günaydın cnm bizde tetanoz aşımızı olduk şimdigünaydın kızlar
dün 4 boyutluya gitti gördüm bebişimi
çok şükür sağlığı normal
ama babasına benziyoo
doktor bile dedi babasına benziyo bu bebek diye
gunaydn cnm bni korkuttular bu aşı için ama sandıgım kadar kötü değilmiş yada etkisini sonradan mı gösteriyo bilemedim :)Gunaydin kizlar. Bende biraz önce tetenos asisi yaptirdim. Persembede detayli USG yaptircaz. Ben kesin babasinin kopyasi diyorum ama bakalim kime benziyor.
Bu arada keyifler nasil güzel anneler?
gunaydn cnm bni korkuttular bu aşı için ama sandıgım kadar kötü değilmiş yada etkisini sonradan mı gösteriyo bilemedim :)
bizim bulundugumuz sehirde ayrıntılı yok yakın bi fakulte has. var oda cok geçe randevu veriyormuş bizde ayrıntılı yerine tekrar 4 boyutlu ultrasonla baktırcaz bu hafta ,hemen hemen birbirine yakın dediler ayrıntılı ile 4 boyutlu ,3lü test biraz problemliydi de bizim.
ben direk işe geldim evim uzak oldugu için çalışmaya başladık bile :))Aynen tatlim cok korkuyordum. Bide normalde kan aldirma ve asi gibi durumlarda bayilirim. Hic hissetmedim 1.2 dk uzandim ciktim geldim. Hatta öğlen ise gidicem.
Herşey güzel olacak tatlim. Hayirla ve saglikla alicaz inşallah miniklerimizi kucagimiza.
Hem bak bizimkiler hep babaci oldu şimdiden. Kıskançliklarimiz da yakindir.
günaydın kızlar
çok şükür sağlığı normal
ama babasına benziyoo
biz enson 16. haftada gördük (4 boyutluda) gayet net gozukuyor cnm tabi simdiki haftalarda dahada güzel görünüyordur sıpalar :))maşallah bizde haftaya yaptırıcaz detaylı ultrasonu
bende hep merak ediyorum yüzü net görünür mü diye
ben direk işe geldim evim uzak oldugu için çalışmaya başladık bile :))
sorma cnm ya hepte bana benzesin ,babacı flan olmasın derdim ama : )) bütün derdi cefayı biz çekiyoruz ama maalesef ki 2.planda oluyorz :))
inşallah hepimizinki sağlıkla gelir pek inandığımda söylenemz bu testlere ama neyse sen yaptırmadın sanırım
gercekten oyle cnm bende 2liyi bilerek yaptırdım ama 3.de karışıklığa geldi doktor kan ver dedi aşağıda 3lü için oldugunu bile farketmedim devlet hast. ztn bi alem.inanmıyorum ztn o testin doğruluguna o yüzden ayrıntılı için gün almaya bile uğraşmadım 4 boyutlu yeterli allah korusun bişey çıksa nolucak sanki hiçte umrumda değil.Ben taramalarin hicbirini yaptirmadim. Ne olursa olsun evladimdan vazgecmeyecegim. Kafami bulandirip huzursuz olmak istemedim. Seker yuklemesini de doktorum yaptir derse yaptiricam.
Canim saglikli olsunlarda babaci olsunlar. Her turlu cefaya raziyim :)
Artik hareketlerini de hissediyorum ya degmeyin keyfime.
AY NE GÜZEL CANIM BENDE GDECEM İNŞ.DA ÇOK GÜZEL Bİ HİS DÜŞÜNMESİ BİLE BEBEĞİ BU KADAR DETAYLI GÖREBİLMEK...günaydın kızlar
çok şükür sağlığı normal
ama babasına benziyoo
biz enson 16. haftada gördük (4 boyutluda) gayet net gozukuyor cnm tabi simdiki haftalarda dahada güzel görünüyordur sıpalar :))
bizde 23te tekrar görcez inşallah.oyle olan var cnm arkadsnki gostermemiş doktor gidin 1 saat sonra tekrar gelin demiş.ooo süper o zaman canım biz 21 de gitmiş olucaz
bir arkadasım 2.bebeğini doğuracak detaylı ultrasonda yüzünü hiç net göremediklerini söyledi kafama takılmıştı
biraz da bebeğin pozisyonuyla ilgiliymiş galiba
canım seni niye 2 kere çağırdılar kibizde 23te tekrar görcez inşallah.oyle olan var cnm arkadsnki gostermemiş doktor gidin 1 saat sonra tekrar gelin demiş.
bizimki gosterdi ama cabuk sıkıldı bizden elini başına vurmaya başladı doktorda yeter dedi :)))
bizimki ayrıntılı değil cnm 4 boyutlu 16.haftada özelde bi doktora muayane olmştum cihazı 4 boyutluydu.3lüde riskli bölgeye yakın cıkmış ayrıntılı önerdi doktor bulundugm sehrde ayrıntılı yok o yüzden bizde 4 boyutlunn yeterli olacgı kanısındayız sonuç değişmişmicek nasıl olsacanım seni niye 2 kere çağırdılar ki
bize hamilelikte 1 kez oluyo o da 20. haftayla 23 arası dediler
evet canım çok güzelAY NE GÜZEL CANIM BENDE GDECEM İNŞ.DA ÇOK GÜZEL Bİ HİS DÜŞÜNMESİ BİLE BEBEĞİ BU KADAR DETAYLI GÖREBİLMEK...
hmm anladım canımbizimki ayrıntılı değil cnm 4 boyutlu 16.haftada özelde bi doktora muayane olmştum cihazı 4 boyutluydu.3lüde riskli bölgeye yakın cıkmış ayrıntılı önerdi doktor bulundugm sehrde ayrıntılı yok o yüzden bizde 4 boyutlunn yeterli olacgı kanısındayız sonuç değişmişmicek nasıl olsa
evet canım çok güzel
biz babasına benzediğini bile gördük
çirkin bir kızım olacak o yüzden
Çirkin deme kızına annesi
hic gulecegim yoktu bizim oglusu da babasi da kendine benzetiyor :)bana benzeseydi güzel olacaktı
babasına benzemeyı seçti o yüzden çirkinn
bana benzeseydi güzel olacaktı
babasına benzemeyı seçti o yüzden çirkinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?