Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
günaydın kızlaaaar bebişler nasıl benmki perşembeden beri yavaştan hareketlenmeye başladı son 2 gündür byagı hareket ediyor geç oldu biraz ama :))

Bende yaklaşık 2 haftadır hissediyordum. Bide izindeydim gün boyu durmuyordu kıpır kıpır küçük sıpa. İşe başlayınca azaldı hareketleri

günaydın kızlaaaar bebişler nasıl benmki perşembeden beri yavaştan hareketlenmeye başladı son 2 gündür byagı hareket ediyor geç oldu biraz ama :))

günaydın canım
ben de artık net olarak hissediyorum sıpamın tekmelerini
geçen gün karnımın üzerine doğru yatmışım
tekmeleyerek uyandırdı bile beni
nasıl müthiş bir duygu

Bende yaklaşık 2 haftadır hissediyordum. Bide izindeydim gün boyu durmuyordu kıpır kıpır küçük sıpa. İşe başlayınca azaldı hareketleri
bnde perşembe gunki randevuma kadar hissetmiyordum doktora da hissetmiyorm henüz deynce saskın saskın baktı suratıma bnde konusmaya basladım sürekli baktım hareket ediyo :)))
bnde sürekli hareket halindeyken hissetmiyorm cnm anca gece eve gelip uzannca gün içindede 3-4 kez

günaydın canım
ben de artık net olarak hissediyorum sıpamın tekmelerini
geçen gün karnımın üzerine doğru yatmışım
tekmeleyerek uyandırdı bile beni
nasıl müthiş bir duygu
anneeee kalk üstüme yatmışsın demiş
cok güzel gercekten benmki donme dolap gibi donuyor

gerçekten öyle
kendi rahat edecek diye beni rahatsız ediyoo
halbuki ben çok mutlu oluyorum yüzüstü yatınca
ben yüzüstü yatmayı unuttum neden bilmiyorm ama korkuyorm sanırm gobeğim bayagı büyüdugu için bu arada toplam 7 kilo almışım şimdiye kadar görenler cok belli olmuyor diyo ama gobegim bayagı cıktı yarım kilosu bebek bana 6.50 kilo kalıyor diyorm eşimde kendini kandırma diyo (

günaydın kızlaaaar bebişler nasıl benmki perşembeden beri yavaştan hareketlenmeye başladı son 2 gündür byagı hareket ediyor geç oldu
biraz ama :))
Bn 1 haftadir hastanedeyim serumlar igneler 3 gun daha gmhastanede yaticam dusuk tehlikem var

Bn 1 haftadir hastanedeyim serumlar igneler 3 gun daha gmhastanede yaticam dusuk tehlikem var
cok geçmiş olsun cnm en kısa zamnda iyileşirsn inşallah düşük tehlikesi 12. haftaya kadar değilmiydi ya allah korusn bebislermizi

yaa ben 900 gr aldım sadece
2 hafta önceki kontrolde bebek de 350 gr dı
bana 550 gr kalıyo aldığım
çok sevindim
sadece göbeğim vardı ama yavaştan belim de kalınlaşmaya başladı
aman bebişler sağlıklı olsun da alınan kilolar verilir elbet
perşembe 4 boyutlu ultrason var çok heyecanlıyım

canıımm çok geçmiş olsun
dinlen bol bol
inşallah allahın izniyle hiç bişey olmaz

biz 5 hafta once gittik 4 boyutludaki randevumuza cnm cok güzel resmen canlı gbi kime benzediği bile az cok belli oluyo bizmki eşime benziyo biraz haftaya tekrar war 4boyutlu randevumuz simdi dhada değişmiştir saçları flanda cıkmaya basladı videosunu verirler herlde evde takıp takıp izlersin : ))

evet tatlım aradım sordum veriyorlarmış
çok heyecanlıyım bende
ağzını burnunu görcem minicikkk

Bende yaklaşık 2 kg aldım. Bebeğim geçen hafta 252 gr dı sanırım kendime almışım aldığımı

Bende yaklaşık 2 kg aldım. Bebeğim geçen hafta 252 gr dı sanırım kendime almışım aldığımı
sen iyi gidiyosun cnm havalar soğuk olmasa yürüyüş yapıcam ama malum kar buz geçen hafta 450 gr. dı haftaya tekrar kontrolumz war bebek alsında ben almiyim istiyorm :))

kızlar ben bebek odasından haaric odaya bambu beşik almayı düşünüyodm ama arkadas tereddütte bıraktı beni oda almış ama sadece 2 ay kullandık diyor şimdi yine park yatak almış yatak odası için sadece görünüşe aldanıyorsun diyor ben dha önce hep şu renklileri görmştm cok kaba geliyodu ama beyazlarıda varmış ilk defa gördm cok hosuma gitti hemde bambuyla yarı fiyatına nerdeyse fikrimi değiştirsemmi diyorm :)

Bende komple güzel bir bebek odası kuruyum diyordum ama bende vazgeçtim tatlım. Geçen hafta abimlerde kaldım yeni bebekleri oldu. Gerçekten şuan tek ihtiyacımız olan güzel görünümlü bir park yatak tamamen değişti fikrim.

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/park-yatak-besik-salincak-sallanir-model-130389395 şu modeller cok hoş cnm üstü cıkarılabliyor da hoşuma gitti benm ztn bambu beşik alıp 2 ay sonra elden cıkarmaya çalışan insan cok.oda da gereksiz gibi ama gardırop flan lazım olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…