hic gulecegim yoktu bizim oglusu da babasi da kendine benzetiyor :)
Saka bi yana sağlıklı olsunlar da gerisi muhim degilBenim eşimde sarışın ve herkes ona benzeyeceğini sarı bişi olacağını söylüyo bakalım nasıl olcak
merhaba kizlar ilk bebeğimi 22 yasinda dogurdum bende çok güzeldi. simdi kardeşi yolda yaz için çok sarmayin derim isilik oluyorlar. hergun bamya yaptirin. 2 tane ince battaniye penye olanlardan yeter. alt açma yeni doğan seti bi kaç tane eldiven şapka tirnakliysa bebis yüzünü çizer. alt üst pijama bol bol pudra iyi oluyor yazin . zibin bol bol lazim oluyorrr. bu kadar benimki de yazinnMerhaba kızlar
6+3 günlük hamileyim ama şimdiden bilgim olsun istiyorum.
bebeğim 31 mayıs tahmini doğum tarihi yaz ayında doğacağı için tulum felan giydirilir mi ? gülmeyin lütfen 22 yaşındayım ve ilk çocuğum :) çok tecrübesizim o cıt cıtlı bodylerden kısa kollulardan ve ayaklı picamalardan mı giydirmeliyim.
eldiven giydirilecek mi ? neler alacağım hakkında bir fikrim yok
soracak büyüklerim var elbet ama sizden fikir almak hoşuma gidiyor.yardımlarınızı bekliyorum.
canım seni niye 2 kere çağırdılar ki
bize hamilelikte 1 kez oluyo o da 20. haftayla 23 arası dediler
kızlar nerelerdesinizz cok boş bırakmışız burayı iyisinizdir inşallahh naısl gidiyor hamilelilik bebeşlernz nasıl :))))
bizdede durumlar aynı cnm buyuyorz, kilo alıyoruz bayagı bi tombik olduk ama yavas yavas sona yaklaşıyoruz az kaldı :))) cok bos bırakmısız burayyı sayfayı bile zor buldum :)Bebişleri büyütüyoruz tatlım. sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?
bizdede durumlar aynı cnm buyuyorz, kilo alıyoruz bayagı bi tombik olduk ama yavas yavas sona yaklaşıyoruz az kaldı :))) cok bos bırakmısız burayyı sayfayı bile zor buldum :)
bizim işler buaralar durgun biraz ben hep burdayımKesinlikle. eskiden hergün foruma girerdim şimdi pek fırsat bulamıyorum.
Bizde yarım dünya toparlak bişi olduk
Bu arada fotoğrafta senin bebiş ne güzel göstermiş yüzünü. Bizimki yüzünü saklıyo bi tamamen göremedik:)
bizim işler buaralar durgun biraz ben hep burdayım
ben toplamda 9 kilo aldım cnm tbi en son 1 ay önce tartılmıştım pazartesi randevumuz kesin bi 2-3 kilo daha almışızdır.Bebişte enson 750 gramdı bakalım o ne kdar olmuş :).Cok fotojeniğiz cnm anası fotografcı ya ondan sanırım bardas kurup oturmuş pozlarımız bile war , bundada elimiz cenemizde poz veriyoduk ama doktor fotografını cekene kadar cekti elini:))))
masallh tosuna:))) yaptırdım canm 4 hafta onceki kontrolde normal cıktı değerler tetanozn 2.dozunu yaptrmadm henüz zor geliyor sağlık ocagına gitmek.sen yaptırmadın mı daha şekeri?Bende dün itibariyle toplam 7 kilo aldım bebişimde 950 gr olmuş. Normal dedi bebişin kilosu için. Bu arada şeker yüklemesi yaptırdınmı tatlım sen?
Canim dun yaptirdim ama sonuclarim cikmadi. Bende tetenoz olayini bitireli çok oldu. İki dozuda yaptirdim şükür. Minik tosuncuklarimiza maşallah
tetanozun 2. dozu yaptırılmak zorunda mı kii??? ben 21. haftada bir kere yaptırdım ama 2. dozu henüz olmadım geç kalmadım inşallah..
Bilemedim simdi bana 1 ay arayla yaptılar dozlari. Yani doğum sirasinda herhangi bir duruma karsi yapiliyormus bu asi. Hem korunmuş oluyoruz. Faydasi var zarari yok durumu. Bi aile hekimligiyle görüs belki yaparlar ikinci dozuda.
bizimki de sakladi.yangtze .!.:Kesinlikle. eskiden hergün foruma girerdim şimdi pek fırsat bulamıyorum.
Bizde yarım dünya toparlak bişi olduk
Bu arada fotoğrafta senin bebiş ne güzel göstermiş yüzünü. Bizimki yüzünü saklıyo bi tamamen göremedik:)
Yalnız değilim demekki bir 18 lik anne adayı da benim :)benımde 9 mayıs gorunuyop tahmını bı an once cınsıyet bellı olsa da bsıler alsam dıye sabrsızlanıorum :):) heyecan ısteee.. bende 18 yasındayım :)
Yalnız değilim demekki bir 18 lik anne adayı da benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?