hoşgeldin canım benim inşallah dualarımız kabul olur ve bu topikteki tüm arkadaşalarımız yaza hamiş olarak gireriz
bende sigara içiyorum. ama şu aralar bırakmayı düşünmüyorum. günlük stres yanında birde sigara stresi yaşamak istemiyorum. hamile kalırsam inş. içmicem.
merhaba arkadaşlar. ben de 31 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. ilk defa bu ay kolemenle başladık. ama yumurtalarım büyümedi.
bana bu sat-bat kardeşleri bi açıklarmısınız. bu kısatlamalrı ilk defa duyuyorum. zaten sitede yeniyim.
günaydın kızlar ben bi yürüyüşe çıkıyim de geliyim:128:
bende yaza hamile girmek isteyenlerdenimmmmmm2012 aralıkta bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım....bu ay yeniden denemelere başladık... şu anda regl gecikmesi yaşıyorum bugün doktora gideceğim.................inşallah hepimiz hemen hamile kalır sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.......................ne olur Allahım ne olurrrr
canım inş rabbim nasip eder güzel haberi alır bizimle paylaşırsın emin ol her hamiş haberi duyduğumda kendi bebişimmiş gibi seviniyorum :)
canım idrar testi negatif.. benim normalde kürtaj sonrası dışında hiç gecikmem olmadı hayatım boyunca şimdi hamile olduğumu düşünmüyorum ama neden geciktiğini kafama takıyorum... güzel haber alırsam çok şaşırırım süpriz olur... ne olursa olsun yazarım buraya tatlımm
geçmiş olsun... benimde bi düşüğüm var, o zamandan beride denemeye devam ama olmuyo hala
kuzum zor bir durum allah yeniden yaşatsın sana annnelik duygusunu inşallah... bekleriz bizler buradayız:)
geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah bi daha yaşatmasın... sakın bi yerlere gitme hepberaber alalım mutlu haberlerimizi...hem 2 ay hemen geçer...
bende İstanbul'danım.. 26 yaşındayım ve şu an çalışmıyorum.. bikaç ay önce ayrıldım işten, şimdi başka bi iş bakıcam..
1,5 yıllık evliyim ve malesef bir düşüğüm oldu mart 2012'de.. o zamandan bu yana denemeye devam ama olmuyo nedense..
Kızlar ben 30 yaşındayım, biraz geç başladım bu işlere galiba.
Bir de bu yumurtlama olayı hep kafamı karıştırıyo, bu ay o şeffaf akıntı olduğu zaman ovulasyon testi de 2. çizgi oluştu 1-2 gün devam etti. O çizgi oluşması yumurtlamaının başladığını mı gösteriyo? Yoksa onu gördüğünüz gün mü? Gün aşırı ilişki en sağlıklısı ama ikimizde yoğun çalışıyoruz dilimiz dışarda eve geliyoruz, ev ödevi gibi oluyo hatta bazen yorgunluktan mecalimiz olmuyo.
Birde bu gebelik belirtisiz olmaz mı? Bende hiç akıntı falan yok ya
canım bende geç başladım 29 yaşındayım 9 aydır deniyoruz bu işler kısmet işi vallaa...evet canm bende teste göre yaptm çift çizgiden 2 gün önce aynı gün ve sonraki gün yaptım nasrettin hoca misali ya tutarsa:)))
L İ S T E M İ Z..
İSİM...........YAŞ........KAÇ AY/YIL.........BAT
duygubaby................25.........2 ay...........5 nisan :18:
nurmur.....................29..........10 ay........15 nisan :97:
keser84....................29...........9 ay.........20 nisan :97:
melake26..................27...........1 ay.........18 nisan :97:
HappyHouseWife.........25..........1 ay..........5 nisan :18:
glsh13......................??...........5 ay.........15 nisan :18:
esbayar...................??............9 ay..........? :18:
logistics2402.............29...........1 yıl.........20 nisan :97:
pufpuff.....................26...........1 yıl........???? :18:
nemesis06..................27..........4 ay........3 nisan :18:
elouise......................26...........1 ay........12 nisan :18:
41zeynep...................31...........11 yıl......23 nisan :97:
filologum....................29............9 ay........? :97:
bende sigara içiyorum. ama şu aralar bırakmayı düşünmüyorum. günlük stres yanında birde sigara stresi yaşamak istemiyorum. hamile kalırsam inş. içmicem.
bende yaza hamile girmek isteyenlerdenimmmmmm2012 aralıkta bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım....bu ay yeniden denemelere başladık... şu anda regl gecikmesi yaşıyorum bugün doktora gideceğim.................inşallah hepimiz hemen hamile kalır sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.......................ne olur Allahım ne olurrrr
Geçmiş olsun canım... Allah en kısa zamanla meleğinle mükafatlandırsın seni..
slm kızlar bende yaza hamile kalmak istiyorum inş....
şuan korunuyorum...
3 ay sonra denemelere başlarız inş.
2.bebiğm olucak allahım izin verirse
ilk bebişde cahildim herhalde hiç korkmuyodum,şimdi çok endişeliyim
ya bi sorun olursa die bebekte,
allahım inşallah sağlıklı sıhhatlı bebişlerimizi kucağımıza almayı nassip eder:109:
günaydın kızlar dün topiğimiz saklanmıştı ne oldu anlamadımama gelmiş oleyyyyyyyy inşallah bugün iyi haberler alırız benim testler negatif... artık bende dayanamadım gittim sağlık ocagına yarın çıkcakmış sonuçlar haber veririm size... ama ben stresten geçiktiğini düşünüyorum çünkü o kadar çok belirtim var ki saysam bitmez hepsi hamilelik belirtisi ama testler kocaman negatif testin içini bile açtım ikinci çizgiyi göriyim diye yine yok hadi hayırlısı Allahımın gücüne gitmesin de yoksa diyorum bi hastalansam da yumoş günlerim gelsede çalışmaya başlasak pek eğlenceli oluyodu
Kızlar az önce kan verdim Su an hastanedeyim sonuç bekliyorum tek geldim kimse yok eşim olmayınca yanimda kimsenin olmasını istemedim gerçi bebek istediğimizi kimse bilmiyor daha neyse öyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?