YAVRU KÖPEK VE OĞLUM

ya

çocuk ben köpek aynı yerdeyiz, çocuğu yalnızbırakmadım,öne hamle yaptım hayvan daoğlum da hareketlendi, ben durdum herkes durdu, ben basbas bağırdım ablaya, olay bundanibaret.ben hayvanla çocuğu yalnız da bırakmadım, eşime emanettioğlum, korkupkaçma olayı yok yani sadece alamadım, ben ilerlediğimde oğlan kaçmaya başladı,köpekkaçmaya başladı, daha kötüşeyler olabilirdi
Anlıyorm canm tekrardn geçmş olsn o an orda olmadığm için konuyu tam anlayamayabilirm. Bi an okuynca kötü oldm. İnşallh birdaha böyle bir kaza atlatmazsınz

yapmayın allahaşkına,köpekler çocuklara zarar vermezler.kendilerine zarar vermeyen kimseye zarar vermezler aslında.bunun aksinde bir eğitim almadıkları sürece.oğlunuz ne güzel korkmuyormuş,siz de onunla beraber bu korkunuzu yenebilirsiniz diye düşünyorum.çocuk bu konuda size örnek olabilir.

yapmayın allahaşkına,köpekler çocuklara zarar vermezler.kendilerine zarar vermeyen kimseye zarar vermezler aslında.bunun aksinde bir eğitim almadıkları sürece.oğlunuz ne güzel korkmuyormuş,siz de onunla beraber bu korkunuzu yenebilirsiniz diye düşünyorum.çocuk bu konuda size örnek olabilir.
bizimoğlan elini hayvanın ağzına sokarsa,kuyruğunu çekse canını acıtsa meselaki yapar yine mi ısırmaz sence, olay farklı, köpekle bebeğin yalnız kalması büyük hata

Ne kadar garip, abartılı hareketleriniz var yahu. Psikolojik sorunlarınız mı var anlamadım da hiç normal görünmediniz bana. Hem kocanıza karşı tavrınız hem çocuğunuza karşı, hepsi bir garip. Bu şekilde çocuğunuza da ailenize de kötülük yapıyorsunuz. Kediye bile yaklaştırmamayı, kocanıza küfürler ettiğinizi övünür gibi yazmışsınız. Bunlar normal davranışlar mı Allah aşkına? Böyle her tarafa saldırınca, çocuğu fanusta büyütünce daha iyi anne olunuyor mu sanıyprsunuz? Bir yardım alın.

bizimoğlan elini hayvanın ağzına sokarsa,kuyruğunu çekse canını acıtsa meselaki yapar yine mi ısırmaz sence, olay farklı, köpekle bebeğin yalnız kalması büyük hata
19 aylık bir çocuk bunları yapmaz.hadi oldu yaptı siz vurmaya çalışınca vurma dersiniz . köpek zaten öncelikli olarak kaçar . çocuğa saldırmaz. pitbull falan değil. çevredekiler de uysal demişler zaten. çocuğunuza zarar veriyorsunuz. bir canlıyı sevmek dokunmak onunla oynamak o minik çocuğun da hakkı. yapmayın böyle .

Evet dikkat etmek gerek gerçekten çocuklar affetmiyor bir anlık boşluğu. Ama madem zararsız birlikte sevebilirdiniz biz öyle yapıyoruz. Sokak kedilerinin de hırçın olmayanların oturup seviyoruz, süt, su veriyoruz felan. Çok eğleniyorlar .

Yalnız, hayvanlar çocuklardan korkarlarmis.:KK53:

Kopegin agzina elinizi soksaniz bile asla isirmaz. Kendi kopeklerimize yapiyorduk cunku. Ayrica kuyrugunu bile cekse hayvanlar cocuklarin masum yaratiklar oldugunu biliyor "ayni kendileri gibi". Ozellikle kopekler insanlarin en buyuk dostudur. Rica ediyorum cocugunuzu aman kopek isirir aman kedi cirmalar diye buyutmeyin.

Ama insanlara karsi korkutabilirsiniz onda sorun yok.

Evet dikkat etmek gerek gerçekten çocuklar affetmiyor bir anlık boşluğu. Ama madem zararsız birlikte sevebilirdiniz biz öyle yapıyoruz. Sokak kedilerinin de hırçın olmayanların oturup seviyoruz, süt, su veriyoruz felan. Çok eğleniyorlar .

Yalnız, hayvanlar çocuklardan korkarlarmis.:KK53:

Kedim 2 aylik oglumdan cekiniyor mesela :D

Babasınin cocuga sahip cikmasi gerekirdi ancak asiri tepkinizi yersiz buldum. Adama kufur kıyamet gidiyorsunuz. Çocugum icin dunyalari yakarım bilmem ne diyorsunuz ama daha bir yavru kopegin önünden cocugu cekip alamiyorsunuz. Hamle yapmista öne doğru hareketlenmisler miş. Köpek saldircak olsaydı çoktan saldirmıs olurdu zaten. Bence bagırıp cagırıp, küfür savurmaya hakkıniz yok şu durumda ikinizde seyretmişsiniz.

Buarada soylemeden geçemeyeceğim yine boş konuşanlar sahnede... Köpekler saldirmazmiş durduk yere (pitbull değilse)
Zararsizmis (pitbull degilmiş) sonucta sevseydiniz miş.

Pitbull hakkinda ne biliyorsunuz acaba haberlerde "dehset sacti, pitbull saldirisi" konulu şeyler haricinde -.-
Amacim polemik degil ama bu pitbull konusu beni geriyor fazlasiyla

vallahi internette,tv lerde görüyoruz.çocuklar,köpeğin kuyruğunu da çekiyor,elini de ağzına sokuyor, köpek yine çocuğa zarar vermiyor.ama yine de siz bilirsiniz.çocuk sizin ,nasıl isterseniz öyle yetiştirin.sadece hayvanlara zarar vermemesini öğretin yeter.

Öncelikle çocuğunuza kesinlikle köpek korkusu aşılamayın, aksine hayvanlarin tümüne insanlarin bazilarina sevgiyle yaklaşmasını öğretin. Hatta bir köpek alabilirsiniz hem çocuğun gelişimi hemde korkulariniz icin faydali olacaktir. Eşinizde cocugu oradan alamayacağını bile bile neden koymussa

Buarada soylemeden geçemeyeceğim yine boş konuşanlar sahnede... Köpekler saldirmazmiş durduk yere (pitbull değilse)
Zararsizmis (pitbull degilmiş) sonucta sevseydiniz miş.

Pitbull hakkinda ne biliyorsunuz acaba haberlerde "dehset sacti, pitbull saldirisi" konulu şeyler haricinde -.-
Amacim polemik degil ama bu pitbull konusu beni geriyor fazlasiyla

İnsanlar duydukları şeylerin çok etkisinde kalıyor
Saldırmak üzere eğitilmiş köpeklerde yok değil
Ama bunca yıldır hayvanlarla iç içeyim hiç durduk yere saldıran hayvan görmedim, cinsi ne olursa olsun
Hayvanlarda özellikle dikkatimi çeken ilk şey çocuklara karşı çok sabırlı olduklarıdır, bir yetişkine o kadar tahammül etmezler ama çocuğun çocuk olduğunu bilirler. Bizim kediler çocuklardan korkar mesela , yüksek sesle bağırdığında çocuklar akılları çıkıyor çünkü alışkın değiller çocuk sesine ama yine de saldırmazlar kaçmayı tercih ederler

Back
X