Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

bende sigara içiyorum. ama şu aralar bırakmayı düşünmüyorum. günlük stres yanında birde sigara stresi yaşamak istemiyorum. hamile kalırsam inş. içmicem.

bende sigara içiyorum. ama şu aralar bırakmayı düşünmüyorum. günlük stres yanında birde sigara stresi yaşamak istemiyorum. hamile kalırsam inş. içmicem.

canım bnde sigara kullanıyorum ama azaltmak için elimden geleni yapıorum ve bırakmak en çok isteğim hamiş kaldıktan sonra inş tamamen çıkarcam hayatımdan

canım sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi umarım açıklayıcı olmuştur :)

bende yaza hamile girmek isteyenlerdenimmmmmm 2012 aralıkta bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım....bu ay yeniden denemelere başladık... şu anda regl gecikmesi yaşıyorum bugün doktora gideceğim.................inşallah hepimiz hemen hamile kalır sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.......................ne olur Allahım ne olurrrr

canım inş rabbim nasip eder güzel haberi alır bizimle paylaşırsın emin ol her hamiş haberi duyduğumda kendi bebişimmiş gibi seviniyorum :)

canım inş rabbim nasip eder güzel haberi alır bizimle paylaşırsın emin ol her hamiş haberi duyduğumda kendi bebişimmiş gibi seviniyorum :)

canım idrar testi negatif.. benim normalde kürtaj sonrası dışında hiç gecikmem olmadı hayatım boyunca şimdi hamile olduğumu düşünmüyorum ama neden geciktiğini kafama takıyorum... güzel haber alırsam çok şaşırırım süpriz olur... ne olursa olsun yazarım buraya tatlımm

canım bnmde senn gibi gecikme olmaz ama insan tabi hisseder olabilir ya üşütmüşsündür bişi olmuştur ondan gecikmiştir fazla takma bnce

geçmiş olsun... benimde bi düşüğüm var, o zamandan beride denemeye devam ama olmuyo hala

Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun benim düşük yapalı 15 gün oldu 2 ay korunma verdi doktor. Ama topği görünce dayanamadım. Düşükte sonra test felan yapıldı mı?

kuzum zor bir durum allah yeniden yaşatsın sana annnelik duygusunu inşallah... bekleriz bizler buradayız:)

Amin kimseye yaşatmasın çok zor. Takılırım size.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah bi daha yaşatmasın... sakın bi yerlere gitme hepberaber alalım mutlu haberlerimizi... hem 2 ay hemen geçer...

Yok yok buradayım inşallah geçer zaman çarçabuk geçsn istiyorum

Doktora gttin mi?

Ne dedi?

Bende 31 yaşındayım boşver takılmayın yaşa

listeye eklenmişim..teşekkürler :)

bırakman daha iyi olur tabiii...

Geçmiş olsun canım... Allah en kısa zamanla meleğinle mükafatlandırsın seni..

slm kızlar bende yaza hamile kalmak istiyorum inş....
şuan korunuyorum...
3 ay sonra denemelere başlarız inş.
2.bebiğm olucak allahım izin verirse
ilk bebişde cahildim herhalde hiç korkmuyodum,şimdi çok endişeliyim
ya bi sorun olursa die bebekte,
allahım inşallah sağlıklı sıhhatlı bebişlerimizi kucağımıza almayı nassip eder:109:

hoşgeldin canım Allah bidaha yaşatmasın kötü günler... bende geçikme yaşıyorum 1 haftalık ama testler negatif bugün artık dayanamadım sağlık ocagına gittim kan verdim bakalım yarın belli olcakmış ben stres yaptığımı düşünüyorum ilk denememiz... senin ne kadar oldu gecikeli ?? belirti var mı??

günaydın kızlar dün topiğimiz saklanmıştı ne oldu anlamadım ama gelmiş oleyyyyyyyy inşallah bugün iyi haberler alırız benim testler negatif... artık bende dayanamadım gittim sağlık ocagına yarın çıkcakmış sonuçlar haber veririm size... ama ben stresten geçiktiğini düşünüyorum çünkü o kadar çok belirtim var ki saysam bitmez hepsi hamilelik belirtisi ama testler kocaman negatif testin içini bile açtım ikinci çizgiyi göriyim diye yine yok hadi hayırlısı Allahımın gücüne gitmesin de yoksa diyorum bi hastalansam da yumoş günlerim gelsede çalışmaya başlasak pek eğlenceli oluyodu

hoşgeldin canım... allah bebeğini bağışlasın onada sağlıklı bi kardeş nasip etsin inşallah....:))

slm canım evet dün sanırım bir sorun olmuştu ama halloldu :))) nasılsın canım?neden negatf acaba bende merak ettm valla geç döllenme mi oldu ki?

Kızlar az önce kan verdim Su an hastanedeyim sonuç bekliyorum tek geldim kimse yok eşim olmayınca yanimda kimsenin olmasını istemedim gerçi bebek istediğimizi kimse bilmiyor daha neyse öyle iste

Kızlar az önce kan verdim Su an hastanedeyim sonuç bekliyorum tek geldim kimse yok eşim olmayınca yanimda kimsenin olmasını istemedim gerçi bebek istediğimizi kimse bilmiyor daha neyse öyle iste

canım seninle aynı durumdayız inşallah güzel bi sonuç almışsındır... haberini bekliyorum lütfenbize bildir ve hayalkırıklıgına kapılma bak hepimiz burada paylaşıp dertleşip bebeklerimize kavuşcaz... bizimde kimse bilmiyor bi eşim bi ben bide siz...:))) çok meraklandım benimde sonucum yarın çıkıcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…