Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
[QUOTE="ladym, post: 37218347, member: 23039merrhaba kızlar
6+3 günlük hamileyim ama şimdiden bilgim olsun istiyorum.
bebeğim 31 mayıs tahmini doğum tarihi yaz ayında doğacağı için tulum felan giydirilir mi ? gülmeyin lütfen 22 yaşındayım ve ilk çocuğum :) çok tecrübesizim o cıt cıtlı bodylerden kısa kollulardan ve ayaklı picamalardan mı giydirmeliyim.
eldiven giydirilecek mi ? neler alacağım hakkında bir fikrim yok
soracak büyüklerim var elbet ama sizden fikir almak hoşuma gidiyor.yardımlarınızı bekliyorum.[/QUOTE]
merhaba kizlarr hayirli olsun bebisleriniz. benim

merhaba kizlar ilk bebeğimi 22 yasinda dogurdum bende çok güzeldi. simdi kardeşi yolda yaz için çok sarmayin derim isilik oluyorlar. hergun bamya yaptirin. 2 tane ince battaniye penye olanlardan yeter. alt açma yeni doğan seti bi kaç tane eldiven şapka tirnakliysa bebis yüzünü çizer. alt üst pijama bol bol pudra iyi oluyor yazin . zibin bol bol lazim oluyorrr. bu kadar benimki de yazinn

merhaba arkadaşlar, az önce bebeğin kıyafetlerine bir göz attım da eksikler hakkında tecrübesi olanlar yardım edebilir mi?
0-3 ay
8 uzun kollu tulum
1 alt üst takım

3-6 ay
4 kısa kollu tulum
2 patikli alt

3-6-9 aylar
4 kısa kollu gezmelik cici tulum
2 uzun kollu gezmelik cici tulum
1 alt üst takım uzun kol
1 salopet (9-12)

bunlar orda burda beğenip toparladığım şeyler, sistematik gitmedim hiç:) bebeğim inşallah mayıs başında gelecek, mesela ilk aylar için hiç alt üst takım veya kısa kollu tulum almamışım. diğer aylar için de takıma değil de tuluma ağırlık vermişim hep. çok şirin geldiği için galiba bundan sonra alışverişimi ne yönde yapmam gerek, nelere öncelik vereyim, eksikler nedir bir yardım eder misiniz
şimdiden teşekkürler

Bebişleri büyütüyoruz tatlım. sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?
bizdede durumlar aynı cnm buyuyorz, kilo alıyoruz bayagı bi tombik olduk ama yavas yavas sona yaklaşıyoruz az kaldı :))) cok bos bırakmısız burayyı sayfayı bile zor buldum :)

bizdede durumlar aynı cnm buyuyorz, kilo alıyoruz bayagı bi tombik olduk ama yavas yavas sona yaklaşıyoruz az kaldı :))) cok bos bırakmısız burayyı sayfayı bile zor buldum :)

Kesinlikle. eskiden hergün foruma girerdim şimdi pek fırsat bulamıyorum.
Bizde yarım dünya toparlak bişi olduk

Bu arada fotoğrafta senin bebiş ne güzel göstermiş yüzünü. Bizimki yüzünü saklıyo bi tamamen göremedik:)

bizim işler buaralar durgun biraz ben hep burdayım
ben toplamda 9 kilo aldım cnm tbi en son 1 ay önce tartılmıştım pazartesi randevumuz kesin bi 2-3 kilo daha almışızdır.Bebişte enson 750 gramdı bakalım o ne kdar olmuş :).Cok fotojeniğiz cnm anası fotografcı ya ondan sanırım bardas kurup oturmuş pozlarımız bile war , bundada elimiz cenemizde poz veriyoduk ama doktor fotografını cekene kadar cekti elini:))))

Bende dün itibariyle toplam 7 kilo aldım bebişimde 950 gr olmuş. Normal dedi bebişin kilosu için. Bu arada şeker yüklemesi yaptırdınmı tatlım sen?

Bende dün itibariyle toplam 7 kilo aldım bebişimde 950 gr olmuş. Normal dedi bebişin kilosu için. Bu arada şeker yüklemesi yaptırdınmı tatlım sen?
masallh tosuna:))) yaptırdım canm 4 hafta onceki kontrolde normal cıktı değerler tetanozn 2.dozunu yaptrmadm henüz zor geliyor sağlık ocagına gitmek.sen yaptırmadın mı daha şekeri?

Canim dun yaptirdim ama sonuclarim cikmadi. Bende tetenoz olayini bitireli çok oldu. İki dozuda yaptirdim şükür. Minik tosuncuklarimiza maşallah

Canim dun yaptirdim ama sonuclarim cikmadi. Bende tetenoz olayini bitireli çok oldu. İki dozuda yaptirdim şükür. Minik tosuncuklarimiza maşallah

tetanozun 2. dozu yaptırılmak zorunda mı kii??? ben 21. haftada bir kere yaptırdım ama 2. dozu henüz olmadım geç kalmadım inşallah..

Bilemedim simdi bana 1 ay arayla yaptılar dozlari. Yani doğum sirasinda herhangi bir duruma karsi yapiliyormus bu asi. Hem korunmuş oluyoruz. Faydasi var zarari yok durumu. Bi aile hekimligiyle görüs belki yaparlar ikinci dozuda.

tetanozun 2. dozu yaptırılmak zorunda mı kii??? ben 21. haftada bir kere yaptırdım ama 2. dozu henüz olmadım geç kalmadım inşallah..

Bilemedim simdi bana 1 ay arayla yaptılar dozlari. Yani doğum sirasinda herhangi bir duruma karsi yapiliyormus bu asi. Hem korunmuş oluyoruz. Faydasi var zarari yok durumu. Bi aile hekimligiyle görüs belki yaparlar ikinci dozuda.

salı günü dr kontrolüm var sorayım o gün yaptır diyecektir muhtemelen önümüzdeki hafta yaptırayım. teşekkürler

bizimki de sakladi.

benımde 9 mayıs gorunuyop tahmını bı an once cınsıyet bellı olsa da bsıler alsam dıye sabrsızlanıorum :):) heyecan ısteee.. bende 18 yasındayım :)
Yalnız değilim demekki bir 18 lik anne adayı da benim :)

Yalnız değilim demekki bir 18 lik anne adayı da benim :)

18 mi? Kızlar napıyosunuz siz ya??? Hangi devirde yaşıyoruz, hiç mi okumadınız çalışmadınız??? Daha da önemlisi kendinize bir şeyler katmak için neler yaptınız öok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…