Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

meraba kızlar bende geleyim mi aranıza mayıs haziran gibi düşünüyoruz bizde 26 buçukcuk yaşındayım 9 aylık evliyim sonraki ay kısmetse planlıyoruz .hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman olur inşallah

arkadaşlar listeye beni de ekleyin 25 yaşındayım 10 aydır uğraşıyoz 1 boş gebelik oldu

Kızlar az önce kan verdim Su an hastanedeyim sonuç bekliyorum tek geldim kimse yok eşim olmayınca yanimda kimsenin olmasını istemedim gerçi bebek istediğimizi kimse bilmiyor daha neyse öyle iste

0.86 çıktı hamile değilim sanirim

bende de hep belirtiler var sanki ama benimkilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum. Annem de bana bugün telefonda 'kendini dinleme o kadar stres yaparsın olacağı varsa da olmaz' dedi.. sanırım haklı :/
HappyHouseWife çok güldüm valla son cümlene :)) eğlenceli olduğu kaçınılmaz tabii canııımm

0.86 çıktı hamile değilim sanirim

1'den düşük olan değerler ne yazık ki negatif anlamında canım

slm canım evet dün sanırım bir sorun olmuştu ama halloldu :))) nasılsın canım?neden negatf acaba bende merak ettm valla geç döllenme mi oldu ki?

bilmiyorum ya ama yarın sonucu alıcam haber veririm size ama olsaydı elbet çıkardı diyorum şimdiye kadar kısmet... sen nasılsın ??? napıyosun???

hoşgeldin canım... tabiyki gel aramıza kaynaşalım eğer o kadar az kaldıysa bence korunmayı bırak eger olursa olur olmazsa zaten az kalmış farketmez

arkadaşlar listeye beni de ekleyin 25 yaşındayım 10 aydır uğraşıyoz 1 boş gebelik oldu
hoşgeldin canım... bu ay olsun inşallah...

kızlar sakın kendinizi üzmeyin bu ay olmazsa diğer ay diğer ay da olmazsa olana kadar sonuna kadar mücadeleye varmısınız:))))) evet seslerini duyar gibiyim o halde napıyormuşuz no streeessss:)))

kızlar sakın kendinizi üzmeyin bu ay olmazsa diğer ay diğer ay da olmazsa olana kadar sonuna kadar mücadeleye varmısınız:))))) evet seslerini duyar gibiyim o halde napıyormuşuz no streeessss:)))

aynen nurmurcum:))) amannnnnnnnnnn kızlar olayın eğlencesine heyecanına odaklanın... olucak olucak....

kızlar serapbebekistiyo beni umutlandırdı dua edinde hamile olayım. evliliğimizde sıkıntılar kötü olacak gibi yoksa :'(

Iyi akşamlar kızlar.
Ilk sayfaya bir liste yapsaniza beni de ekleyin. Yas27 10 aylık evliyim 7-8 aydır istiyorum

Kızlar serapbebekistiyo umut verdi bana dua edin degerlerim yukselsin. Kim dua ederse peşime hamile olduğunu öğrensin etmeyenler bu ay hamile kalsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…