Yaz gununde buz kütlesi gibiyim.eriyorum...

Güncelleme: Allah Hepinizden razi olsun. Allah rızası için bana dua edermisiniz? Kendi ayaklarımin üzerinde durmak için, Allahim bana bi çıkış kapısı göstermesi için, eşim ve o kadın kendi pisliklerini yiyip yip dursunlar. Eşimin vicdan azabı çekmesi için. Çok sağolun kızlar. .

Rabbim yardımcın olsun.Kokulu taş olayını ben genelde instagramda görüyorum ve iyi satış yapan sayfalar var.Benimki sadece bir örnekti başka şeyler de yapılabilir hangisinde ilgi ve isteğiniz varsa.Halk eğitim merkezlerinde bir sürü kurs var bunlarda ilginizi en çok çekene gidip hem birşeyler öğrenir hem kafanızı dağıtırsınız.Hayat sadece kocadan ibaret değil bunu ona ve kendinize gösterin.Ona hem maddi hem manevi olarak muhtaç olmadığınızı gördükçe o gelecek yanınıza buna emin olun.O zaman onu isteyip istemediğinize siz karar verirsiniz.Ama kendinizi yıpratıp yorgun düştükçe sadece kendinize yaparsınız.

Sağol canim.çocuğumu kimseye bırakıp bi yere gidemiyorum. Allah elbette bi kapı açacaktır. Çok sagol

Aldatılmak ve affetmek arasındaki en zor durum bu sizinki. Benim eşimi asla affetmem dememde de bu gizli aslında. İşin gurur kısmını bir yana bile bıraksak sürekli diğer kadınla kendimi kıyaslarım, eksik nerde derim, içim içimi yer tükenirim. Size olan da bu.

Bundan sonrasında eşinizle olan güven ilişkiniz büyük ölçüde ona bağlı, o yıktığı güveni sağlamlaştırmak zorunda.

Kusura bakmayın tüm yorumlara bakamadım sizin çalışma düşünceniz var mı ? En azından ilerisi için.

cannızın nasıl yandığını hissettim, acınızı üzüntünüzü öyle derin yaşıyorsunuz ki, mübarek günlerde rabbim sesinizi duysun, gönlünüze ferahlık versin.
bu travma atlatılsa da unutulmuyor. bundan sonra evlilik ihanetten öncesi ve sonrası diye sürüyor.
acısı hafifleyecek ama hep hatırlanacak.

yazık, herkes sana yüklenmiş. bilmiyorum neden böyle ama ben de annem sürekli duygu sömürüsü yapıp ağladıgı için ona hicbir zaman bir sey anlatmadım. bir sorunumu anlattıgım zaman he tamam ben kötü anneyim ben kötüyüm keske ölseymisim lanet olsun benim sucum tarzı yorumlar yaptıgı icin hicbir zaman onunla olan sorunlarımı cozemedim, kendi kisisel seylerimi de anlatmadım cunku anlamayacaktı, bu sefer de beni suclayacaktı. ben anlatmadıgım icin kendisi sürekli her seyimi okumaya ogrenmeye calıstı, resmen ozel hayatım tecavüze ugramıstı sanki. annelerin elinde aslında her sey, baksana, anneni idare etmeye mi calısacaksın kocanı mı, yoksa cocugunu mu yetistirmeye calısacaksın. peki kendi sıkıntıların, problemlerin? cok uzuldum, iste bizim toplumumuzda zavallı kadınların kaderi bu. türkiyede kadın olmak cok zor, bir kez daha anladım

Asla unutulmayacak. Seninde belirttiği gibi o kadar derin yaşıyorum ki o derinliğe baktıkça ben bile korkuyorum. Bana sizde dua edin olur mu..

Aynen dediğin gibi. Ben Başbakan bile olsan iyi bir evlat olamadık. Anneme hayırlı bir evlat olayım, kocama iyi bir eş olayım, çocuğuma iyi bir anne olayım derken hicbirsey olamamışim. Bu sefer hayatı sorgulamaya başlıyorsunuz neden bu hayatta yim diye sonra imtehanda olduğumu hatırlayıp Allahim siginiyorum. Bu hayatta anne çok önemli bir etken-annen mutsuz bi kadınsa sende mutsuz olmaya başlıyorsunuz,annen seni desteklerse hayatta maddi ve manevi yapamayacağın hicbirsey yok.

çocuğunuz kaç yaşında? universite mezunuymussunuz, birçok kadına göre is bulma imkaniniz daha yüksek. dua edin elbette ama sizin de çaba göstermeniz gerekiyor. çalışmak, hem kafanızı dagitmanizi hem kaybettiğiniz özgüveninizi kazanmanızı hem de çocuğunuza daha iyi bir gelecek sunmanızı sağlayacak.

affetme konusunda ise, ben de unutamayacağınızı düşünüyorum. ve eşiniz mumkunse şube değiştirme vs gibi bir ortam değişikliğine gitmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…