- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
canım seninle aynı durumdayız inşallah güzel bi sonuç almışsındır... haberini bekliyorum lütfenbize bildir ve hayalkırıklıgına kapılma bak hepimiz burada paylaşıp dertleşip bebeklerimize kavuşcaz... bizimde kimse bilmiyor bi eşim bi ben bide siz...:))) çok meraklandım benimde sonucum yarın çıkıcak...
Kızlar az önce kan verdim Su an hastanedeyim sonuç bekliyorum tek geldim kimse yok eşim olmayınca yanimda kimsenin olmasını istemedim gerçi bebek istediğimizi kimse bilmiyor daha neyse öyle iste
günaydın kızlar dün topiğimiz saklanmıştı ne oldu anlamadımama gelmiş oleyyyyyyyy inşallah bugün iyi haberler alırız benim testler negatif... artık bende dayanamadım gittim sağlık ocagına yarın çıkcakmış sonuçlar haber veririm size... ama ben stresten geçiktiğini düşünüyorum çünkü o kadar çok belirtim var ki saysam bitmez hepsi hamilelik belirtisi ama testler kocaman negatif testin içini bile açtım ikinci çizgiyi göriyim diye yine yok hadi hayırlısı Allahımın gücüne gitmesin de yoksa diyorum bi hastalansam da yumoş günlerim gelsede çalışmaya başlasak pek eğlenceli oluyodu
0.86 çıktı hamile değilim sanirim
slm canım evet dün sanırım bir sorun olmuştu ama halloldu :))) nasılsın canım?neden negatf acaba bende merak ettm valla geç döllenme mi oldu ki?
0.86 çıktı hamile değilim sanirim
hoşgeldin canım... tabiyki gel aramıza kaynaşalımmeraba kızlar bende geleyim mi aranıza mayıs haziran gibi düşünüyoruz bizde 26 buçukcuk yaşındayım 9 aylık evliyim sonraki ay kısmetse planlıyoruz .hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman olur inşallah
hoşgeldin canım... bu ay olsun inşallah...arkadaşlar listeye beni de ekleyin 25 yaşındayım 10 aydır uğraşıyoz 1 boş gebelik oldu
bende de hep belirtiler var sanki ama benimkilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum. Annem de bana bugün telefonda 'kendini dinleme o kadar stres yaparsın olacağı varsa da olmaz' dedi.. sanırım haklı :/
HappyHouseWife çok güldüm valla son cümlene :)) eğlenceli olduğu kaçınılmaz tabii canııımm
canım nasıl rahatlayabiliriz bilmiyorumannen çok doğru söylemiş ya...bende kesinlikle psikolojık olduğunu düşünüyorum zaten yarın kesin sonucu alıcam rahatlarım astalanırım o zaman ohhhhhhhhh keşke diyorum bu kadar şey öğrenmeseydim bu konular hakkında salsaydım çayıraaaa ama artık çok geç neyse sağlıklı olsunda geç olsun napalım... birlikte üstesinden gelicez bu stresinde... inşallah çok beklemiez kızlar olucak... pozitif olucaz bu topikte üzülmek yokkkk
ccanım bide ben silkeletiyom ya kendimi o sırada biz çok gülüşlüyoruz eğlenceye eğlencce katıyor tavsiye ederim kızlar silkeletin anacım kaçamasın spoşlar....
kızlar sakın kendinizi üzmeyin bu ay olmazsa diğer ay diğer ay da olmazsa olana kadar sonuna kadar mücadeleye varmısınız:))))) evet seslerini duyar gibiyim o halde napıyormuşuz no streeessss:)))
aynen nurmurcum:))) amannnnnnnnnnn kızlar olayın eğlencesine heyecanına odaklanın... olucak olucak....
bende de hep belirtiler var sanki ama benimkilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum. Annem de bana bugün telefonda 'kendini dinleme o kadar stres yaparsın olacağı varsa da olmaz' dedi.. sanırım haklı :/
HappyHouseWife çok güldüm valla son cümlene :)) eğlenceli olduğu kaçınılmaz tabii canııımm
canım nasıl rahatlayabiliriz bilmiyorumannen çok doğru söylemiş ya...bende kesinlikle psikolojık olduğunu düşünüyorum zaten yarın kesin sonucu alıcam rahatlarım astalanırım o zaman ohhhhhhhhh keşke diyorum bu kadar şey öğrenmeseydim bu konular hakkında salsaydım çayıraaaa ama artık çok geç neyse sağlıklı olsunda geç olsun napalım... birlikte üstesinden gelicez bu stresinde... inşallah çok beklemiez kızlar olucak... pozitif olucaz bu topikte üzülmek yokkkk
ccanım bide ben silkeletiyom ya kendimi o sırada biz çok gülüşlüyoruz eğlenceye eğlencce katıyor tavsiye ederim kızlar silkeletin anacım kaçamasın spoşlar....
:))))
Dur ben de silkeleteyim bundan sonra
Iyi akşamlar kızlar.
Ilk sayfaya bir liste yapsaniza beni de ekleyin. Yas27 10 aylık evliyim 7-8 aydır istiyorum
yaza hazırlık yaptığımız şu günlerde bende yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi bu çatı altında birleşeleim dertleşelim:)
Kızlar serapbebekistiyo umut verdi bana dua edin degerlerim yukselsin. Kim dua ederse peşime hamile olduğunu öğrensin etmeyenler bu ay hamile kalsın :)
bende istiyorummm
Iyi akşamlar kızlar.
Ilk sayfaya bir liste yapsaniza beni de ekleyin. Yas27 10 aylık evliyim 7-8 aydır istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?