Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

slm kızlar yaşım 29 9 aydır bebiş istiyoruz.yani evleneli korunmadık..iki ay klomen kullandım ve bu ay da olmadı.5 nisanda istenmeyen bat geldi..mevlam aratmadan verir inş meleklerimizi

inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın. yalnız bir sene dolmadan klomene başlamıyorlar, hsg çekmiyorlar size nasıl başladılar? hemen hsg çektiren de var aranızda galiba. doktorum bana acele etme, bir yıl tamamlansın dedi. hoş son 4 aydır eşim yok bir yılımız dolmuş olacak ama bir yıl uğraşmış olmayacağız. olsun istiyorum bir taraftan da sadece buna odaklanmak istemiyorum. hakkımızda hayırlısı. allah yokluklarını göstermesin. olana kadar da sabrını versin inşallah.

yeni gelen arkadaşlar merhaba hoşgeldiniz.. ayyyyy listemizde dolmuş yaaaa... hepimiz yakında mutlu haberi alıcaz inşallah...

Merhabalar... :)
Ben 26 yaşındayım, 5 yıldır evliyim ama bu ay ilk denememiz... Bat 12 Nisan.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

hoşgeldin bizimde bu ay ilk denememiz:))) 12 Nisan benim doğum günüm güzel haberler alırsın inşallah... belirtiler var mı??

hoşgeldin... 2 çizgide net bi şekilde olursa o gün yumurtlama günün oluyo diye biliyorum... iç kullanmadım ovulasyon... ama en sağlıklısı günaşırı yapmak... ve ilişkiden sonra ayaklarını dikip yatmak... inşalla güzel haberlerini alırız yakında...

hoşgeldin... yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir... haberlerini bekliyorumm

inşallah hayırlı bir zamnda olur canımm...

doktor bize de öyle söyledi hatta rahim filminden hiç bahsetmedi, bir sürü test istemesine rağmen. Biraz tezcanlılık yaptım, elimde değil, doktoru aradım dedim ki ben çektirmek istiyorum zararı olur mu, asistanı da iyi olur ihtimaliniz artar dedi, göreceğiz

çektirdin mi çektirecek misin? kaç ay oldu bir de senin? hakkında inşallah hayırlısı olur.

Merhaba ,topiğini görünce hemen yazmak istedim mart ayında aynı belirtiler bende de mevcuttu korktuk hatta, daha önce böyle birşey yaşamadım çünkü, sat günümde bhcg yaptırdık sonuç 20 idi ve kimyasal gebelik yaşadım demem o ki en kısa sürede kan tahlili yaptırman bebişin tutunma kanaması olabilir, 10 ay içinde 2 kimyasal gebelik yaşadığım için genetik test sonuçlarımı bekliyorum... sevgiler.

hoşgeldin bizimde bu ay ilk denememiz:))) 12 Nisan benim doğum günüm güzel haberler alırsın inşallah... belirtiler var mı??

öyle mii... ne güzel :) çok az kaldı bat'a ama benim sabrım da az kaldı
bugün kasıklarımda ve belimde ağrı var ama belki de regl ağrısıdır bilemiyorum

Kıssslar benide yazın yaş 33 10 aydır bebiş istiyoruz 1.5 yıllık evliyim 2 kimyasal gebelik yaşadım bu sürede, bat bilmiyorum martta düşük yaşadığım için nisan ayının sonuna doğru olur herhalde

yeni gelen arkadaşlarımız var hepiniz topiğimize hoşgeldiniz bol bebişli günler bizlerin olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…