . köpek zaten öncelikli olarak kaçar . çocuğa saldırmaz. pitbull falan değil. çevredekiler de uysal demişler zaten. çocuğunuza zarar veriyorsunuz. bir canlıyı sevmek dokunmak onunla oynamak o minik çocuğun da hakkı. yapmayın böyle .bizimoğlan elini hayvanın ağzına sokarsa,kuyruğunu çekse canını acıtsa meselaki yapar yine mi ısırmaz sence, olay farklı, köpekle bebeğin yalnız kalması büyük hata
bizimoğlan elini hayvanın ağzına sokarsa,kuyruğunu çekse canını acıtsa meselaki yapar yine mi ısırmaz sence, olay farklı, köpekle bebeğin yalnız kalması büyük hata
Evet dikkat etmek gerek gerçekten çocuklar affetmiyor bir anlık boşluğu. Ama madem zararsız birlikte sevebilirdiniz biz öyle yapıyoruz. Sokak kedilerinin de hırçın olmayanların oturup seviyoruz, süt, su veriyoruz felan. Çok eğleniyorlar .
Yalnız, hayvanlar çocuklardan korkarlarmis.
bizimoğlan elini hayvanın ağzına sokarsa,kuyruğunu çekse canını acıtsa meselaki yapar yine mi ısırmaz sence, olay farklı, köpekle bebeğin yalnız kalması büyük hata
Buarada soylemeden geçemeyeceğim yine boş konuşanlar sahnede... Köpekler saldirmazmiş durduk yere (pitbull değilse)
Zararsizmis (pitbull degilmiş) sonucta sevseydiniz miş.
Pitbull hakkinda ne biliyorsunuz acaba haberlerde "dehset sacti, pitbull saldirisi" konulu şeyler haricinde -.-
Amacim polemik degil ama bu pitbull konusu beni geriyor fazlasiyla
Peki neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?