YAVRU KÖPEK VE OĞLUM

Çocuğumun tehlikede olduğunu hissetsem kaplanın önüne bile atlarım...
Aynı şekilde eşimden de eminim...
Bu durumda çok pardon da b.klu sid..liye mana buluyor derler bizim burda...
O bırakmış o kurtarsın kafası nedir yaa
Allah o zaman sizin de başınıza getirsin, öyleklavye başında yazmakkolay.Çokkorktum, b.k gibikorktum,oğlumualdım, hala geliyo peşimden, allahım,çokktüydü...

Suç aslında sizde değil, kediyi - köpeği öcü gibi gösteren buyuklerinizde. Bari siz aynısını çocuğunuza yapmayın. Yavru köpek sadece oyun ve sevgi ister, sizin çocuğunuz gibi. Neden isirsin oğlunuzu? Yavru bir köpek çocuğuma arkadaşlık teklif etti diye sevineceginize boşuna korkmussunuz. Biz sokakta kedi-köpek görelim de sevelim diye çıldırıyoruz çocuklarımla.

Bir olay yaşadım da fikir almak istiyorum, eşimle çok şiddetli kavga ettik.Köye yumurta, süt vs almaya gittik, ben köylü bayanla alacaklarımı ayarlarken 19 aylıkoğlum da eşimin kucağındaydı.Bahçede bir de 1 yaşına yakın bir köpek varmış,bişi yapmaz dediler ama hayvan sonuçta...
Bir ara eşimin yanına gittim,oğlan nerede dedim, birköşeyi döndüm ve ne göreyim oğlumla köpek yan yana, çocuk eşimin görebileceği yerde değil, ayrıca eşim yavru veya değil köpekten çokkorkar, bu köpek yavru olmasına rağmen bayağı büyüktü ve ben korktum oğlanla köpeği görünce, çocuğu alamıyorum, kaçıyor, köpek orada, abla gell diye ablayı çağırdım, çocuğu eşim de alamadı...Eşim de köpekten korktu, çocuğu nasılköpekle yalnız bırakaildiğini sordum, geceboyu tartıştık, madem zararı yoktu köpeğin eşim ve benköpekten neden korktuk, bayağı büyük bir köpek, aklım almıyor, ben oğlumu kimselere emanet edemeyecek miyim?Aklınızalıyormu sizin, bir babanın daha hassas olması gerekmez mi, bana dediği şu hayvan oğlumuzdankorktu kaçtı, zararsız dediler, bizim oğlan kovalıyordu hayvanı, ben de dedimki ya hayvanın kuyruğunu çekse vs hayvan saldırsa ne olacaktı
esınızın cocugunuzu goz onunden ayırması sorumsuzluk ama kopektende bu kadar korkmayın, sız korktugunuzu bellı etmezenız ve canını yakmazsanız köpek size yada çocugunuza zarar vermez...
benım 4 aylık kızım var evde kuslarla hasır nesır, yazlıkta kedıler kopekler ne arasanız var hepsıde sokak hayvanı ama ne bıze ne kızıma zarar vermıyorlar....

Suç aslında sizde değil, kediyi - köpeği öcü gibi gösteren buyuklerinizde. Bari siz aynısını çocuğunuza yapmayın. Yavru köpek sadece oyun ve sevgi ister, sizin çocuğunuz gibi. Neden isirsin oğlunuzu? Yavru bir köpek çocuğuma arkadaşlık teklif etti diye sevineceginize boşuna korkmussunuz. Biz sokakta kedi-köpek görelim de sevelim diye çıldırıyoruz çocuklarımla.
barınağa da gititm, bağış da yaptım,ayrıca sokak köpeklerini deligibi deverimama sahipli köpekler sıkıntılı olabilir köy yerinde koruma amaçlı yetiştiriliyorlar, öyle birnüans var

Back
X