Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapacak bir şey yok kiMerhaba arkadaşlar,eşinden 4 sene önce boşandım. Oğlumun babası bir suçtan ötürü hapse girdi hüküm giymedi henüz,ne kadar kalacağı belli değil. Ben ne yapmalıyım? Ne olur akıl verin,beynim durdu.![]()
seyahate gitti desenizSebebini bende bilmiyorum,ben çocuğa ne diyeceğim daha 8 yasında yavrum.
Aslında sizde haklısınız beyin durgunluğundan eksik yazdım coçuğa ne diyeceğim orasındayım.Konunun sizinlçocuğa ilgisi oldugunu zannetmiyorum.
niye beyniniz durdu ki? Arayip bir gecmis olsun ihtiyacin olan bir sey var mi diyebilirsiniz en fazla.
İşte korkum bu ben oyalarken baskasından duyarsa ben yalancı olacağım çocuk benden nefret etmezmi sonra ??8 yaşındaki çocuğa gerçeği söyleyemeyeceğinize göre babasının çalışmak için uzağa gittiğini söyleyebilirsiniz.
Tabi çocuğunuzu babası hakkında kötü şeyler duyacağı çevreye sokmamalısınız.