Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

canlarım nasılsınız?yeni gelen arakadaşlar hoşgeldiniz yarın listeyi düzenliycem hepinizi eklycem

Aminnn inş.cnm sende sağlıkla bebeğini kucagına alırsın inş. Rabbim tamamına erdirsin

merhaba arkadaslar bende insallah bu yaza hamile olarak girmek istiyorum 24 yasindayim ve 1 senedir deniyoruz sat 10 mart bat 15 -16 nisan gibi 33-35 gunde adet oluyorum 05.04.2013 de kan tahlilim 4.3 cikti ve yine 09.04.2013 de 9.6 ya yukseldi yeni bi gebelik olabilir dediler yarin tekrar kan verecegim insallah yukselmistir Allah kimseyi evlatsiz birakmasin insallah

Canım bat 7 nisandı ben 9 unda devlet hastanesine gittim hem kontrol olsun hem kan testini yaptırayım diye... ama sağolsun devlet hastanesi klasiği yaşadım sonuçları gün içinde alamadım arıza nedeniyle.. doktorum ameliyata gitti ertesi günde derse vs..... dün internet üstünden çıktı aldım test sonuçlarımı beta hcg beklediğim gibi 0.. yani hamilelik yok... fsh filanda yapıldı onlarda normal gibi ama ben kendi doktoruma gitme kararı aldım yaşadığım süreci biliyor ve ben gecikme durumunu araştırma niyetindeyim bugün yine testler yapılacak yani...

hoşgeldin canım... tabiyki gel aramıza kaynaşalım eğer o kadar az kaldıysa bence korunmayı bırak eger olursa olur olmazsa zaten az kalmış farketmez

hoşgeldin canım... bu ay olsun inşallah...

ben kpss öğretmenliğe hazırlanıyorum canım çok sıkı bi şekilde tek kafamı kurcalayan mesele o mide bulantısı falan çok olursa çalışamam diye korkuyorum:26: hayırlısı bakalım görüşmek üzere

çektirdin mi çektirecek misin? kaç ay oldu bir de senin? hakkında inşallah hayırlısı olur.

Canım kusura bakma cevap gecikti. Rahim filmi çektirdim. Fındıkzade radyomar da sorunsuz geçti çok şükür yaptıracaklara tavsiye ederim

kızlar sakın kendinizi üzmeyin bu ay olmazsa diğer ay diğer ay da olmazsa olana kadar sonuna kadar mücadeleye varmısınız:))))) evet seslerini duyar gibiyim o halde napıyormuşuz no streeessss:)))

evet arkadaşlar stres prolaktin hormonunu yükseltiyo prolaktin de gebeliği engelliyo

arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız :)27 yaşındayım, 3 yıllık evliyim ve öğretmenim. bu ay ilk denememiz oldu ama biraz geç karar verdik sanırım. benim sat 21 mart ve 24 günde bir oluyorum, bizde 4 nisanda karar verdik batımda 14 nisan. umudum pek yok ama olma şansı olabilir mi ki

Olabilir canım belli olmaz

kızçe'ler beni neden eklemediniz listeye daha öncede söylemiştim 33 yaşındayım 1.5 yıllık evdeyim 10 aydır bebek istemekteyiz...Mutlu kalın...

merhaba arkadaslarr bende 1 yıl 10 ay olucak evleneli yaza bende hamile girmek istiyorum kısmetse.inşallah hepımızı dileği olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…