YAVRU KÖPEK VE OĞLUM

Allah o zaman sizin de başınıza getirsin, öyleklavye başında yazmakkolay.Çokkorktum, b.k gibikorktum,oğlumualdım, hala geliyo peşimden, allahım,çokktüydü...

Suç aslında sizde değil, kediyi - köpeği öcü gibi gösteren buyuklerinizde. Bari siz aynısını çocuğunuza yapmayın. Yavru köpek sadece oyun ve sevgi ister, sizin çocuğunuz gibi. Neden isirsin oğlunuzu? Yavru bir köpek çocuğuma arkadaşlık teklif etti diye sevineceginize boşuna korkmussunuz. Biz sokakta kedi-köpek görelim de sevelim diye çıldırıyoruz çocuklarımla.

esınızın cocugunuzu goz onunden ayırması sorumsuzluk ama kopektende bu kadar korkmayın, sız korktugunuzu bellı etmezenız ve canını yakmazsanız köpek size yada çocugunuza zarar vermez...
benım 4 aylık kızım var evde kuslarla hasır nesır, yazlıkta kedıler kopekler ne arasanız var hepsıde sokak hayvanı ama ne bıze ne kızıma zarar vermıyorlar....

barınağa da gititm, bağış da yaptım,ayrıca sokak köpeklerini deligibi deverimama sahipli köpekler sıkıntılı olabilir köy yerinde koruma amaçlı yetiştiriliyorlar, öyle birnüans var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…