- Konu Sahibi oglumun_kalbi
Ama böyle de çocuğu çok "hanımevladı yetistirmis olmuyor musun ?zarar görebilirdi
Ayrıca köpek daha yavruymus ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama böyle de çocuğu çok "hanımevladı yetistirmis olmuyor musun ?zarar görebilirdi
olayçocuğumsadünyaları yakarım,karşımdakimolursa olsun, hatayı affetmemAbartıyorsun gerçekten sonra pişman olursun benden demesi. Kirk kere uyarmış olsan anlarım da onun da basina ilk defa böyle bisey gelmiş ki köpek zararsizmis. Kufur çok çirkin bir davranıs saygıyı yitirmeyin bence. Konuşunca anlayamayacak odunun tekiyse o başka
ileri gittim amaoğlanköpeğe doğru hareket yaptı sakinlik gerekti, benolsaydım zaten yavru veya değil çocuğu hayvanla yalnız bırakmam kesinlikleKarı koca sizin davranışınız tuhafıma gitti. İstediğin kadar kork köpekten. Bebeğin için endişeleniyorsan eğer, o an önce sizin gidip çocuğu almanız gerekirdi. Korkmanın sırası mı Allah aşkına..
çokkorktum dişleri vardıAma böyle de çocuğu çok "hanımevladı yetistirmis olmuyor musun ?
Ayrıca köpek daha yavruymus ya...
Peki sende alamamissin çocuğu o ne olacak ? Anlıyorum çocuk bu bende sert tepki verirdim ama küfür edemezdim bundan sonra saygı da kalmayacak eminim. Burda hatanın yarısı da sendeolayçocuğumsadünyaları yakarım,karşımdakimolursa olsun, hatayı affetmem
1
iyi deköpekle muhatap eden ben değilimki,çokkorktum evet,ileriye hamle yaptım,oğlumkaçtı,daha ilerigidersemkötübişi olabilir dedim ve kadını çağırdım sakinlik adına
ilerihamle yaptım ama oğlan hareketlendi, hayvan da hareketlendi o an sakinlik istedim ve tanıyan birini çağırdım...Ben kesinlikle hayvanlarla oğlumu en azındanşimdilik yaklaştırmıyorumPeki sende alamamissin çocuğu o ne olacak ? Anlıyorum çocuk bu bende sert tepki verirdim ama küfür edemezdim bundan sonra saygı da kalmayacak eminim. Burda hatanın yarısı da sende
Doğuştan dişleri oluyor zatençokkorktum dişleri vardı
ben çocuğun yanındaydım,kaçmadım, ordaydım ama hamle yaptığımda oğlumda köpek de hareketlendi, o anı yaşaman lazım, ben de oradayken ablaa dedim...Ama köpekten acayipkorktuminkar edilemezHayır anlatamadım galiba , eşinizden bir endişe ve panik beklemişsiniz ama sizde korkup köpeğin yanına gidememişsiniz .
Ya görünürde o kadar panik olacak bir durum yokmuş ya da ikinizde korkudan çocuğu kapıp alamamışsınız , hangisi ?
Bu durumda ya olayı büyütmüşsünüz ya da ikinizde gereken tepkiyi (sorumluluk/iç güdü) verememişsiniz .
Hayvan korkakmis belli ki yoksa yapacak olsa senin fark etmene bile zaman kalmazdı (Allah korusun) hatanın yarısı da sizdeyken bu kadar tepki yanlış ! Geçmiş olsunilerihamle yaptım ama oğlan hareketlendi, hayvan da hareketlendi o an sakinlik istedim ve tanıyan birini çağırdım...Ben kesinlikle hayvanlarla oğlumu en azındanşimdilik yaklaştırmıyorum
çokkorktum dişleri vardı
Bir olay yaşadım da fikir almak istiyorum, eşimle çok şiddetli kavga ettik.Köye yumurta, süt vs almaya gittik, ben köylü bayanla alacaklarımı ayarlarken 19 aylıkoğlum da eşimin kucağındaydı.Bahçede bir de 1 yaşına yakın bir köpek varmış,bişi yapmaz dediler ama hayvan sonuçta...
