inşallah olur canım... hoşgeldin topiğimize...
canım ne oldu anlatsana merak ettim inşallah hamilesindir tatlım... inşallah....[
Canim 54. Günde değeri 0.22 imiş sonra yukselmis meğer hamileymiş hatta adet söktürucu kullanmış cok kişi varmış öyle. 2 gun sonra test yaptir dedi yukselebilirmis
inşallah senin için hayırlı olur cnm. beklemenin aşılamanın iptal edilmesin ne demek olduğunu bilirim bende çok zorlu süreçlerden geçtim sonun da kavuştum. Allahım seni de tüm isteyenleri de kavuştursun inşallah.
canım sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi umarım açıklayıcı olmuştur :)
arkadaşlar listeye beni de ekleyin 25 yaşındayım 10 aydır uğraşıyoz 1 boş gebelik oldu
hoşgeldin canım Allah bidaha yaşatmasın kötü günler... bende geçikme yaşıyorum 1 haftalık ama testler negatif bugün artık dayanamadım sağlık ocagına gittim kan verdim bakalım yarın belli olcakmış ben stres yaptığımı düşünüyorum ilk denememiz... senin ne kadar oldu gecikeli ?? belirti var mı??
hoşgeldin canım... tabiyki gel aramıza kaynaşalımeğer o kadar az kaldıysa bence korunmayı bırak eger olursa olur olmazsa zaten az kalmış farketmez
hoşgeldin canım... bu ay olsun inşallah...
çektirdin mi çektirecek misin? kaç ay oldu bir de senin? hakkında inşallah hayırlısı olur.
kızlar sakın kendinizi üzmeyin bu ay olmazsa diğer ay diğer ay da olmazsa olana kadar sonuna kadar mücadeleye varmısınız:))))) evet seslerini duyar gibiyim o halde napıyormuşuz no streeessss:)))
arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız :)27 yaşındayım, 3 yıllık evliyim ve öğretmenim. bu ay ilk denememiz oldu ama biraz geç karar verdik sanırım. benim sat 21 mart ve 24 günde bir oluyorum, bizde 4 nisanda karar verdik batımda 14 nisan. umudum pek yok ama olma şansı olabilir mi ki
Olabilir canım belli olmaz Allah ol desin yeter ki,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?