- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
ben ilçede otryrm cnm oyüzdn egtm ve arstrma yok 1 saat yol gitmektense burda özelde yaptrdmAaa egtm arstrma hast yapiyor asil.hangi sehirdesnki.ben birkac devlt hast randevu bulamadm test icn herkes erkenden aliyrms randevuyu ben bilemedm.neyse bu ay sonu randevm var egtm arst da test icindi .ama esimle konustuk vazgectik.ay sonu doktrmla randvm var oda henuz bsy demedi test icin bakalm
Canmm imzanda cinsiyt ogrenilebiliyor yaziyor:) :)sennki buyuk sanirim bizlerden.baska arkds var mi bilmiyrm ilk sen ogrencksn insallah:)hmm anladım cnm inş gerek görmez
insan boşu boşuna strese giriyo test sonucunu alana kadar
Hmm kafanda soru isareti kalmamstr canm.bnde devlette bulamasaydm ozelde yaptrcaktm ama sonra vazgectm isteben ilçede otryrm cnm oyüzdn egtm ve arstrma yok 1 saat yol gitmektense burda özelde yaptrdm
Allaha emanet insallah.yasayan bilir iste hele birkac hafta once 3gun gecmeyen bel agrisi yasamstm agliyrm tamm dedm kaybettm.wcye gitmeye korkuyrdm bsy gorcem diye iste.dile getrmesi bile zor.allah tekrar aynilarini yasatmasn insallah saglikla alalim kucagimizabenim de 1 kürtajım var
önceki bebeğim gelişmemişti
neler hissettiğini çok iyi anlıyorum aynılarını bende yaşıyorum çünkü
rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Canmm imzanda cinsiyt ogrenilebiliyor yaziyor:) :)sennki buyuk sanirim bizlerden.baska arkds var mi bilmiyrm ilk sen ogrencksn insallah:)
evet canım öyle yazıyo bende sbah okuyunca gördümAllaha emanet insallah.yasayan bilir iste hele birkac hafta once 3gun gecmeyen bel agrisi yasamstm agliyrm tamm dedm kaybettm.wcye gitmeye korkuyrdm bsy gorcem diye iste.dile getrmesi bile zor.allah tekrar aynilarini yasatmasn insallah saglikla alalim kucagimiza
Nerdeki magazalari acaba.bende ist da bebek magazalari deyince eminonunde bi pasaj buldm hep orann adini vermsler.tum bebek markari varms fiyarda magazalarndan ucuzms falan.denk gelen magazalara bakiyrz.mesela aziz bebenn geregnden fazla pahali geldi bize dger markalarla kiyasladgmzda.cnsiyt belli olsa iste denk geldkce alcz insallah ama cok erken dahaaa:)bn bi konu açmıştım cnm özdeller bebe diye kıyafetlerin bi kısmı cok uygun geldi oyüzden alışveriş ypn warmı diye sordum alanlar memnun kalmş bi bak istersen :)
Cook heyecanli.bende okuyunca heyecanlandm :)ondan yazdm:)bizm daha erkendr ya kontrole gttigimzde 13.hftada olcaz daha:)evet canım öyle yazıyo bende sbah okuyunca gördüm
2 hafta önce gittim ben 2li teste
doktor ihtimal vermek istemiyorum
bir ay sonra gel kesin konuşalım dedi
o yüzden 2 hafta daha beklemek zorundayım ama heyecan dorukta
özdellern nerde magazalrı var blmiyorm netteki sitesne bakıyorm ben istnbuldakiler dha sanlı alısveris konusunda : ))Nerdeki magazalari acaba.bende ist da bebek magazalari deyince eminonunde bi pasaj buldm hep orann adini vermsler.tum bebek markari varms fiyarda magazalarndan ucuzms falan.denk gelen magazalara bakiyrz.mesela aziz bebenn geregnden fazla pahali geldi bize dger markalarla kiyasladgmzda.cnsiyt belli olsa iste denk geldkce alcz insallah ama cok erken dahaaa:)
çoğu doktor 2li teste gidildiğinde cinsiyeti söylüyormuş canım ihtimal dahilindeCook heyecanli.bende okuyunca heyecanlandm :)ondan yazdm:)bizm daha erkendr ya kontrole gttigimzde 13.hftada olcaz daha:)
bizimki niye soylemiyo yaaa ama bacagnn arasına bakıyorm bişey yok : )) herkeste dha soylemiyosa kızdır diyo inşallah kızdır : ))))))çoğu doktor 2li teste gidildiğinde cinsiyeti söylüyormuş canım ihtimal dahilinde
belki size de söyler
ayy ben hep erkek istiyorum amabizimki niye soylemiyo yaaa ama bacagnn arasına bakıyorm bişey yok : )) herkeste dha soylemiyosa kızdır diyo inşallah kızdır : ))))))
eşimde cok kız istiyo bnde kız istedğmz içn kız hssdyrm ama ekşi istemiyo cnm kısmett : )ayy ben hep erkek istiyorum ama
hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri kız hissediyorum
ve deli gibi ekşi yiyorum
hayırlısı bakalım
haklısn cnm bide biraz pahalı organiklerArkadaşlar bide size tavsiyem. Organik olanları almayın. Bebekler alışıyormuş organik ürünlere bidaha teni başka bişey istemiyormuş alerji felan oluyormuş. Her yaş için organik ürün bulmakta imkansız gibi bişey
Özge sen kaç haftalıksın?eşimde cok kız istiyo bnde kız istedğmz içn kız hssdyrm ama ekşi istemiyo cnm kısmett : )
özdellern nerde magazalrı var blmiyorm netteki sitesne bakıyorm ben istnbuldakiler dha sanlı alısveris konusunda :
bebek icin netten pek cesaret edemem gibi canm ya.alan varmiyms urunler kalitelimiki.bakayim bende.sen hangi sehirdesn:)
aslında haklısınArkadaşlar bide size tavsiyem. Organik olanları almayın. Bebekler alışıyormuş organik ürünlere bidaha teni başka bişey istemiyormuş alerji felan oluyormuş. Her yaş için organik ürün bulmakta imkansız gibi bişey
genelde tersi çıkıyo diyolar ama nasip tabieşimde cok kız istiyo bnde kız istedğmz içn kız hssdyrm ama ekşi istemiyo cnm kısmett : )
Ben tarama testini yaptrmayi dusunmuyrm canm.bnm doktrda cnsiyt konusunda bekleme tarftari.daha once bi bayana 4,5aylikken bile kesin bsy diyemem demsti.aman yahuaileler falan ruya goruyrms genelde kiz goruyrlarms.diyrm cocugun annesi bnm ne ruya goruyrm ne icime bsy doguyor:)çoğu doktor 2li teste gidildiğinde cinsiyeti söylüyormuş canım ihtimal dahilinde
belki size de söyler
aslında haklısın
ama bana da hep ilk başlarda organik al demişlerdi
hatta birkaç takım beğenmiştim bile
Canım bende bi mağazada beğenmiştim organik bir takım. Mağazanın sahibi kendisi söyledi gayette mantıklı geldi halbuki fiyatları da 2 katı daha çok kazanacaktı
aslında beklemek en sağlıklısıBen tarama testini yaptrmayi dusunmuyrm canm.bnm doktrda cnsiyt konusunda bekleme tarftari.daha once bi bayana 4,5aylikken bile kesin bsy diyemem demsti.aman yahuaileler falan ruya goruyrms genelde kiz goruyrlarms.diyrm cocugun annesi bnm ne ruya goruyrm ne icime bsy doguyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?