Bir ara eşimin yanına gittim,oğlan nerede dedim, birköşeyi döndüm ve ne göreyim oğlumla köpek yan yana, çocuk eşimin görebileceği yerde değil, ayrıca eşim yavru veya değil köpekten çokkorkar, bu köpek yavru olmasına rağmen bayağı büyüktü ve ben korktum oğlanla köpeği görünce, çocuğu alamıyorum, kaçıyor, köpek orada, abla gell diye ablayı çağırdım, çocuğu eşim de alamadı...Eşim de köpekten korktu, çocuğu nasılköpekle yalnız bırakaildiğini sordum, geceboyu tartıştık, madem zararı yoktu köpeğin eşim ve benköpekten neden korktuk, bayağı büyük bir köpek, aklım almıyor, ben oğlumu kimselere emanet edemeyecek miyim?Aklınızalıyormu sizin, bir babanın daha hassas olması gerekmez mi, bana dediği şu hayvan oğlumuzdankorktu kaçtı, zararsız dediler, bizim oğlan kovalıyordu hayvanı, ben de dedimki ya hayvanın kuyruğunu çekse vs hayvan saldırsa ne olacaktı
yaDoğuştan dişleri oluyor zaten![]()
çocuk ben köpek aynı yerdeyiz, çocuğu yalnızbırakmadım,öne hamle yaptım hayvan daoğlum da hareketlendi, ben durdum herkes durdu, ben basbas bağırdım ablaya, olay bundanibaret.ben hayvanla çocuğu yalnız da bırakmadım, eşime emanettioğlum, korkupkaçma olayı yok yani sadece alamadım, ben ilerlediğimde oğlan kaçmaya başladı,köpekkaçmaya başladı, daha kötüşeyler olabilirdiAy büyük konuşmak istemiyorm ama söylemedn edemiyecm. Siz nasıl bir ebeveynsnz o an o köpekle nasıl çocuğunuzu yanlız bırakırsnz.
Köydeki köpek yabancılara zarar verebilir üstelik %90 aşısz.
O an aniden saldırabilir çocuğnuza hayvan sonuçta. Ama siz korkup çocuğunuzu yanlız bırakmışsnz köpekle, kadın gelene kadar ya birşey olsaydı ne yapardınz. O an ne kadar korksanda kendinizi çocuğun önüne atmanz lazm. Yani en azndn benm fikrim.
Bu arada geçmş olsn umarm birdaha böyle bir sorunla karşılaşmassnz.
Karşılaşırsanızda tavsiyem kendi canınızdn çok savunmasz size muhtaç yavrunuzn canını düşünün sadc köpeğin havlamasıyla bile bir korku kapsa ömür boyu telafi olmayacak şeylere yol açabilirdi.
bu tehlikelerin hepsini biliyorum ve bu yüzden gecedörde kadar şiddetlibirbiçimde tartıştık,Ay büyük konuşmak istemiyorm ama söylemedn edemiyecm. Siz nasıl bir ebeveynsnz o an o köpekle nasıl çocuğunuzu yanlız bırakırsnz.
Köydeki köpek yabancılara zarar verebilir üstelik %90 aşısz.
O an aniden saldırabilir çocuğnuza hayvan sonuçta. Ama siz korkup çocuğunuzu yanlız bırakmışsnz köpekle, kadın gelene kadar ya birşey olsaydı ne yapardınz. O an ne kadar korksanda kendinizi çocuğun önüne atmanz lazm. Yani en azndn benm fikrim.
Bu arada geçmş olsn umarm birdaha böyle bir sorunla karşılaşmassnz.
Karşılaşırsanızda tavsiyem kendi canınızdn çok savunmasz size muhtaç yavrunuzn canını düşünün sadc köpeğin havlamasıyla bile bir korku kapsa ömür boyu telafi olmayacak şeylere yol açabilirdi.